Jimmy Fallon Erdoğan'la Dalga Geçti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Ünlü ABD’li şovmen Jimmy Fallon’ın programında dün gece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili ilginç bir beatbox performansı sergiledi.

ABD’nin ünlü talkşovcularından Jimmy Fallon, Hillary Clinton’ın Obama’yı dış politikada azarlamasının haberini verdikten sonra İsrail’in durumunun şu an karışık olduğunu ama bir Recep Tayyip Erdoğan kadar karışık olmadığını söyledi. Ardından ise Erdoğan’ın ismini telefuz etmek için söylerken bir anda beatbox yapmaya başlayan Fallon göstericilerden büyük alkış aldı. Türkiye’de CNBC-E kanalında yayınlanan talkşova henüz Türkiye’den bir tepki gelmedi.
http%3A%2F%2Fwww.mynet.com
Jimmy Fallon'dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan beatbox'ı

http://onedio.com/haber/jimmy-fallon-erdogan-la-dalga-gecti-352797

valla rte adıyla beatbox yapmasını dalga geçmek olarak algılamadım
ingilizceye hakim olmadığımdan beatboxı dışında bişeyler dediyse bilemeceğim:KK53::KK53:

Adam latife yapmış işte. Çıkıp buna atarlanırsa şaşırmayın. Boş işlere atarlanmada üstüne yok malum şahsın :KK53:

komik olsa latife derdimde gülemedim yani :KK59:

beyazın yada okan bayülgenin :cool:

oo--baamaaa ooobaaamaa

yada başka devlet başkanını bu şekilde söyleseler öbür haftaya show hayatları biter zannımca:KK45:

bu şekilde dalga mı geçmiş oluyo ki
ben öyle algılamadım

burda olsa kanaldan kovulurdu ahaha

orda rahat tabii obama'ya giydir hilary'e giydir yiyosa gelsin burda kasımpaşalı'ya giydirsin.. caaart diye yırtar o ağzını alimallah ya da tekme tokat döver onu yusuf yerkel gibi "adam"lar

doğal ki kendi başkanlarıyla da böyle espriler yapıyorlar
bence doğal olan bu
bizim ülkemizdeki gibi yağcılık yapmak, korkudan susmak değil
ve onlarda şikayetçi falan da olmuyorlar sonuçta haysiyet kırıcı espriler yok

bak kendin yazmışsın haysiyet kırıcı espiriler yok. var mı haysiyet kırmayan espiri. bayanın el hareketi yapması , ölmüş annesine küfürler , daha neler neler . size göre bunlar nedir.

bak kendin yazmışsın haysiyet kırıcı espiriler yok. var mı haysiyet kırmayan espiri. bayanın el hareketi yapması , ölmüş annesine küfürler , daha neler neler . size göre bunlar nedir.

Ben videoyu izlemedim olmus annesine kufur mu etmis

ahahh güldüm ya absürt bir durum olmamış ki telaffuz ederken bi anda miss eliot u hatırlayıp bunu rap haline çevirmiş.

benim adımla beatbox yapsa alınmak aklımın ucundan bile geçmezdi herhalde, bence erdoğan bile alınmamıştır:KK53:
adam aslında adını söyleyemediğinden kendiyle dalga geçmiş

Video'yu izlemedim fakat Jimmy Fallon gerçekten herkes ile dalga geçiyor. Son zamanlarda hatta daha çok Toronto belediye baskani Rob Ford (eroin skandallarindan sonra) ve governer chris christie ile (sirf sisman diye) ile dalga geçer ve çok komik oluyor aslinda :KK48:

Obama'dan tut Hillary'e kadar dalga geçer. Yani bunlarin hepsi gayet normal ve dogal.

İngilizceye hakim olmayanlar da yorum yapmış. Adam Tayyip ile dalga geçmemiş ki, ismi telaffuz ederken zorlandığı için kendi ile dalga geçmiş bir bakıma ve bunu eğlenceli bir beatbox haline getirmiş. :KK49:

Amaann bende diyorum ne demis, adam ismini beatbox seklinde soylemis.

Back