Jillian Michaels ile Taş Gibi Olalım Taş...

Kızlarrr tatlişlerimmm bensız olmaz tabıkıde bu topik guzel oldu sıkılaşmaya ihtiyacım var ben vucut olçulerimi yarın bıldırırım yenı gordum çunku:)))

bende varıııım yarın başlarım.....bu gün başlarım da ölçülerimi yarın sabah alırım :)

Kızlarrr tatlişlerimmm bensız olmaz tabıkıde bu topik guzel oldu sıkılaşmaya ihtiyacım var ben vucut olçulerimi yarın bıldırırım yenı gordum çunku:)))

bende varıııım yarın başlarım.....bu gün başlarım da ölçülerimi yarın sabah alırım :)

tamam kızlar anlaştık herkes her bi yerinin ölçüsünü alsın not etsin başlayalım

ben 1. gün başlamıştım ama bi kaç gün geçti o yüzden bu akşam ben de 1. günden start veriyorummmm

TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN CANIM . böbreklerim ağrıyor doktora görüneyim pazartesi iyileşirsem bende yapayım

Merhaba hanımlar, 30 gün de incel 4-3-2-1 ve yoga dvd sini aldığım Jillian Michaels ı bir kaç gündür araştırıyorum. Forumdan baya bilgi edindim.Sanırım en yeni topik bu. Benim okuduklarım geçmiş tarihlerdi. Bende 4-3-2-1 serisine başladım. Umarım herkes istediği sonuca ulaşır.
1 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum ve göbeğim daha da büyüdü,bundan kurtulmak için daha fazla bekliyemezdim,biraz ağrılarım oluyor,faka devam edicem. Msjlaşmaları görünce bende yazmak istedim :)

Son düzenleme:
Ben bu sporu bitirmiş biri olarakkk jillian bacımızsın büyüksün adamsın diyorum. Ve mutlaka işk günden itibaren kas gevşetici kullanın ihtiyacınız olacak bacımmmm

Sen de gel tatlim
Paylasimlarimizla birbirimizi motive ederiz

Gobek icin birebirmis tatlimm bizim icinde en iyisi bu olacak

Ben bu sporu bitirmiş biri olarakkk jillian bacımızsın büyüksün adamsın diyorum. Ve mutlaka işk günden itibaren kas gevşetici kullanın ihtiyacınız olacak bacımmmm

evet cidden zor ama karsiligini alacagiz inaniyorum

Tatlim supers in
Bende 2. Gunu bu sabah yaptim
Aksama 3. Gunle devammm
Citirdayalimmm

Karsiligini kesin alacagimiza inandigim icin devam ediyorum tatlim yoksa cekilecek dert degil cok yorucu

ben dün yapamadım aksilikler yüzünden kızlar:) o yüzden bugün başa alıyorum. şu 10 gün hiç bi engelim çıkmayacak gibi. sonra 2. level için zaten engel çıksa bile görmez insan o kadar ilerlemişken:)

ne kadar incelme oldu canım bilgi verebilir misin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…