Jillian Michaels 30DAY

beni de aranıza alır mısınız ?
Bu spora baslayali 2 hafta oldu büsra...30 günlük spor programinin bugün 12.gününü bitirdik..su an 2.leveldeyiz...nasil olur bilmiyorum tabiki bize katilabilirsin ama dedigim gibi su an 2.leveldeyiz

Bu spora baslayali 2 hafta oldu büsra...30 günlük spor programinin bugün 12.gününü bitirdik..su an 2.leveldeyiz...nasil olur bilmiyorum tabiki bize katilabilirsin ama dedigim gibi su an 2.leveldeyiz
anlıyorum , bende bugün 1. levelden başladım, peki yaptığım günlerde bu sayfaya yazsam olur mu? birilerinin kontrol ettiği hissi oluşuyor yazzınca

anlıyorum , bende bugün 1. levelden başladım, peki yaptığım günlerde bu sayfaya yazsam olur mu? birilerinin kontrol ettiği hissi oluşuyor yazzınca
Olur tabiki sen yaz her gün yaptigin sporu...aslinda kaptanimiz var..ama son günlerde cok yogun galiba o ilgileniyordu..ama olsun beraber yapariz..

Yaz tabi motive ederiz birbirimizi :) Kaptan yaz okulunda muhtemelen sınavları başlamıştır ama ilgilenir sen yaz bize :)

Olur tabiki sen yaz her gün yaptigin sporu...aslinda kaptanimiz var..ama son günlerde cok yogun galiba o ilgileniyordu..ama olsun beraber yapariz..
Yaz tabi motive ederiz birbirimizi :) Kaptan yaz okulunda muhtemelen sınavları başlamıştır ama ilgilenir sen yaz bize :)
teşekkür ederim, bugün 1. levelde 1. günümdü , gerçeketen çok yorucuymuş . maşallah size 2. levele geçmişsiniz, darısı bana :)

teşekkür ederim, bugün 1. levelde 1. günümdü , gerçeketen çok yorucuymuş . maşallah size 2. levele geçmişsiniz, darısı bana :)
10 gün sonra ölcülerinide yaz...göbek bel bacak..gögüs ölcülerini...eyer ölcüm yapmadiysan sabah ac karnina yap ölcülerini ve not et..tabi yediklerimiz ictiklerimizede dikkat etmeliyiz

Kızlar tesadüf eseri gördüm topiği 2 sefer jillianı yaptım. 2.sinde ramazana gelince 3. level in başlarında bırakmıştım. Neyse sonucuna değer. pes etmeyin lütfen. Cidden sıkılaşma var. Kilo kaybı diyetinize göre olacaktır. En kolay egzersiz en zor doğru şu şekilde gidiyor leslie sonra jillian sonra t25 sonra turbo fire insanity max30. Ömrünüz boyunda yürürseniz sadece sağlıklı olursunuz. kaslarınızı geliştirmeniz lazım. Jillian hiit sayılabilecek bir egzersiz yapmış. Terlemek şart. Benim yakında 1 yıl olacak düzenli egzersiz yapma çalışmalarım:). İsteyene motivasyon sağlayabilirim

Kusura bakmayın kızlar gerçekten yoğunum uğrayamadım Napıyorusunuz bırakmayın sıkıldığınızı biliyorum ben yapmıyorum ama düzenim çok bozuldu, siz devam edin sonuçlarınızı görmek istiyorum

sadece 30 dakika jilian spor yapsam hergün 30 gün sonra sence sikilasma oluyormu...ayrica bu program bitsin jilian sixpak ve sqat spor programina baslamayii düsünüyorum...

Büsra kas agrilarin vardir simdi senin..4.günde azaliyo agrilar..hatta 5.günde tamamen geciyo agrilarin...ama bence birakma yinede..ben azda olsa sikilasma oldugunu farkediyorum..30 gün sonrasini bilmiyorum ama...cok merak ediyorum o yüzden sonuna kadar devam edcem

Kizlar bugün biz kacinci gündeyiz jilianda kafam karisti...bugün galiba 14.gün olacak

Aynen acayip kas ağrısı var ama bırakmayacağım inş. sağ ol tavsiyelerin için

4 Augustos Jilian 2.level
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir+
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
11-Selinanya
12-Masmavi_
13-Jooker
14-tetaan

4 Augustos Jilian 2.level
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00 +
4-Mor Vampir+
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
11-Selinanya
12-Masmavi_
13-Jooker
14-tetaan

sadece 30 dakika jilian spor yapsam hergün 30 gün sonra sence sikilasma oluyormu...ayrica bu program bitsin jilian sixpak ve sqat spor programina baslamayii düsünüyorum...

Evet olur canım, tabi her zaman biz maximum u isteriz. lakin vakit yetmez sıcaklar bunaltır o yüzden optimum sonuçlar ararız. ki bu program bunu bize sağlıyor :)

Burda inanılmaz bir motivasyon kaybı var bakıyorum listeye dün 5 kişi yapmış biz 20-30 kişi başladık bu işe..
Ben her gün yapsam da buraya gelip bildirmek gelmiyor içimden .
Ağustosun 20 sinde bitecek level 3 de o zaman sonuçları paylaşacağım tabi. Ama burda bir hevesim de kalmadı.

Evet olur canım, tabi her zaman biz maximum u isteriz. lakin vakit yetmez sıcaklar bunaltır o yüzden optimum sonuçlar ararız. ki bu program bunu bize sağlıyor :)
Sagol canim cevabin icin.....ben gelecek yaza kadar spora düzenli olarak devam edcem insallah...kasli vücüdum olmasada olur sikilasmis fit görünümlü vücüdüm olsun yeter

Haklisin canim biz yinede devam edelim..en azindan biz pes etmeyelim....ben biliyorumki biraktigimizda pisman olcaz..o yüzden pisman olcamiz birsey yapmayalim...sonra keskem birakmasaydim demeyelim...

merhaba.. ben de senin gibi dün başladım bugün 2. günümdü.. ama ben 1 haftadır azar azar 10 dk falan yaptım ki kas ağrım olmasın diye..daha önce 1 kez yaptım da ağrıdan yürüyememiştim..
1. level sonunda ölçülerinizi aldınız mı acaba.. sonuçları merak ediyorum.. daha önce de bir topik vardı orda baya incelmişti arkadaşlar ..bir de ara veriyor musunuz 5gün yapıp bir gün dinlenme gibi..
umarım istediğimiz sonuca ulaşırız hepimiz

ne güzel yaa karşılaştırmada yaparız 1. level bittiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…