Jillian Michaels 30DAY

Süpersiin ablacıım Şu iç bacak hareketini biraz anlatır mısın ?
Daha yeni başladım tatlım inşallah devamı gelir
Ama ben tablodaki sayıya takılmıyorum yapabildiğim kadar

Hareket :yere yan yat. Üstteki bacağı karnına çeker gibi yine yere koy, alttaki bacağı düz şekilde indir kaldır
İnşallah anlatabilmişimdir, bilinen bi hareket zaten

Anladım abla teşekkür ederiim

Ben bu sabah ölçü alamayacağım ne yazık kii Yarın sabah yazsam olur mu

★Kilo 77.8/76.4/1.4
★Göğüs 89/90/+1
★Bel 75/73/2
★Göbek 80/76/4
★Kalça 112/110/2
★Basen 116/115/1
★Bacak(sağ) 57/57/0
★Bacak(sol) 57/57/0

Valla iyimi bilmiorum 10 gun sonucu bunlar

2 cm incelmişsin Aslıcım sen yemene mi dikkat edemedin acaba ?

Günaydin kizlat...bende ölcülerimi bildiriyim..
Kilom..58/58,5 /+0,5/
Gögüs.89/86/-3 cm
Bel.79/75/-4 cm
Göbek.91/90/-1cm
Kalca.94/92/-2 cm
Basen.94/90/-4 cm
Sag bacak.56/52/-4 cm
Sol bacak 57 /54/-3 cm

Hepinizin sonuçları çok güzel tebrik ederim. Açıkçası ben son 2 ayın en kötü gününü bugün geçirdim ne bulduysam yedim. Açıkçası zor zamanlar geçiriyorum. Gruptan da izin alıp gidesim var dayanmaya çalışıyorum. Evet sonuçlarım çok kötü ama beslenmeme başta 3-4 gün dikkat etmesemde sonra sıkıya aldım bu kadar kötü olmasını beklemşyordum. Bence de tek başına değil ek şeylerle yapılmalı ama benim gücüm yetmiyor. Deniyorum ve canım çıkıyor. Bilgecim sen de ne zaman istersen paylaşabilirsin.

spora yeni baslayan biri olarak bende ek olarak birsey yapamiyorum malesef..hele bugün cok zorlandim ..1.level iyiydi...jilian 2 ve 3 ü tam olarak bitirirsem ne ala...ek spor kalsin simdilik..

Ben Zayıf ve daha önce de spor yapan biri olarak jillianı her yerimden ter akarak yapıyorum, daha fazla kilolarda olup hem de daha önce spor yapamayan arkadaşlar 10 gün iyi dayanmışsınız. Az veya çok farketme olmuş. Ki olmasa bile hareket etmek ter akıtmak, irade sahibi olmak çok güzel bir şey. Herkesi tebrik ederim. aynı iradeyi yemek yeme alışkanlığında da Gösterseniz istediğiniz şeye çok daha hızlı ulaşırsınız.
Level 2 yi çok merak ediyorum. : D 30 günü aksatmazsam bitince 6 week six pack e geçeceğim. Daha önce direk onunla başladığımda çok zorlanmıştım. Son beş dakikayı falan yapamayıp bırakmıştım.

Zumba yapıyorum en az haftada bir gün leslie , thigh gap yapıyorum ve mekik çekiyorum her gün 100 tane falan :)

Olabilir evet pazar dinlenip p.tesi tekrar al sen abla bi de öyle bakalım

Beceremiyorum sanırım. 10 gun olmuş ben hala dinlenmeden tam yapamadım mutlaka bi ara veriyorum yorgunluktan değil ama midem bulanıyor. Bir süre yuruyus ve bisiklete agırlık vericem
Beni de zıplama hareketleri yoruyor. Alt sol karnıma Ağrı giriyor. Umarım ikinci levelde çok zıplatmaz. ://
Level 2 ye geçmeden 1 e devam etsen?

Beni de zıplama hareketleri yoruyor. Alt sol karnıma Ağrı giriyor. Umarım ikinci levelde çok zıplatmaz. ://
Level 2 ye geçmeden 1 e devam etsen?

Zaten tamamen bırakmıyorum elimden geldiğince yapmaya devam edicem ama grupta her gun yapmak zorunda oldugumuz için ayak uyduramam 2 gunde 1 falan yaparım sanırım. Senin kilona insem ah

Zaten tamamen bırakmıyorum elimden geldiğince yapmaya devam edicem ama grupta her gun yapmak zorunda oldugumuz için ayak uyduramam 2 gunde 1 falan yaparım sanırım. Senin kilona insem ah
Benim kilom iyi değil bence az. ama göbeğim gitmiyor bitmiyor. Aslında hem yağ yakmaya hem de kasla kilo almaya çalışıyorum ama çok zor.

Merhaba kızlar..
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Üzgünüm ama ayrılmak zorundayım gruptan
Çok umutluydum, bu sefer yapıcam demiştim ama olmadı.. Kendimi iyi hissetmiyorum, sıcaktan olduğunu düşünüyorum.
Normalde zor nefes alıp veriyorum, spora hiç dayanamıyorum, merdivenleri hızlı çıkınca bile bisüre kendime gelemiyorum..
Böyle devam ederse doktorluk olucam galiba..

Hepinize başarılar diliyorum

Gruptan ayrılıyorum diye gitmeyi düşünmüyorum, takip edeceğim mutlaka, sonuçlarınızı çok merak ediyorum :)
Havalar serinleyince yeniden grup yaratırsanız iyi olursam belki tekrar katılırım.. Tek başına çok tembelim spora, sizinle motive oluyordum :) Çok teşekkür ediyorum

Böyle moralini daha da bozma lütfen Aslıcım .. Gitme de burdan gidersen izin alırsan kendini daha çok yemeye vurursun toparlarız birlikte..

Benim kilom iyi değil bence az. ama göbeğim gitmiyor bitmiyor. Aslında hem yağ yakmaya hem de kasla kilo almaya çalışıyorum ama çok zor.

Benim boyum senden kısa oldugu için 48 benim idealim
Kas yapabilmek için bildiğim kadarıyla spordan(kastettiğim ağırlık çalışmaları) sonra protein agırlıklı beslenmek gerekiyor ve en az 1 gun kaslarını dinlendirmen gerekiyor. Özel bir beslenme programı var her kg basına 1 gr protein almak gibi. Kardiyo ise pek önerilmiyor. Benim de hayalim hafiften belirginleşmiş karın ve kol kasları

31 Temmuz
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir +
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
11-Selinanya
12-Masmavi_
13-Jooker
14tetaan
15-2KediAnnesi

Kızlar level 2 level 1 den daha kolay geldi bana gözünüzü korkutmayın yapmadan önce :)

Aslıcım hepimiz inişli çıkışlı zamanlar yaşıyoruz ama bizim ilk öğrenmemiz gereken şey sıkıntılı olduğumuzda yemeklerin arkasına saklanmak olmamalı çünkü yediğimizde sorunlarımız çözülmüyor aksine kendimizi daha kötü hissediyoruz
Eğer görüntünden memnun değilsen bunun için mücadele etmen gerekiyor
Biliyorum işin çok zor ünide okuyosun muhtemelen derslerin çok ağır belki özel sorunlarında vardır ama kimin yokki
Kolaylıkla hiç bişey elde edilmiyor güzelim
Bugünü kötü geçirsende hiç bişey bitmiş değil bide bunun yarını var
Hemen mucize beklememeliyiz. Mesela benimde hiç parlak değil en önce gitmesi gereken yer göbek, o bile yerinde duruyor
Ama ben pes etmicem. En kötü spor bile hiç yapmamaktan daha iyidir
Sende kendini çok sıkıntıya sokmadan yapabildiğin kadar yaparsın
Anlaştıkmı güzellik

Bence dediğinde çok haklısın cnm
Seninde kilon yok mesela jillandaki kızlarda 50 kilodur. Benin sizlerle aynı ölçüde hareketleri yapabilmem imkansız
O yüzden moralimi bozmuyorum yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…