Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım çok teşekkür ederim. anladım..

peki 10 gün boyunca aralıksız mı yapıyorsunuz? mesela 1 gün 2 gün boşluk bırakmadan? hergün peşpeşe mi?

haftanın 7 günü de yapıyor musunuz?

cnm 10 gün aralıksız yapıyorum cnm.regl dönemi denk geldğinde malesef bi kaç gün ara veriyorum yapamıyorum.ama denk gelmediyse 10 gün aralıksız devam level bitinceye kadr.

BlueDaisy nerdesin canım? Gel hadi özledim :)

ah canım yaa sagol merak etmişsin, duygulandım ben Türkiyeye geldim, hemde yalnız geldim eşim yok. o kadar çok iş birikmiş ki yorgunluktan yatağın yolunu zor buluyorum. ama pazar günü geri dönücem level 2 yide baştan yapicam biliyomusun çok suçluluk hissediyorum yapamıyorum diye

çok geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına sevindim. bende şeker hastasıyım o yüzden zor kilo veriyorum.

Ayyy bu agrilar ne zaman gececek ??? Bacaklarimin ust kısımları resmen kopuyor :/ bir de ben jillian a ek olarak karin egzersizi yaptığım halde karin yada yan bolgelerimde agrilar olmuo hani kas agrisi. Aslında doğru da yapıyorum ama anlamadim bi türlü :/ ya basta kurtulmak istediğim bolgelerim de karin ve yan kisimlar

benim ağrılarım 5. günden sonra ancak azalmıştı. mekik çekerken tavana bakmaya dikkat et bi de yukarı çıkarken nefes veriyorum ben sen de öyle yapabilirsin

Hoşgelmişsin canım. Benim de ailem geldi. Valla yarım yamalak yapıyorum. Devamlı kalabalık ev; hoşgeldine gelenler falan. Ama gün içerisinde koşturmaktan en az level 2deki gibi terliyorum. Evlendiğimden beri ilk gelişleri. Yardım etmelerine müsade etmiyorum haliyle çok yoruluyorum.

Bende de suçluluk oluyor ama ailemin memnuniyetini gördükçe unutuyorum :)

benim ağrılarım 5. günden sonra ancak azalmıştı. mekik çekerken tavana bakmaya dikkat et bi de yukarı çıkarken nefes veriyorum ben sen de öyle yapabilirsin

Aynen oyle cekiyorum mekigi. Hatta nefes alis verisleri de dedigi gibi yapıyorum ama valla anlamıyorum. Bu kadar karin egzersizine karnimin tas gibi sert ve agrili olmasi lazımdı simdiye. Ayy etki ediyodur inşallah :/

bana biri cevap verebilir mi acaba ?videoları nereden bulabilirim yada en azından level 1 27 dk mı bir tane buldumda doğrumu bilmiyorum

1/6 bitti cok şükür yarabbimmmm :)

Simdiden bacaklarım kaya gibi sertlesti. Ki dünyanın en civik etine sahip bi insanim. Darisi diger bingil bingil yerlerime :)

benim bugün 1/3 bitti ya 30 gün yapılcak bu ama regl döneminde ne yapıyosunuz benim yaklaştıda zamanım bırakmakta istemiyorum :18:

geçen sene yapıp çok memnun kalmıştım şimdi yine geri döndüm
bu akşam 1/3 ü yapıcam
bacaklar pert durumda çok hamlamışım

Tatlim hosgelmis ailen, sana jilliana gerek kalmamis baksana sana hep cardio en guzel spor. Bende dondum esimin yanina, sakin hayata :) ama bana akil verin bastan mi baslasam ben simdi, level 1 den. Bir hafta ara oldu :44: off level 1 den de cok sıkılmıstim. yoksa bende six week six pack var jillianin ona mi gecsem, squatla beraber. Off cok kafam karisik.

1/4 bugun bıttı bende bıttım sınavlar baslıyo bıde yarın ınsallah ara vermek zorunda kalmam cunku dort gunde baya bı toparladım keske fotograf cekseydım dıyorum sımdı 4 gundekı toparlama bıle yetıyor bana gaza gelıyorum

Merhaba kızlar
Bende 1-2 gün yaptım bu videoyu. 1. Leveli gerçekten bu 27 dakikalık video bu derece faydalımı. Göbek ve simit bölgemden şükayetçiuim bu kısımlara faydası varmı. Bu akşam başlayayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…