Kızlarrr tatlişlerimmm bensız olmaz tabıkıde bu topik guzel oldu sıkılaşmaya ihtiyacım var ben vucut olçulerimi yarın bıldırırım yenı gordum çunku:)))
bende varıııım yarın başlarım.....bu gün başlarım da ölçülerimi yarın sabah alırım :)
2. Gun de tamamlandi
Ayyy keske bunu ilk gun yapsaydimBen bu sporu bitirmiş biri olarakkk jillian bacımızsın büyüksün adamsın diyorum. Ve mutlaka işk günden itibaren kas gevşetici kullanın ihtiyacınız olacak bacımmmm
Sen de gel tatlimMerhaba hanımlar, 30 gün de incel 4-3-2-1 ve yoga dvd sini aldığım Jillian Michaels ı bir kaç gündür araştırıyorum. Forumdan baya bilgi edindim.Sanırım en yeni topik bu. Benim okuduklarım geçmiş tarihlerdi. Bende 4-3-2-1 serisine başladım. Umarım herkes istediği sonuca ulaşır.
1 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum ve göbeğim daha da büyüdü,bundan kurtulmak için daha fazla bekliyemezdim,biraz ağrılarım oluyor,faka devam edicem. Msjlaşmaları görünce bende yazmak istedim :)
Merhaba hanımlar, 30 gün de incel 4-3-2-1 ve yoga dvd sini aldığım Jillian Michaels ı bir kaç gündür araştırıyorum. Forumdan baya bilgi edindim.Sanırım en yeni topik bu. Benim okuduklarım geçmiş tarihlerdi. Bende 4-3-2-1 serisine başladım. Umarım herkes istediği sonuca ulaşır.
1 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum ve göbeğim daha da büyüdü,bundan kurtulmak için daha fazla bekliyemezdim,biraz ağrılarım oluyor,faka devam edicem. Msjlaşmaları görünce bende yazmak istedim :)
Ben bu sporu bitirmiş biri olarakkk jillian bacımızsın büyüksün adamsın diyorum. Ve mutlaka işk günden itibaren kas gevşetici kullanın ihtiyacınız olacak bacımmmm
Tatlim supers in
Bende 2. Gunu bu sabah yaptim
Aksama 3. Gunle devammm
Citirdayalimmm
Ayyy keske bunu ilk gun yapsaydim
Gobek icin birebirmis tatlimm bizim icinde en iyisi bu olacak
evet cidden zor ama karsiligini alacagiz inaniyorum
ne kadar incelme oldu canım bilgi verebilir misin:)Ben bu sporu bitirmiş biri olarakkk jillian bacımızsın büyüksün adamsın diyorum. Ve mutlaka işk günden itibaren kas gevşetici kullanın ihtiyacınız olacak bacımmmm