Ablacım kilonda oynama olmasa bile incelme olmuştur bence. Bir önceki jıllıan grubu level bitimlerinde ölçümlerinde yazmışlar sanırım. Aslı'ya sorarız tekrardan zatenKızlar hiç ölçüm yapanınız varmı
Önümüzdeki pazartesi 2 hafta olacak
Bi ölçelim isterseniz değişim varmı
Ben bu hafta sadece bayram artılarını verdim
Belki incelme bundan sonra başlar
Ben sadece diyet yaptigimdan deyil...hamileliklerden sarkmis ve kötü gözüken göbegim biraz olsun toparlandi..üst bacaklardaki selülitler azaldi...Ablacım kilonda oynama olmasa bile incelme olmuştur bence. Bir önceki jıllıan grubu level bitimlerinde ölçümlerinde yazmışlar sanırım. Aslı'ya sorarız tekrardan zaten
Çok güzel etkisinii görmüşsüün canıımBen sadece diyet yaptigimdan deyil...hamileliklerden sarkmis ve kötü gözüken göbegim biraz olsun toparlandi..üst bacaklardaki selülitler azaldi...
Kızlar ölçü alabiliriz istiyorsanız ama ben de değişim yok
Kaptan pes etme lütven...bizimde hevesimiz kacar...Bu yüzden moralim çok bozuk bırakasım geliyor ama bırakmıcam ekstra yapmam lazım ama çok sıcak hava neyse bahane yok yanına bir şeyler eklemem lazım
Kaptan pes etme lütven...bizimde hevesimiz kacar...
Aslıcıım böyle düşünme lütfen.. Önceki jıllıan grubunda da görmüştüm level bittiği halde ölçüsü değişmeyenlerii. Sen de bir sonrakii ölçümde güzel sonuçlar alırsın umarıımBu yüzden moralim çok bozuk bırakasım geliyor ama bırakmıcam ekstra yapmam lazım ama çok sıcak hava neyse bahane yok yanına bir şeyler eklemem lazım
Iyi fikir...bende cok merak ediyorum ölcülerimi...Kızlar o zaman daha önce yapılan gibi yapalım mı ? 1.level bitince ölçü alalım
Yaptığın hareketler çok zorlumuydu cnmDün fitness a başladım ve bu sabah feci bir kol,sırt ve karın ağrısıyla uyandımYatıp kalkerken bile karnımı tutuyorum yok böyle bir ağrı Ama yine de jıllıanımı yaptııım
Tatlım 1 ay sonra o 4 -5 cm olurTabloya bakınca karnım gitmiş galiba 1cm o kadar çok fena gcık oldum Jillian ablayaBugün fena spor yapıcam
Tatlım 1 ay sonra o 4 -5 cm olur
Bence hiçde fena sayılmaz
Öyle ablacım ama burda ağırlıkla ve aletlerle çalıştım. Vücut o kadar da alışık olmayınca böyle olduYaptığın hareketler çok zorlumuydu cnm
Aslında hiç spor yapmayan biride değilsin
Bence gerek yok ,zaten cuma cumartesi yapılacak pazar boşBu arada kızlar 1. level bittikten sonra ara veiyoruz muyuz 1 gün kadar ? Valla bunu bilmiyorum daha önce yapan varsa yoksa diğer kızlara soralım