jinekolog doktorla dialog

mucx

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
5
0
16
İstanbul
merhaba hanımlar,ben 27 yasında bekar bır bayanım,şimdiye kadar hiç jınekoloğa gitmedim,gecen hafta erkek arkdaşımla tatıle gıttım ve bırlıkte olduk,benım ilk birlikteliğimdi,ama ne acı duydum ne de kanamam oldu,dolayısıyla şaşırdım,etraftan duyduklarımız malum,sımdı
dr a gıdıcem, ama bunu nasıl sorucam bilmıyorum,ben ilişkiye grdım ama kanamam olmadı bı bakarmısınız mı dicem yanı nasıl sormam gerek,bi de birkaç aydır bene benzer bişey cıktı vajınamda zaten onu gostermem gerekicek yanı 1 taşla ıkı kus olayı,yorumlarınızı beklıyorum

Hiç acı duymaman, kanama da olmaması çok çok normal. Bugün biliyoruz ki pek çok insanda kızlık zarı ilişkide yırtılacak yapıda değil, hatta bazı insanlarda neredeyse hiç yok. (Geçmişte bir sürü kız yok yere suçlanmış!)
Benim dikkatimi çeken şu bene benzer oluşum. Eğer siğil ise, HPV testi yaptırman gerekebilir. Korkacak bir şey yok ama biliyorsun ki jinekolojik hastalıkların hiçbiri kendi kendine geçmez ve yıllar sonra başına bela olur. Ne olursa olsun mutlaka git.

Herkesin kanaması olmuyor ve acı da aynı şekilde. Ben dr a gidip zarıma baktırmıştım. Dr da zedelenme var zarda ama hala bakiresin demişti :) Bakalım sana ne dicek

dr.a gittim cıkan ben için damar toplanması gibi bişey orda dursun hıc bi etksi yok dedi,kızlık zarı ıcınde yırtılmamıs, bişey yok dedi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…