Daha yeni başladım tatlım inşallah devamı gelirSüpersiin ablacıımŞu iç bacak hareketini biraz anlatır mısın ?
Anladım abla teşekkür ederiimDaha yeni başladım tatlım inşallah devamı gelir
Ama ben tablodaki sayıya takılmıyorum yapabildiğim kadar
Hareket :yere yan yat. Üstteki bacağı karnına çeker gibi yine yere koy, alttaki bacağı düz şekilde indir kaldır
İnşallah anlatabilmişimdir, bilinen bi hareket zaten
Ben bu sabah ölçü alamayacağım ne yazık kiiYarın sabah yazsam olur mu
★Kilo 77.8/76.4/1.4
★Göğüs 89/90/+1
★Bel 75/73/2
★Göbek 80/76/4
★Kalça 112/110/2
★Basen 116/115/1
★Bacak(sağ) 57/57/0
★Bacak(sol) 57/57/0
Valla iyimi bilmiorum 10 gun sonucu bunlar
★Kilo 60,5/59,3/1200 gr
★Göğüs 88/88/0
★Bel 74/71/3 cm
★Göbek 88/80/8 cm
★Kalça 104/101/3 cm
★Basen 102/98/3 cm
★Bacak(sağ) 53/52/1 cm
★Bacak(sol) 51/50/1 cm
Ben bu kadar iyi sonuçlar alacağımı hiç düşünmemiştim kızlar şaka gibi :) Benim annem terzi ben ölçülerimi ona aldırmıştım yine ona aldırdım inanamadım iki üç kere aldırıp bezdirdim kadını
2 cm incelmişsin Aslıcım sen yemene mi dikkat edemedin acaba ?
Günaydin kizlat...bende ölcülerimi bildiriyim..
Kilom..58/58,5 /+0,5/
Gögüs.89/86/-3 cm
Bel.79/75/-4 cm
Göbek.91/90/-1cm
Kalca.94/92/-2 cm
Basen.94/90/-4 cm
Sag bacak.56/52/-4 cm
Sol bacak 57 /54/-3 cm
★Kilo 50,5/48,2/-2,3
★Göğüs 82/80/-2
★Bel 66/63/-3
★Göbek 75/73/-2
★Kalça 89,5/87,5/-2
★Basen 89/89/0
★Bacak(sağ) 50,5/50,5/0
★Bacak(sol) 50,5/50,5/0
Benim için sonuclar kötü. Kilo vermek istemiyordum ama uzun süredir evde değilim. Bulunduğum yerde karbonhidratlı ve Yağlı yemekler ağırlıkta olduğu için evimdeki gibi dişime göre yemek yiyemedim, daha az yemek zorunda kaldım. Bu hafta amacım kilo alarak genişlememek, yani kilo alarak sıkılaşmak. : D
★Kilo 79/ 77.9 / -1.1 (bayramdan sonra 80.9 )
★Göğüs 105/103/-2
★Bel 89/87/--2
★Göbek 108/108/0
★Kalça 102/100/-2
★Basen 100/98/-2
★Bacak(sağ) 56/56.5/+0.5
★Bacak(sol) 57/57.5/+0.5
Akşam hiç bi eksi yoktu hepsi aynıydı
@Aslı_95 son bikaç güne kadar yemeğime pek dikkat ettim sayılmaz
Bacakta kalınlaşma var ama bacak arkası kesinlikle sertleşti
Bu sonuçlardan anladığım jillian yanına ilave bişeyler yapılması gerektiği kendi adıma
Bu arada çok güzel sonuçları olan arkadaşlarıda tebrik ederim
Bence ilave yaptığınız sporlarında faydası oldu
spora yeni baslayan biri olarak bende ek olarak birsey yapamiyorum malesef..hele bugün cok zorlandim ..1.level iyiydi...jilian 2 ve 3 ü tam olarak bitirirsem ne ala...ek spor kalsin simdilik..Hepinizin sonuçları çok güzel tebrik ederim. Açıkçası ben son 2 ayın en kötü gününü bugün geçirdim ne bulduysam yedim. Açıkçası zor zamanlar geçiriyorum. Gruptan da izin alıp gidesim var dayanmaya çalışıyorum. Evet sonuçlarım çok kötü ama beslenmeme başta 3-4 gün dikkat etmesemde sonra sıkıya aldım bu kadar kötü olmasını beklemşyordum. Bence de tek başına değil ek şeylerle yapılmalı ama benim gücüm yetmiyor. Deniyorum ve canım çıkıyor. Bilgecim sen de ne zaman istersen paylaşabilirsin.
Niye ayrılıyorsuuunKızlar ben gruptan ayrılmaya karar verdim size kolay gelsin hepiniz incelin inşallah:)
Niye ayrılıyorsuuun
Zumba yapıyorum en az haftada bir gün leslie , thigh gap yapıyorum ve mekik çekiyorum her gün 100 tane falan :)Tatlım sen başka hangi sporları yapıyodun
Bende 2 gündür jillandan sonra
İç bacak için yana yatıp üstteki bacağı yana yatırıp alttakini kaldırma
Popo için üçgen hareketi
Bel için oklava hareketi
Kol altı içinde ağırlıkla kolu arkaya indirme
Bide bilgenin paylaştığı listedeki mekik plank ama sayıları yapabildiğim kadar
Olabilir evet pazar dinlenip p.tesi tekrar al sen abla bi de öyle bakalımKeşke diyelim
Bana göbeğim sertleşti gibi geliyor ama ölçü aynı anlamadım bu işi
Bide Bacakta kalınlaşma var sanki çok inceymiş gibi
Bana göre en sağlıklı ölçüm kaslar dinlendikten sonraki yapılan
Ben unutmazsam pazartesi tekrar ölçücem
Beni de zıplama hareketleri yoruyor. Alt sol karnıma Ağrı giriyor. Umarım ikinci levelde çok zıplatmaz. ://Beceremiyorum sanırım. 10 gun olmuş ben hala dinlenmeden tam yapamadım mutlaka bi ara veriyorum yorgunluktan değil ama midem bulanıyor. Bir süre yuruyus ve bisiklete agırlık vericem
Beni de zıplama hareketleri yoruyor. Alt sol karnıma Ağrı giriyor. Umarım ikinci levelde çok zıplatmaz. ://
Level 2 ye geçmeden 1 e devam etsen?
Benim kilom iyi değil bence az. ama göbeğim gitmiyor bitmiyor. Aslında hem yağ yakmaya hem de kasla kilo almaya çalışıyorum ama çok zor.Zaten tamamen bırakmıyorum elimden geldiğince yapmaya devam edicem ama grupta her gun yapmak zorunda oldugumuz için ayak uyduramam 2 gunde 1 falan yaparım sanırım. Senin kilona insem ah
Hepinizin sonuçları çok güzel tebrik ederim. Açıkçası ben son 2 ayın en kötü gününü bugün geçirdim ne bulduysam yedim. Açıkçası zor zamanlar geçiriyorum. Gruptan da izin alıp gidesim var dayanmaya çalışıyorum. Evet sonuçlarım çok kötü ama beslenmeme başta 3-4 gün dikkat etmesemde sonra sıkıya aldım bu kadar kötü olmasını beklemşyordum. Bence de tek başına değil ek şeylerle yapılmalı ama benim gücüm yetmiyor. Deniyorum ve canım çıkıyor. Bilgecim sen de ne zaman istersen paylaşabilirsin.
Benim kilom iyi değil bence az. ama göbeğim gitmiyor bitmiyor. Aslında hem yağ yakmaya hem de kasla kilo almaya çalışıyorum ama çok zor.
Aslıcım hepimiz inişli çıkışlı zamanlar yaşıyoruz ama bizim ilk öğrenmemiz gereken şey sıkıntılı olduğumuzda yemeklerin arkasına saklanmak olmamalı çünkü yediğimizde sorunlarımız çözülmüyor aksine kendimizi daha kötü hissediyoruzHepinizin sonuçları çok güzel tebrik ederim. Açıkçası ben son 2 ayın en kötü gününü bugün geçirdim ne bulduysam yedim. Açıkçası zor zamanlar geçiriyorum. Gruptan da izin alıp gidesim var dayanmaya çalışıyorum. Evet sonuçlarım çok kötü ama beslenmeme başta 3-4 gün dikkat etmesemde sonra sıkıya aldım bu kadar kötü olmasını beklemşyordum. Bence de tek başına değil ek şeylerle yapılmalı ama benim gücüm yetmiyor. Deniyorum ve canım çıkıyor. Bilgecim sen de ne zaman istersen paylaşabilirsin.
Bence dediğinde çok haklısın cnmBen Zayıf ve daha önce de spor yapan biri olarak jillianı her yerimden ter akarak yapıyorum, daha fazla kilolarda olup hem de daha önce spor yapamayan arkadaşlar 10 gün iyi dayanmışsınız. Az veya çok farketme olmuş. Ki olmasa bile hareket etmek ter akıtmak, irade sahibi olmak çok güzel bir şey. Herkesi tebrik ederim. aynı iradeyi yemek yeme alışkanlığında da Gösterseniz istediğiniz şeye çok daha hızlı ulaşırsınız.
Level 2 yi çok merak ediyorum. : D 30 günü aksatmazsam bitince 6 week six pack e geçeceğim. Daha önce direk onunla başladığımda çok zorlanmıştım. Son beş dakikayı falan yapamayıp bırakmıştım.