Jillian Michaels 30DAY

Kızlar birşey sorucam. Jıllıanı yaparken arada hiç dinleniyo musunuz ? Yani çok uzun değil tabii

Kızlar ben bırakmaya karar verdim. Aslında çok istiyordum devam etmeyi ama yapamıyorum. Belki biraz kilo versem daha rahat yaparım. Şimdi 77 falanım. Eğer bu sefer bittikten sonra tekrar böyle bir grup açılırsa katılmayı çok isterim. Ayaklarım ve ayak bileklerim çok aşırı ağrıyor. Jilliandan öncede ağrıyordu zaten, birde zıplamalı hareketler falan dahada artıyor ağrı. Belki kilodandır bu ağrı. Zaten doktorlar bişey yok demişti. İnşallah kilo verince geçer. Başka ayak ağrısı çeken var mı?

Bende öyleyim hele alt bacak inanılmaz ağrıyor bırakmayı düşünüp hemen vazgeçiyorum bir an önce geçer inşallah bu ağrılar
Bügün 4.günüm..ve cok sükür agrilarim azaldi...2.ve 3 gün cok fenaydi..hele 3.gün en kötüsüydü emekliyordum yerlerde resmen ..kalkamiyordum...ama simdilik pes etmeyi düsünmüyorum..umarim 2.levelde sorun yasamam

ye

23 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-fyzanur
4-kollontai
5-perihan00 +
6-Mor Vampir +
7-AKovser
8-mefkurem
9-Selvos88 +
10-gunes-86
11-Habinar
12-koza16
13-bahired
14-ameliaa
15-Selinanya
16-edersoy
17-firuzeew
18-Axelia
19- 2KediAnnesi
20-Masmavi_
21-Jooker
22-fatmanurkaya
23-tetaan[

Kızlar birşey sorucam. Jıllıanı yaparken arada hiç dinleniyo musunuz ? Yani çok uzun değil tabii
Ben cardiolarda zorlaniyorum üst üste oldugunda ozaman 10 saniye kadar bekliyorum klibi durdurup...birkac yudum suda iciyorum bogazim cok kuruyo o an

2 yi bilmiyorum ama ben 3 e baştım baya zevkli görünüyor :)

Spor:
*Leslie ile 1 mile
*Jillian level 1
*Thigh Gap
*55 mekik
*22 leg raise
*50 sn plank

Neler yaptığımı buraya da bildirmeye karar verdim madem spor sayfamız burası takımıma ekleyince buraya da ekleyeceğim :)

Hayır canım dinlenmiyoruz jillian ablanın arkadaki kızlar dinleniyor mu bizde dinlenmemeliyiz bence :)
Ben ilk 10 dk zorlanıyorum sonrası kolaylaşıyor gibi geliyor bana
Tabii dinlenmemiz lazım canım ama o kızlar ne kadar zamandır spor yapıyolardır vücutlara bak Aynen ilk 10 dk zor özellikle şınavı hala tam yapamıyorum

Ben cardiolarda zorlaniyorum üst üste oldugunda ozaman 10 saniye kadar bekliyorum klibi durdurup...birkac yudum suda iciyorum bogazim cok kuruyo o an
2 gündür ben de öyleydim bir yudum su içiyodum hep ama bugün yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…