Çok mantıklı canıım ben de yazayım barii bundan sonraSpor:
*Leslie ile 1 mile
*Jillian level 1
*Thigh Gap
*55 mekik
*22 leg raise
*50 sn plank
Neler yaptığımı buraya da bildirmeye karar verdim madem spor sayfamız burası takımıma ekleyince buraya da ekleyeceğim :)
Yarın 5.gün olucak alışıcaz umarım artııkBende tam yapamıyorum sol omzum çok ağtıor nedense tek taraflı
Tabi ki beni burası motive ediyor zaten :)Çok mantıklı canıım ben de yazayım barii bundan sonraSonuçta dediğin gibi spor sayfamız burasıı :))
Canım çok sıkkın listede 18 kişi kaldı ayrılanlarla beraber boşuna uğraştım, o kadar insan için tek tek mesaj bile attım. Yediklerime de dikkat etmiyorum böyle etki etmicek diye çok korkuyorum o kadar kilo da aldım hala artıdayım. Sinirlerim bozuldu ya şimdi geldim sizi görünce bi heveslendim yine. İyiki varsınız
Spor:
*Leslie ile 1 mile
*Jillian level 1
*Thigh Gap
*55 mekik
*22 leg raise
*50 sn plank
Neler yaptığımı buraya da bildirmeye karar verdim madem spor sayfamız burası takımıma ekleyince buraya da ekleyeceğim :)
Bırakmak vazgeçmek yokkkkk o kadarrr
Tabi kötü günlerimiz, zamanlarımız olucak.. Canımız spor yapmak ta istemeyecek, aksine bir de üstüne doyunca yemek yiyeceğizyemezsek iyi olur da hadi neyse
Ama ardından toparlanıp yine devam edicez sporumuzaa
Sen başlattın, 30. gün de seni bitirirken görelim ona göree
Size hepinize bir söz vermiş gibiyim zaten o yüzden benden yana sıkıntınz olmasın canım sıkıldı sadece o kadar ayrılma mesajı alınca sporumu yaptım geçti ama
İki bacak arasında boşluk oluşturmak için yapılan egzersizler Thigh Gap :) Baya zorluyor bi video var 10 dk ama canıma okuyor iki video var diğeri 12 dkliık onları yapmaya başladım :)Çok iyi fikir, hem bir birimize motivasyon olur :)
Ben de yazayım artık :)
Thigh Gap nedir ? İnternette baktım ama birşey anlamadım desem yeridir
İki bacak arasında boşluk oluşturmak için yapılan egzersizler Thigh Gap :) Baya zorluyor bi video var 10 dk ama canıma okuyor iki video var diğeri 12 dkliık onları yapmaya başladım :)