Benim misafirim vardı birazdan yapıcamHer gün sayımız gittikçe azalıyor mu neeee yolarım saçınızı başınızı yapın sporunuzu bakim
Her gün sayımız gittikçe azalıyor mu neeee yolarım saçınızı başınızı yapın sporunuzu bakim
İyi azalmış senin ağrılar. Ben bi oturdum mu kalkamıyorum yerimden. Bakalım vücut nerde bırakacak kendini. Ay ay ayyyyBen bırakırsamm yolarsınn, razıyımm
3 gündür yapıyorum ağrılarım daha yeni yeni azaldı gibi, bu kadar eziyet çekiyorum bırakmayıp bir faydasını göreyim bariiHem öyle bir şansım da yokkk, bu sefer olucak, bu sefer sonuna kadar gidip isteğime ulaşacağım (hadi inşaAllah )
Ben kalkıyorum da oturamıyorummİyi azalmış senin ağrılar. Ben bi oturdum mu kalkamıyorum yerimden. Bakalım vücut nerde bırakacak kendini. Ay ay ayyyy
Ama bugün çok mu kötüyüz ne. eksikkkkk
Canim kafama takildi bu cevabin kac gündür...et bölünmesi derken kaslar yaglardanmi ayriliyo..oyüzdenmi cok agri hissediyoruz..ben kac gündür mahfoldum agrilardan nerdeyse yürüyemiyordum bile dün..sporuda yarim birakacaktim nerdeyse..ama bugün daha iyiyim kas agrilarimin azaldigini hissediyorum..bacaklar titreyip baldırlardan bir acı hissedilecek. et bölünmesi derler :)
Canim kafama takildi bu cevabin kac gündür...et bölünmesi derken kaslar yaglardanmi ayriliyo..oyüzdenmi cok agri hissediyoruz..ben kac gündür mahfoldum agrilardan nerdeyse yürüyemiyordum bile dün..sporuda yarim birakacaktim nerdeyse..ama bugün daha iyiyim kas agrilarimin azaldigini hissediyorum..
Bırakmaya niyetim yok valla ağrım var diye ama umarım uzun da sürmez haliyle pek zor bu ağrıları çekmek :)Kızlar ağrılar jillianı yapsanızda yapmasanızda olacak aksine spor yaptıkça ağrılar daha çabuk gidecek yani jillanı bırakmayanın ağrısı bırakana göre daha çabuk geçecek bi yerde okumuştum