Geçmiş olsun tatlım.. Ciddi bir şey değildir inşallahBugün hastayım çok.
Benim için çok iyi :))Nasıl gidiyo sporlar fistiklar
Ayrılma mesajı derkenn ?
İki bacak arasında boşluk oluşturmak için yapılan egzersizler Thigh Gap :) Baya zorluyor bi video var 10 dk ama canıma okuyor iki video var diğeri 12 dkliık onları yapmaya başladım :)
Nasıl gidiyo sporlar fistiklar
Kaç gün oldu yapalii:)Benim için çok iyi :))
Yeme düzenin nasıl canımDaha fazla yapmayacaklarını söylüyorlar bir iki kişi çıktı bazıları hiç gelmiyo yarın listeyi düzeltirim görürsünüz zaten biz bize yeteriiz yaa güzel bir değişim yaşayalım da herkes görsün
En çok senin kilonu merak ediyorum kız bu kadar spora kilo alma sakıın gör 59larıı
Yeme düzenimi düzeltirsem bir işe yarayacak inşallah çok verimsiz geliyor böyle
Anladım canım.. :)Daha fazla yapmayacaklarını söylüyorlar bir iki kişi çıktı bazıları hiç gelmiyo yarın listeyi düzeltirim görürsünüz zaten biz bize yeteriiz yaa güzel bir değişim yaşayalım da herkes görsün
En çok senin kilonu merak ediyorum kız bu kadar spora kilo alma sakıın gör 59larıı
Yeme düzenimi düzeltirsem bir işe yarayacak inşallah çok verimsiz geliyor böyle
Yeme düzenin nasıl canım
Ne ağırlıklı besleniyosun
Spordan önce sonra yediklerin ictiklerin neler
Anladım canım.. :)
Haklısın tabii, sonucu çok merak ediyorummmm
Daha önce 3. levele kadar yaptım bititmeme az kala regl sancılarım yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım.. Ama pek bir değişiklik olmadı çünkü yeme alışkanlığım doğru değildi, Senin de bir an önce toparlanman lazım bence..
Gerçi ben de pek iyi yiyorum diyemem
Kaç gün oldu yapalii:)
Bu saatte yapiyosan bi kase yogurt yiyebilirsin canımAbuk subuk şeyler yiyorum ya düzene giremedim bayramdan sonra. Spordan sonra yemek yemiyorum yemem lazım mı bu saatte yapıyorum sporu
İlk başta ağrir tabiJillianın 4. günü bu gün.. :)
Squat ve crunch yapmaya çalışıyorum aynı zamanda, crunch daha kolay squata göre bu yüzden onu 100 yapbiliyorum, spora yeni başladığım için bacaklarım hala ağrıyor o yüzden squat biraz zorluyor.. 50 yapıyorum şimdilik ama bu gün 20 oldu ancak.. bacaklarımın ağrısı geçince artırmayı düşünüyorum..
Güzel sağlıklı beslenince öyle rahat oluyorum ki, sonra abuk sabuk yeyince mide ağırlaşıyor, taş yemişim sanki, üzerine bir de çok yemenin halsizliği geliyor, kendimi dövmek istiyorum öyle oluncaCidden düzeltmem lazım zaten takımdayım ben sürekli kilo alıyorum mahvetti beni bu bayram bu hafta güzel bir başlangıç yapıcam. Yedim yiyeceğim kadar zaten bir süre yemesem de olur o saçma şeyleri
İlk başta ağrir tabi
Ben aylardır squat yapıyorum 180 tane durmadan yapabiliyorum şu an
Daha da artiricam ama 250 ye kadar
Bu saatte yapiyosan bi kase yogurt yiyebilirsin canım
Gunduz yaparsan 2 yumurta beyazi yiyebilirsin spordan sonra
Ben de en başta 5 tane zor yapıyorum. .Valla süperr :))
Ayların emeği var tabii.. öyle ha deyince durmadan 100 yapmayı beklemiyorum tabii
Sen şimdi durmadan 180 yapınca bacakların yorulmuyor mu ? çok güzel bir hiss olsa gerek.. en fazla 20 yapıyorum ama şimdilik :))
Güzel canıım kas ağrılarıma alıştım artık benim bir parçam gibi oldularNasıl gidiyo sporlar fistiklar
Güzel canıım kas ağrılarıma alıştım artık benim bir parçam gibi oldularAma hala şınavla birbirimize alışamadık tam olmuyo bir türlü