Jimmy choo parfüm yardım !!

Hangisi, adini hatirlamiyorum ama pembe-siyah kutusu olan mi?

Ben begenmemistim kokuyu ama parfum zevki herkeste farkli farkli, cok begenenleri olan bir koku o pembeli olan ama mesela ben almam.

Yani cok begenilen bir kokuyu begeneceksiniz diye bir garanti yok, koklamadan almayin derim. Internetten alacaksaniz da Tekin Acar dan Sephora dan tester ini koklayin :)

Ben kullandım. Kışın belki uygun olabilir biraz ağır bir kokusu var ama kalıcı. Ağır kokuları seviyorsanız güzel.

Bana da hediye gelmişti, kullandım ama bana gitmedi sanırım daha koyu tenlilerin kokusu gibi geldi, pembesiydi bendeki.. Anneme verdim, ona daha çok gitti o koku, yani denemeden bilemezsin senin tenine gidiyor mu gitmiyor mu diye, birinde muhteşem duran bir koku başka birinde vasat kalabiliyor..

Kimliksiz garip bir kokusu var çözemedim henüz ben çok kararsızım. Aldım fakat değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum. Henüz kullanamadım ://

Denedim hatta satın aldım fakat eve gelince bileğimde kalan koku hakkında çok kararsız kaldım. Paketin jelatinini de açmış bulundum. Eger sevmezsem elimde kalıcak Parfüm seçmek çok zor iş :/

Kimliksiz garip bir kokusu var çözemedim henüz ben çok kararsızım. Aldım fakat değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum. Henüz kullanamadım ://
Kabul ederlerse geri götürün ama jelatini açtıysanız almayabilirler, yine de deneyin şansınızı...

Denedim hatta satın aldım fakat eve gelince bileğimde kalan koku hakkında çok kararsız kaldım. Paketin jelatinini de açmış bulundum. Eger sevmezsem elimde kalıcak Parfüm seçmek çok zor iş :/
Denedikten 2 saat falan sonra almak lazım parfümü. İlk sıkılan kokusu insanı çok yanıltıyor..

Evet onu aldım :) Bu gidişle jimmy choo kriz merkezi oluşturacağım :) İlk defa bu kadar çözemediğim bir konu oldu :)
Canım yapacak bişeyin yok bence artık almışsın, çöpe atamayacağına göre sevmeye çalış:)

banada biraz ağır gelmişti testerdan sonra almaktan vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…