Çok kararsız kaldım biraz erkek parfümünü andırdı o yüzden :/Ben kullandım. Kışın belki uygun olabilir biraz ağır bir kokusu var ama kalıcı. Ağır kokuları seviyorsanız güzel.
Çok maskülen gibi aynı zamanda tatlı şişesi kendiden kat kat daha güzel o kadar parayı şişeye verdim sanırım :)pek güzel degil ,sıradan bir koku , baska parfüm alin bence
Kimliksiz garip bir kokusu var çözemedim henüz ben çok kararsızım. Aldım fakat değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum. Henüz kullanamadım ://Bana da hediye gelmişti, kullandım ama bana gitmedi sanırım daha koyu tenlilerin kokusu gibi geldi, pembesiydi bendeki.. Anneme verdim, ona daha çok gitti o koku, yani denemeden bilemezsin senin tenine gidiyor mu gitmiyor mu diye, birinde muhteşem duran bir koku başka birinde vasat kalabiliyor..
Denedim hatta satın aldım fakat eve gelince bileğimde kalan koku hakkında çok kararsız kaldım. Paketin jelatinini de açmış bulundum. Eger sevmezsem elimde kalıcakBana da hediye gelmişti, kullandım ama bana gitmedi sanırım daha koyu tenlilerin kokusu gibi geldi, pembesiydi bendeki.. Anneme verdim, ona daha çok gitti o koku, yani denemeden bilemezsin senin tenine gidiyor mu gitmiyor mu diye, birinde muhteşem duran bir koku başka birinde vasat kalabiliyor..
Kabul ederlerse geri götürün ama jelatini açtıysanız almayabilirler, yine de deneyin şansınızı...Kimliksiz garip bir kokusu var çözemedim henüz ben çok kararsızım. Aldım fakat değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum. Henüz kullanamadım ://
Denedikten 2 saat falan sonra almak lazım parfümü. İlk sıkılan kokusu insanı çok yanıltıyor..Denedim hatta satın aldım fakat eve gelince bileğimde kalan koku hakkında çok kararsız kaldım. Paketin jelatinini de açmış bulundum. Eger sevmezsem elimde kalıcakParfüm seçmek çok zor iş :/
Jimmy Choo klasik olanı mı aldım? Ben kötü bulmamıştım kokusunu. Ama hemen benim olmalı da demedim. Yani ne iyi nede kötüydü benim için.Fikirlerinizi bekliyorum
Evet onu aldım :) Bu gidişle jimmy choo kriz merkezi oluşturacağım :) İlk defa bu kadar çözemediğim bir konu oldu :)Jimmy Choo klasik olanı mı aldım? Ben kötü bulmamıştım kokusunu. Ama hemen benim olmalı da demedim. Yani ne iyi nede kötüydü benim için.
Canım yapacak bişeyin yok bence artık almışsın, çöpe atamayacağına göre sevmeye çalış:)Evet onu aldım :) Bu gidişle jimmy choo kriz merkezi oluşturacağım :) İlk defa bu kadar çözemediğim bir konu oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?