-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.061
canım çok teşekkür ederim. anladım..
peki 10 gün boyunca aralıksız mı yapıyorsunuz? mesela 1 gün 2 gün boşluk bırakmadan? hergün peşpeşe mi?
haftanın 7 günü de yapıyor musunuz?
BlueDaisy nerdesin canım? Gel hadi özledim :)
Sabahları yorgun uyandığım için dahiliyeye gittim bugün, iyot eksikliği çıktı bi de troid ten şüphelendi usg çekildim ama bişi çıkmadı şükür... sadece koruyucu olarak bi hap verdi, metabolizmanı hızlandırır dedi.
inşallah işe yarar...
eğer içinizde yemesine dikkat ettiği halde kilo veremeyen varsa mutlaka kan testlerini yaptırsın
Ayyy bu agrilar ne zaman gececek ??? Bacaklarimin ust kısımları resmen kopuyor :/ bir de ben jillian a ek olarak karin egzersizi yaptığım halde karin yada yan bolgelerimde agrilar olmuo hani kas agrisi. Aslında doğru da yapıyorum ama anlamadim bi türlü :/ ya basta kurtulmak istediğim bolgelerim de karin ve yan kisimlar
ah canım yaa sagol merak etmişsin, duygulandımben Türkiyeye geldim, hemde yalnız geldim eşim yok. o kadar çok iş birikmiş ki yorgunluktan yatağın yolunu zor buluyorum. ama pazar günü geri dönücem level 2 yide baştan yapicam biliyomusun çok suçluluk hissediyorum yapamıyorum diye
benim ağrılarım 5. günden sonra ancak azalmıştı. mekik çekerken tavana bakmaya dikkat et bi de yukarı çıkarken nefes veriyorum ben sen de öyle yapabilirsin
bana biri cevap verebilir mi acaba ?videoları nereden bulabilirim yada en azından level 1 27 dk mı bir tane buldumda doğrumu bilmiyorum
benim bugün 1/3 bitti ya 30 gün yapılcak bu ama regl döneminde ne yapıyosunuz benim yaklaştıda zamanım bırakmakta istemiyorum :18:
zararı olduğundan değil benim regl dönemim baya ağrılı geçiyorregl döneminde yapmanın bi zararı var mı ki :26:
ben geçen sene devam ediyodum reglken de
zararı olduğundan değil benim regl dönemim baya ağrılı geçiyoro günlerde nasıl yapıyorsunuz diye o yüzden merak ettim
Hoşgelmişsin canım. Benim de ailem geldi. Valla yarım yamalak yapıyorum. Devamlı kalabalık ev; hoşgeldine gelenler falan. Ama gün içerisinde koşturmaktan en az level 2deki gibi terliyorum. Evlendiğimden beri ilk gelişleri. Yardım etmelerine müsade etmiyorum haliyle çok yoruluyorum.
Bende de suçluluk oluyor ama ailemin memnuniyetini gördükçe unutuyorum :)