Jillian Michaels ile Taş Gibi Olalım Taş...

Cnm bende nerden baksan birinci haftamdan itibaren 3 cm bitiminde 9-10 cm incelme oldu hemde diyet yapmadan yapmştm herkes ne kadar zayıfladın napıyosn diyodu ☺️

maaşallahın var senin tatlımmm inceleceğin varmış bizlerde o denli bi değişim olsa sevinçten uzaya çıkarız :KK71::KK71::KK71:

Gunaydin hanimlar, bu sabah Leslie ie 30 dakikalik yuruyus yaptim,iyi geldi. Fakat hala baldir kisimlarimda agri var. Aksama da Jillian ile 4.3.2.1 calismasi var
Beggy supersin

Cnm bende nerden baksan birinci haftamdan itibaren 3 cm bitiminde 9-10 cm incelme oldu hemde diyet yapmadan yapmştm herkes ne kadar zayıfladın napıyosn diyodu ☺️
Ayyy iyice motive oldum sporu birakmaktan yok yok yok

:KK61::KK61::KK61::KK61:
Ayyy iyice motive oldum sporu birakmaktan yok yok yok

Sakın bırakma kas gevşetici al mutlaka ki etki hissetmiyceksin birde birşeyler atıştır öyle yap tansiyonun düşmesin bende başlıycaktm tekrar ayağımı çatlattım

Kızlaaar ugrayan yok buraya da.
Ben bugun level 1de 9. Gunu yapcam:)

level 1 bitti bugün:)
yarın level 2 ye geçeceğim kızlar.
ben yememe çok dikkat etmememe rağmen popom 2 cm inceldi. ve son kilolarımdayım, daha fazla kilosu olan daha fazla incelir heralde

level 1 bitti bugün:)
yarın level 2 ye geçeceğim kızlar.
ben yememe çok dikkat etmememe rağmen popom 2 cm inceldi. ve son kilolarımdayım, daha fazla kilosu olan daha fazla incelir heralde

Ben bir süredir hiç bişi yapamadım,yarın tekrar başlıycam :KK66:

X