• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jinekolog arıyorum

efslem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
5
0
86
Ankara
arkadaşlar ankaraya yeni taşındık bildiğiniz iyi bi jinekolog var mı ama kesin kadın olacak erkek doktora gidemem lütfen bildiğiniz tecrübe ettiğiniz bi bayan doktor varsa söyleyin durum biraz acil mersi

Ankarada jinekolog arıyorsan Op.Dr.Müjde Koyuncu'yu her yönüyle öneririm.Müjde Koyuncu sadece iyi bir jinekolog değil.Aynı zamanda insanlık yönü son derece gelişmiş.Bütün hastalrını sahiplenir.Onun için para son sıradadır.Müjde Koyuncu'ya bir sürü arkadaşım gider hepsi çok memnun.Müjde Koyuncu'yu
kaçırma derim

bu kadar çabuk cevap beklemiyordum çok mersi yalnız ben biraz titizim dr. müjde koyuncunun muayenehanesi nerde nasıl biri biraz bahsetsen öyle bilmeden gitmek istemem bi de pahalımı çünkü ben çocuk istiyorum uzun iş yani para da önemli ayrıca ben sezeryanlıyım yani yine sezeryan olcam cerrahisi iyi midir biliyo musun daha önceki ameliyatımda çok çektim aynı şeylerden korkuyorum

Müjde Koyuncu'nun muayenehane adresini veriyorum.Hoşdere Cad. No:177/12/çankaya
Muayenehanesi son derece temiz insana huzur veren bir ortamı var.Ne kadar yoğun olursa olsun gülmsemesini ve ilgisini eksik etmez.Vallah ücreti geçen sene 120 Tl idi.Numarasını veriyim zam gelmişmi diye sor.4407675,benim kuzenim hamileken ona gitti.ayda bazen 4 kere gittiği oldu sadece bir muayene parası aldı.demin dedim para onun için son sırada,kuzenim sezaryeninde beni içeri aldılar.Kuzenim belden uyuşturarak sezaryen oldu.Vallahi doktor hanım 20 dakkada ameliyatını bitirdi.Kuzenimle konuşa konuşa.ameliyattan sonrada kuzenim 8 saatte ayaktaydı.Hiç sancısı olmadı.
Bizim akrabada Dr.Müjde Koyuncu'yu kendimize şans olarak görüyörüzz.ınşallah sende memnun kalırsın

hemen randevu alcam telefon verdiğin için sağol inşallah dr.müjde koyuncu dediğin gibi çıkar gittikten sonra fikirlerimi yazarım ayrıca muayene fiyatı çok uygun istanbulda 200 den aşağı iyi doktor yok ayrıca her gittiğinde para ödersin tekrar teşşekkür

tevfikriye sana ne kadar teşşekkür etsem azdır.sayende doktorumu buldum galiba.dr.müjde koyuncu dediğin kadar varmış. hemen randevu alıp dün gittim. çok güler yüzlü karşıladı. daha ben sorularımı sormadan gebelik ve doğum hakkında bana bi çok bilgi verdi. inan soru listesiyle gitmiştim ama o anlattığında soracak soru bulamadım.çok çok çok memnun kaldım.bi defa güler yüzlü.ayrıca duruşunda bi doktor ağırlığı var. ben öyle senli benli doktora nedense güven duyamıyorum.doktor dediğinin bi farkı olmalı. hem sıcak hem dikkatli hem de ayrıntıcı süper yani. tedavime hemen başladı. inşallah yakında tekrar anne olcam .sana tekrar teşekkür ederim. beni doktor doktor gezmekten kurtardın.çok çok mersi.

arkadaşlar dr.müjde koyuncu doğumu hastane de mi yapıyor oksa muayehanesinde mi bilgi verirseniz sevinirim.

jinekolog bulmak zor olduğunu biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back