Kızlar birşey sorucam. Jıllıanı yaparken arada hiç dinleniyo musunuz ? Yani çok uzun değil tabii
Anladım canım. Ben de senin gibi yapıyorum maksimum 10 snyi geçmiyo .Dinlenmemeye çalışıyorum, dinlenme dediğim de 5-6 saniye oluyor arada.. O da çok zorlanınca
Anladım canım. Ben de senin gibi yapıyorum maksimum 10 snyi geçmiyo .
Ben halâ hoplamalarda zorlanıyorum gücüm yetmiyor bikaç sn duruyom o zamanKızlar birşey sorucam. Jıllıanı yaparken arada hiç dinleniyo musunuz ? Yani çok uzun değil tabii
Hayır canım dinlenmiyoruz jillian ablanın arkadaki kızlar dinleniyor mu bizde dinlenmemeliyiz bence :)Kızlar birşey sorucam. Jıllıanı yaparken arada hiç dinleniyo musunuz ? Yani çok uzun değil tabii
Bende yumrukları seviyorum o ara dinleniyor vücutBana kalırsa çok dinlenirim deee soğumamak adına hemen topluyorum kendimi
En sevdiklerim ABS, bildiğin yatıp dinleniyorum
Bende yumrukları seviyorum o ara dinleniyor vücut
Bende 79 cnm boyum 170 hedefim 65
Ben çok Kilo verdiğim için çok yumuşaklık var
Bügün 4.günüm..ve cok sükür agrilarim azaldi...2.ve 3 gün cok fenaydi..hele 3.gün en kötüsüydü emekliyordum yerlerde resmen ..kalkamiyordum...ama simdilik pes etmeyi düsünmüyorum..umarim 2.levelde sorun yasamamBende öyleyim hele alt bacak inanılmaz ağrıyor bırakmayı düşünüp hemen vazgeçiyorum bir an önce geçer inşallah bu ağrılar
Ben cardiolarda zorlaniyorum üst üste oldugunda ozaman 10 saniye kadar bekliyorum klibi durdurup...birkac yudum suda iciyorum bogazim cok kuruyo o anKızlar birşey sorucam. Jıllıanı yaparken arada hiç dinleniyo musunuz ? Yani çok uzun değil tabii
Bügün 4.günüm..ve cok sükür agrilarim azaldi...2.ve 3 gün cok fenaydi..hele 3.gün en kötüsüydü emekliyordum yerlerde resmen ..kalkamiyordum...ama simdilik pes etmeyi düsünmüyorum..umarim 2.levelde sorun yasamam
Ah evett abs de insan rahatlıyo vallaBana kalırsa çok dinlenirim deee soğumamak adına hemen topluyorum kendimi
En sevdiklerim ABS, bildiğin yatıp dinleniyorum
Cardiolar zor zaten abla insanın nefesii kesiliyo bazenBen halâ hoplamalarda zorlanıyorum gücüm yetmiyor bikaç sn duruyom o zaman
Diğerleri zoruma gitmiyor
Tabii dinlenmemiz lazım canım ama o kızlar ne kadar zamandır spor yapıyolardır vücutlara bakHayır canım dinlenmiyoruz jillian ablanın arkadaki kızlar dinleniyor mu bizde dinlenmemeliyiz bence :)
Ben ilk 10 dk zorlanıyorum sonrası kolaylaşıyor gibi geliyor bana
2 gündür ben de öyleydim bir yudum su içiyodum hep ama bugün yapmadımBen cardiolarda zorlaniyorum üst üste oldugunda ozaman 10 saniye kadar bekliyorum klibi durdurup...birkac yudum suda iciyorum bogazim cok kuruyo o an
Bende tam yapamıyorum sol omzum çok ağtıor nedense tek taraflıTabii dinlenmemiz lazım canım ama o kızlar ne kadar zamandır spor yapıyolardır vücutlara bakAynen ilk 10 dk zor özellikle şınavı hala tam yapamıyorum