jinekolog arıyorum...

kaderchalik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
27
17
88
Merhaba.Arkadaşlar yeni evlenmek üzere olan bir bayanım.Yalnız nişanlımla kan uyuşmazlığımız var.Bana hamileliğimi takip edebilecek ve evlenmeden önce bana bilgi verebilecek iyi bir jinekolog arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturmaktayım.SSK ile çalışıyorsa iyi olur ama çalışmıyorsa da sorun yok.Yardımlarınızı bekliyorum...

neden kadın doğumcuya gitmiyorsun hayatım..ama çok ii birşey yapıyorsun eşimle bizim aramızdada vardı ve bilmiyorduk iğne olacağını hamile kaldım doktorumda hiç sormadı kan uyuşmazlığı varmı diye ve ilk bebeğimi kaybettim çok şükür sonra iğne oldumda şimdi aldım bebişimi kucağıma büyütüyorum ne taraftasın anadolu yakasında

anadolu yakasındaysan ve kartal civarına yakınsan sana önerebileceğim tek doktor Bülent Karslı olur. bu doktoru çoğu kişide bilir mükemmel bir insan. cevizli de gülen tıp ta aynı zamanda devlettede çalışıyor. araştırmanı tavsiye ederim

kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplara.bu yazıyı 2011 de yazmıştım ama şimdi de evlendim ve yine çocuk için arıyorum :) :) .ama verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.:) :)
Bülent karslı'yı duymuştum. Kavacık'ta ömer demirelli'ye gittim.çok hastası var.çok da iyi doktor.sizlere de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…