Tombis olmasak bile sanki 80 yadindaki bayanlar gibi olmakta hic ic acici deyil her yerimizin sarkik hamur gibi olmasi...Sevmeye calis canim baska caremiz yok omur boyu tombis tombis gezmek istemiyorsak kilolardan kurtulmaliyiz
Ceyrek demet maydanoz + 3 dilim zencefil + 1 cubuk tarcin+ 1 limon(4e bolup atilcak) bunlari 4 bardak su ile kaynatip gun icjnde iciyorum tadida fena degilTabi cnm memnun oluruz
Istersen sende 5 günde 5 kilo diyetini yap..bende o sekilde 5 li rakamlari görebildim..58 kilo olsam zil takip oynarim 10 sene oldu 58 i gormeyeli
Aynen canim sarkik kollarla zayif olsak neye yararkiTombis olmasak bile sanki 80 yadindaki bayanlar gibi olmakta hic ic acici deyil her yerimizin sarkik hamur gibi olmasi...
Nasil o ? Kaptanimiz izim verirmi acaba Sen bana bi yaz o diyeti kaptanimiza danisayim ona gore uygulayayimIstersen sende 5 günde 5 kilo diyetini yap..bende o sekilde 5 li rakamlari görebildim..
Gülhan ben hiç zannetmiyorum senin o kadar sarkık yada yumuşak olduğunuTombis olmasak bile sanki 80 yadindaki bayanlar gibi olmakta hic ic acici deyil her yerimizin sarkik hamur gibi olmasi...
Sağolasın cnm bu ödem atmak için değilmiCeyrek demet maydanoz + 3 dilim zencefil + 1 cubuk tarcin+ 1 limon(4e bolup atilcak) bunlari 4 bardak su ile kaynatip gun icjnde iciyorum tadida fena degil
Canım bence sürekli yapılacak bişey değil ama arada vücudu şaşırtmak için yapılabilirNasil o ? Kaptanimiz izim verirmi acaba Sen bana bi yaz o diyeti kaptanimiza danisayim ona gore uygulayayim
Evet hergun iciyorum odem icinSağolasın cnm bu ödem atmak için değilmi
Sen hergünmü içiyon
Iyi olur canim belki cumaya kadar icerim faydasi olurKizlar zencefilli odem cayi iciyorum ben isterseniz tarifini verebilirim
Sanirim bircogumuz öyleyiz..bende öyleyim malesef kilom fazla olmamasina ragmen...acil sikilasmamiz lazim kizlar pes etmek yok..kocislerimize güzel gözükelim tabi önce kendimize..en önemlisi buAynen her yerim sallaniyor
Adim selvi canim memnun oldum zuhalSelvos88
Tatlım senin adın neydi ben hiç nickle hitab etmeyi sevmiyorum. Benimki Zühal
Bu hafta alışayım biraz spora haftaya bende leslie ye başlıcam
Seni görünce heveslendim
Benim esim profesyonel fitness yapiyor onun kaslarinin baklavalarinin yaninda benim sarkik kollar olmuyorSanirim bircogumuz öyleyiz..bende öyleyim malesef kilom fazla olmamasina ragmen...acil sikilasmamiz lazim kizlar pes etmek yok..kocislerimize güzel gözükelim tabi önce kendimize..en önemlisi bu
Spor salonuna gitmistim...simdi cocuklardan dolayi o imkanim yok evde halledecegim artik spor isini..umarim o sekildede etkili olur ..emegimin karsiligini görürüm..Hadi inşallah güzelim heralde severek yapmak daha eğlenceli olur
Sen ne sporu yaptın önceden
Eşininde spor yapması ne güzel, onu görünce heveslenirsin hırslanırsınBenim esim profesyonel fitness yapiyor onun kaslarinin baklavalarinin yaninda benim sarkik kollar olmuyor5 gun diyetini yazarmisin bana
Benimki sabah Ekmekli karatay oluyor heraldeBu arada sizlerde karataymi yapiyorsunuz?
Evet guzel yardimci oluyor zorlandigim hareketleri falan dogru yapmami sagliyor saatleri o ayarladi en uygun saatler spor icinEşininde spor yapması ne güzel, onu görünce heveslenirsin hırslanırsın