Jimmy Joker göztepe bilen gören var mıı ?

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
arkadaşlar nişan için düşünüyorum mekan 200 kişi alıyormuş 150 kişi fln olacak bizde bölümlerden oluşuyo tek bir alan yok ama bölümler katlanır camlardan açıldığında gayet bütünlük oluyor haliyle fiyat falan bir şey görüşmedik sadece annemle mekana baktık fiyat için babamla gidicem malum pazarlık falan biz pek beceremiyoruz da mekanın fotoları web sitesinden http://www.jimmyjokerfranchise.com/galeri/?dir=Goztepe&page=allJimmy Joker Fotograflar burdan bakabilirsiniz ama işte burası kadıköy göztepe bizim bi çok akrabamız nerdeyse herkes avrupa yakasında ben ve erkek arkadaşım bu taraftayız sizce gelecekler için çok sorun teşkil eder mi babamda avrupada oturuyor en başta o söyleniyor ve moralimi bozuyor, annemle gittiğimizde ilk önce mekan aradığımızı söylemedik tabi ilk bi yemek yedik bakalım servis yemek nasıl diye iyiydi yani bakalım organizasyonda da böyle lezzetli olur inşalla zaten tam yemek mi yoksa pasta vs mi olck o da belli diil maddiyada göre değişecek , nişan yapmamışlar daha önce özellikle çocuk doğum günü iş toplantısı fln olmuş ama çocuklarla başa çıktılarsa zaten bizle hayli hayli çıkarlar ki normal çalgılı bilmem neli bir davet istemiyorum zaten daha sade süs bile istemiyorum bana kalırsa kendi masa sandalyeleri kullanılsın yeter plastik diil sonuçta eski şarkıların çalındığı nişanın takıldığında mesela en çok bimbambom çalınsın istiyorum düğün yaparsakda evet dedikten sonra bunu istiyorum çok eğlenceli parçalar bende puantiyeli bir elbise düşünüyorum saçımda da bant olcak böyle fimlerdeki gibi çok tatlı çok naif geliyor bana siz ne diyorsunuz :26:

Son düzenleme:
yokmu arkadaşlar bir gören bilen duyan bu haftasonu anlaşacağız kesin olarak olumsuz bir şey olsa yazılırdı zaten o kadar bakan olmuş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…