Sağol cnmZumba yapıyorum en az haftada bir gün leslie , thigh gap yapıyorum ve mekik çekiyorum her gün 100 tane falan :)
Hadi 78 kiloyla ben hopluyamıyomda sen niye yapamıyon şeker, zaten maşallah tüy gibisinBeni de zıplama hareketleri yoruyor. Alt sol karnıma Ağrı giriyor. Umarım ikinci levelde çok zıplatmaz. ://
Level 2 ye geçmeden 1 e devam etsen?
Hakkında hayırlısı olsun güzelimMerhaba kızlar..
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Üzgünüm ama ayrılmak zorundayım gruptan
Çok umutluydum, bu sefer yapıcam demiştim ama olmadı.. Kendimi iyi hissetmiyorum, sıcaktan olduğunu düşünüyorum.
Normalde zor nefes alıp veriyorum, spora hiç dayanamıyorum, merdivenleri hızlı çıkınca bile bisüre kendime gelemiyorum..
Böyle devam ederse doktorluk olucam galiba..
Hepinize başarılar diliyorum
Gruptan ayrılıyorum diye gitmeyi düşünmüyorum, takip edeceğim mutlaka, sonuçlarınızı çok merak ediyorum :)
Havalar serinleyince yeniden grup yaratırsanız iyi olursam belki tekrar katılırım.. Tek başına çok tembelim spora, sizinle motive oluyordum :) Çok teşekkür ediyorum
Zıplamak yormuyor da alt karnıma Sancı giriyor hiç olmazdı böyle. Eskiden koşarken veya çok hızlı Yürürken dalağım şişerdi zamanla geçti. Şimdi de bu çıktı. Zamanla geçer inş.Hadi 78 kiloyla ben hopluyamıyomda sen niye yapamıyon şeker, zaten maşallah tüy gibisin
Böyle moralini daha da bozma lütfen Aslıcım .. Gitme de burdan gidersen izin alırsan kendini daha çok yemeye vurursun toparlarız birlikte..
Aslıcım hepimiz inişli çıkışlı zamanlar yaşıyoruz ama bizim ilk öğrenmemiz gereken şey sıkıntılı olduğumuzda yemeklerin arkasına saklanmak olmamalı çünkü yediğimizde sorunlarımız çözülmüyor aksine kendimizi daha kötü hissediyoruz
Eğer görüntünden memnun değilsen bunun için mücadele etmen gerekiyor
Biliyorum işin çok zor ünide okuyosun muhtemelen derslerin çok ağır belki özel sorunlarında vardır ama kimin yokki
Kolaylıkla hiç bişey elde edilmiyor güzelim
Bugünü kötü geçirsende hiç bişey bitmiş değil bide bunun yarını var
Hemen mucize beklememeliyiz. Mesela benimde hiç parlak değil en önce gitmesi gereken yer göbek, o bile yerinde duruyor
Ama ben pes etmicem. En kötü spor bile hiç yapmamaktan daha iyidir
Sende kendini çok sıkıntıya sokmadan yapabildiğin kadar yaparsın
Anlaştıkmı güzellik
Sağol cnm
Thing gap a baktım şimdi zaten kısa bi videyo
Yapılabilir heralde ama zumbayı hiç denemedim
Normal mekikmi çekiyorsun çeşitlerini yapıyormusun
Çok yoruldum bilmiyorum napıcam
Hiçbir şey zor değil, sadece ben çok mutsuzum hayatımda en çok değer verdiğim şey huzur ve şu an bende zerre kadar yok ciddi sorular var kafamda napıcam bilmiyorum
bir de böyle o kadar şeyin içinden vakit ayırıp bunun işe yaramadığını görünce sinirlerim alt üst oluyor o kadaar da abartmadım yediklerimi
belki ek bir şeyler yapmam lazım ama kesinlikle ne önce ne sonra hemen bişi yapamıyorum gün içinde bölsem desem öyle de olmaz kaç kere duş alıcam :/
Sağolasın tatlımZumba çok eğlenceli bi dans abla eger istersen sana sonra ozelden link atarim bir saatlik bir video var :)
Thigh gap da iki video var onar dakikalık onlari yapıyorum kisa ama zorluyor benim bir haftadir ayak bileklerim ağrıyor.
Mekik de çeşit yapmıyorum klasik mekik :)
Sağolasın tatlım
Sen hangi zumba olduğunu yazarsan belki sonra yaparım. 1 saat olunca hepsi bana çok fazla gelir
Aslıcım sen zannediyormusunki herkesin hayatı dört dörtlük. Hele de evlilerin binbirtürlü derdi var. Koca bi dert çocukların herbiri ayrı dert, geçim sıkıntısı bi taraftanHiçbir şey zor değil, sadece ben çok mutsuzum hayatımda en çok değer verdiğim şey huzur ve şu an bende zerre kadar yok ciddi sorular var kafamda napıcam bilmiyorum
bir de böyle o kadar şeyin içinden vakit ayırıp bunun işe yaramadığını görünce sinirlerim alt üst oluyor o kadaar da abartmadım yediklerimi
belki ek bir şeyler yapmam lazım ama kesinlikle ne önce ne sonra hemen bişi yapamıyorum gün içinde bölsem desem öyle de olmaz kaç kere duş alıcam :/
Hakkında hayırlısı olsun güzelim
Yinede kendini çok yormadan hafif şeyler yapmaya çalış
Aslıcım sen zannediyormusunki herkesin hayatı dört dörtlük. Hele de evlilerin binbirtürlü derdi var. Koca bi dert çocukların herbiri ayrı dert, geçim sıkıntısı bi taraftan
Herkes ister huzurlu olmayı ama herşey gönlümüze göre olmuyor
Eğer elinden gelen bişeyler varsa durumları değiştirmek için yaparsın yoksa sahip olduklarına şükredersin
Hayata biraz pozitif bakmaya ,bardağın dolu tarafını görmeye çalışmalıyız
Şunu unutma sana sadece sen yardım edebilirsin
Ama hep olumsızlukarı düşünürsek mutlu olamayız
Belki yakın bulduğun sana yol gösterebilecek biriyle dertleşirsen rahatlarsın
Eminim spor yapıncada kendini daha iyi hissedeceksin sonuçta kendin için bişey yapmış olacaksın
Bak benim gibi tembel birinin bile spor yapmasına vesile oldun bu durumda bırakmak yakışmaz sana
Ahhh tatlım değiştiremiceğin şeyler için boşu boşuna canını sıkma biraz oluruna bırak herşeyi ne demişler su akar yolunu bulurOlması lazım ama saçma sapan şeyler şu çirkin düzen alışkanlıklar yüzünden bana batıyor bir düzen kurulmuş herkes ona uyulsun isteniyor benimse onunla hiçbir alakam yok.
Bırakmayı düşünmüyorum yapıcam mecbur işe yaramasa da yapmam lazım bugünkü sporumu yapmadım amaSınavım vardı kafam bi milyondu zaten Akşama bırakmıcam bir daha çok zorlanıyorum bakalım yarın neler olacak hem istediğimi de yedim daha bikaç hafta canımın bişi istememesi lazım