Jillian Michaels ile Zayıflayalım mı ? (:

fitolacakbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
8
39
29
Kızlar merhaba, ben Jillian Michaels antrenman programına başlamak istiyorum. Programın adı: Jillian Michaels Beginner Shred ve videoları dailymotion da var 3 video var toplamda isimleri şu şekilde Jillian Michaels Beginner Shred workout 1, Jillian Michaels Beginner Shred workout 2, Jillian Michaels Beginner Shred workout 3 diye geçiyor ve her video sırayla 10ar gün yapılıp 30 günde program tamamlanıyor. Bu yeni başlayanlar için iyi görünüyor ve bunu tamamlayıp diğer programlarıyla ilerlemek istiyorum. Gerçekten benimle aksatmadan eşlik edebilecek birileri olursa sevinirim Ayrıca daha önce yapmış olanlar da tecrübelerini paylaşıp motivasyon sağlayabilirlerse sevinirim

Jillian ile ilgili açılmış başlıklar eskide kalmış o yüzden açtım

O eski başlıklaran birinde düzenli olarak yapmıştım bir ayda toplamda 20-30 cm incelmiştim harika bir program belki ben de başlarım senle yarın

ben şimdi shred yarısındayım i,stersen eşlik ederim sana

Heh tecrübelerime gelirsek de böyle gözüm kapalı güvendiğim başka program olmadı valla.
Ne zaman başlasam sonuç aldım.
Ama yemeyi protein ağırlıklıya çevirip sağlıklı beslendiğimde extra sonuç aldım.

Kesinlikle katılıyorum sana bende ara ara yapıyorum. ve gerçekten faydalı

Kesinlikle katılıyorum sana bende ara ara yapıyorum. ve gerçekten faydalı

Ben bu sene boyunca yapmayı düşünüyorum hiç bu kadar uzun süreli boş vaktim olmamıştı, bunu değerlendirerek sene boyu devam edeceğim inşallah 52 kiloya düşeceğim şu an 63 :)

Ben Leslie ile başlamıştım, hafif geldi. Jillian yapsam mı diye düşünüyorum ama kilo vermekten ziyade inceltiyor sanki. Kilo kaybı belki de kaslar güçlendiği için az görülüyor. Bilemiyorum. Ben tartıda görmek istiyorum sonucu, patır patır gitsin istiyorum kilolar Ben yanlış çıkarımlar da yapmış olabilirim. Fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…