- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
Ramazani bile ekmeksiz atlattim 3 ay olduBenimki sabah Ekmekli karatay oluyor heralde
Diğer öğünlerde ekmek yemiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazani bile ekmeksiz atlattim 3 ay olduBenimki sabah Ekmekli karatay oluyor heralde
Diğer öğünlerde ekmek yemiyom
Canim o diyetin konusu var bu sitede..5 günde 5 kilo diyeti yaz ..o konu cikiyo hemen..1 gün patates 2 gün sebze..vs..detaylarida yaziyo..bir bak istersen haftada 3-4 kilo verdim ben..ayda ayda 1-2 kez uygulayabilirsin bu diyetiNasil o ? Kaptanimiz izim verirmi acaba Sen bana bi yaz o diyeti kaptanimiza danisayim ona gore uygulayayim
hamilelikler beni mahvetti canim..düzenli sporuda cocuklarim olmadan önce yapiyordum uzun yillar oldu spor yapmayali..rahat 13 yil oldu...Gülhan ben hiç zannetmiyorum senin o kadar sarkık yada yumuşak olduğunu
Çok fazla kilolara çıkmamışın sen bide sporcu geçmişin varmış
Arastircam hemennsonrada kaptanimiza sorucamCanim o diyetin konusu var bu sitede..5 günde 5 kilo diyeti yaz ..o konu cikiyo hemen..1 gün patates 2 gün sebze..vs..detaylarida yaziyo..bir bak istersen haftada 3-4 kilo verdim ben..ayda ayda 1-2 kez uygulayabilirsin bu diyeti
Ben su an acil arti kilolardan kurtulmam icin cuma gününe kadar 5 te 5 yapiyorum..bugün sebze günüm..karatay diyeti hic yapmadim ama düsünüyorum o diyetide yapmayi kilo vermek icin deyilde kilom sabitlesene kadar..55 kiloya indikten sonra insallah korumaya calisacagim kilomuBu arada sizlerde karataymi yapiyorsunuz?
Her yaptiginda kilo verdinmi peki?Ben su an acil arti kilolardan kurtulmam icin cuma gününe kadar 5 te 5 yapiyorum..bugün sebze günüm..karatay diyeti hic yapmadim ama düsünüyorum o diyetide yapmayi kilo vermek icin deyilde kilom sabitlesene kadar..55 kiloya indikten sonra insallah korumaya calisacagim kilomu
Evet canim 3 kiloya kadar verebiliyorsunHer yaptiginda kilo verdinmi peki?
Ptesi baslayip yapcam bunu persembe annemler gidiuoruz pazar doncez ordayken yapmam imkansiz annem bozdurur bana mutlakaEvet canim 3 kiloya kadar verebiliyorsun
Yesilcay serbestmi?Evet canim 3 kiloya kadar verebiliyorsun
Serbest canim ..icecekler sorun deyil yeterki sekerli olmasin ben kahveyi sekersiz icemedigimden tatlandirici ve süt de ilave ediyorum sorun olmuyo..Yesilcay serbestmi?
Bugünüde bitirdim çok şükür
Kızlar ben hoplamalarda zorlanıyom
Heralde daha vücut ağır olduğu için taşıyomuyom
Bizim takım burayaaaaBizim takıma bak sennn
yaklaşık 1.5 saat önce bitirdim de gelip yazamadım, bugünlük 3. oldumm
Bende 79 cnm boyum 170 hedefim 65bende acayip zorlandım gerçekten, 77 kiloyum canım sen kaçsın
Sizler istediğiniz gibi erken yapabilirsiniz tatlişler, bana para verseler sabah sabah yapmamBizim takım burayaaaa