Benim dünküyle eş değerdi sanırım ama hoplamaları tam yapamıyomBen korkuyordum bugün nasil bu sporu atlatacagima..okadar agrilarima ragmen dünkinden daha az zorlandim..
Sabah uyaninca 2 bardak su icip 1 mil leslie +100 ip+ 50 mekik yaptim.. Ogleden sonra 16.00 da jiliani yaptim.. Kendime boyle bi program hazirladim bakalim etkisi ne olcakWauuu..süper..sen aliskansin galiba spora ben jiliani zor bitiriyorum..sen 1 gün icinden kac spor cesidi yapiyorsun..bravo sana..
Çok azimlisin cnm tebriklerSabah uyaninca 2 bardak su icip 1 mil leslie +100 ip+ 50 mekik yaptim.. Ogleden sonra 16.00 da jiliani yaptim.. Kendime boyle bi program hazirladim bakalim etkisi ne olcakjilian karin ve kollari cok etkiliyormus bende 2 aydir leslie yapiyorum bacaklarimda baya incelme oldu o yuzden ikisinide yapcam ben
İki gunden sonra alisiyorsun canim.. Ben ramazanda yaptim.jiliani suan hic agrim falanyok hatta videonun nasil bittigini anlamiuorum bileBenim dünküyle eş değerdi sanırım ama hoplamaları tam yapamıyom
Tartıldınmı cnm kilonda artış olmuşmu
İlk basta bende boyleydim hatta kac kez spor salonuna yazildim.iki uc gun gidip vazgecmistim.. Sonrqdan anladimki ac bile kalsam spor yapmadan veremiyorum.. Simdide spor yapmadigim.gunler huzursuz hissediyorumÇok azimlisin cnm tebrikler
Ben niye sporda istekli olamıyorum
Kendime program hazirladim alarm kurup 7 de kalkiyorum uyudukca tembellesiyorum ramazan hep uykuyla gecti duzene girmeye calisiyorum.. Bakalim bu programin faydasini gorebilcekmiyimÇok azimlisin cnm tebrikler
Kararı göçeri yok mecbur yapacazİki gunden sonra alisiyorsun canim.. Ben ramazanda yaptim.jiliani suan hic agrim falanyok hatta videonun nasil bittigini anlamiuorum bile
Mutlaka görürsün cnm yapılanın zararı olmazKendime program hazirladim alarm kurup 7 de kalkiyorum uyudukca tembellesiyorum ramazan hep uykuyla gecti duzene girmeye calisiyorum.. Bakalim bu programin faydasini gorebilcekmiyim
Kilo dusmese bile sıkılasma oluyordur canim ben sabit bile kalsam spora devam edicem 100 gram bile gitse iyi cunku kollarimda ve ic bacak kisimlarimda cok sarkma oldu onlar gitsin kilolar yavas yavas gitsede olur. Kaslarin sismesi normal ama bi sure sonra normale doner bnceKararı göçeri yok mecbur yapacaz
Valla çok imrendim sana
Tek kafama takılan ,ben bayadır spor yapmadığım için kaslarda Şişme olup kilonun düşmemesi
Kendim yapmış olsam gün aşırı yapardım
Ben öncedende bikaç güne mola vermezsem kilom düşmüyodu
kilomu hic sorma canim bayram dogum günü derken 2,5 kilo almisim hemen en son kilomdan sonra.stressinde etkeni olduguna inaniyorum kilo artisinin....insallah cumaya kadar en azindan 58 kilo olurum tekrarBenim dünküyle eş değerdi sanırım ama hoplamaları tam yapamıyom
Tartıldınmı cnm kilonda artış olmuşmu
Sevmeye calis canim baska caremiz yok omur boyu tombis tombis gezmek istemiyorsak kilolardan kurtulmaliyizMutlaka görürsün cnm yapılanın zararı olmaz
İnsan bi alışınca yapmadan duramıyor zaten
Bende yapınca içim rahat oluyor ama severek yapamıyorum
İnşallah sporla aşk ilişkimiz başlar
58 kilo olsam zil takip oynarim 10 sene oldu 58 i gormeyelikilomu hic sorma canim bayram dogum günü derken 2,5 kilo almisim hemen en son kilomdan sonra.stressinde etkeni olduguna inaniyorum kilo artisinin....insallah cumaya kadar en azindan 58 kilo olurum tekrar
Yarışma içinde olunca insan kiloda düşsün istiyor ama haftaya alışır heralde. Ben Şu Anda izindeyim belki haftaya girecem listeyeKilo dusmese bile sıkılasma oluyordur canim ben sabit bile kalsam spora devam edicem 100 gram bile gitse iyi cunku kollarimda ve ic bacak kisimlarimda cok sarkma oldu onlar gitsin kilolar yavas yavas gitsede olur. Kaslarin sismesi normal ama bi sure sonra normale doner bnce
Ben birzamanlarin sporcusu olarak söylüyorum bunu sana...bende hic spor sevmezdim..o kaslarinin güclendigini hissettiginde azmin artar hic merak etme..1 hafta sonra eminim daha azimli olursun yeterki umudunu kesme..pesinide birakma sporun ..ara vermeden sporunu yaparsan fistik gibi olursun bir zamanlar benim oldugum gibi...Çok azimlisin cnm tebrikler
Aynen her yerim sallaniyorYarışma içinde olunca insan kiloda düşsün istiyor ama haftaya alışır heralde. Ben Şu Anda izindeyim belki haftaya girecem listeye
Bendede çok yumuşaklık var. Hatta yumuşaklıktan oturunca popo kemiği acıyor
Bide hoplayınca hertaraf sallanıyor
Tatlım ramazan bayram derken hep sandık zaten bende artıdayım ama dün detoks yapmama rağmen kilom düşmemişkilomu hic sorma canim bayram dogum günü derken 2,5 kilo almisim hemen en son kilomdan sonra.stressinde etkeni olduguna inaniyorum kilo artisinin....insallah cumaya kadar en azindan 58 kilo olurum tekrar
Aynen cnm yaSevmeye calis canim baska caremiz yok omur boyu tombis tombis gezmek istemiyorsak kilolardan kurtulmaliyiz
Tabi cnm memnun oluruzKizlar zencefilli odem cayi iciyorum ben isterseniz tarifini verebilirim
Hadi inşallah güzelim heralde severek yapmak daha eğlenceli olurBen birzamanlarin sporcusu olarak söylüyorum bunu sana...bende hic spor sevmezdim..o kaslarinin güclendigini hissettiginde azmin artar hic merak etme..1 hafta sonra eminim daha azimli olursun yeterki umudunu kesme..pesinide birakma sporun ..ara vermeden sporunu yaparsan fistik gibi olursun bir zamanlar benim oldugum gibi.....