Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Level 1/1 sürünerek bitti...

Bu jillian nedir ya boylee isyan ede ede, bagira cagira yaptim resmen. Nazi komutani mubarek bi nefes aldir be kadin :)

merhaba,
bende cumartesi günü yaptım ve hala bacaklarımın ağrısından oturduğum yerden kalkamıyorum merdivenden inemiyorum
çok canım yanıyor ve dün yapamadım bugünde yapamam heralde siz her gün yapıyorsunuz değil mi.

Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Ama ara verirsen alışamazsın ve ağrıların devam eder. 3 günden sonra azalıyor iyice ağrılar. Sen her ara verip başladığında acı duyarsın. Pes etme. En azından yavaş yavaş da olsa yap.

Merhaba kızlar bayadır yazmıyordum ama videoları yapmadım sanılmasın bitirdim shred programını ripped a geçtim 4.haftamda son seviyemdeyim çok eğlenceli bu son video ama 2 aydır spor yaptığım halde ağrılarım oldu yaa dambılla çalıltığım için sanırım..
Kızlar sakn bırakmayın gitgide zevkli hale geldiğini görceksiniz egzersizlerin ve inceldiğinizi farketceksinz benim belim çook inceldi eskiden karnımdan şikâyetçiydim şimdi bacaklarım kalın geliyor gözüme oda incelir inşallaahh

Zaman gecince alışırsın ve keyifle yapmaya başlarsın :)

Birakmak yok bırakmak yok :)

Gecen sene 3 gün yapip bırakmıştım ama bu sefer bu gaz ve hirsla bırakmaya niyetim yok.

7kilo vermem lazim. Umarim jillian bu hedefime ulasmama yardimci olur. Sıkılasma yaptigini biliyorum ama umarım kilo vermede de etkilidir :/

İnşallah :)

Shred programi ile ne kadar kilo verdiniz acaba ???

benim de kilom normal gibi ama göbek ve popo problemim var. ust bacaklarımı basenlerimi inceltmek çok istiyorum. level1/3'deyim. Bunun yanında squat yapmaya başladım. Jillian Michaels arkasından bir de Mari Winsor Pilates Buns & Thigh yaptım dün bacak inceltmek için. Ama Mari Winsor'u gün aşırı yapabilirim.

beraberinde diyet yaptınız mı

yaptım ama shred de yaptım az yedim ama şimdi çok yapamıyorum göbeğim hamile göbeği gibiydi onun küçülmesi harika bişey demek az yemeye devam etsem hiç kalmayacaktı

belli bi listeye mi uydunuz, dikkat mi ettiniz sadece? ben de göbeğimden şikayetçiyim çok özendim şu an...

Sabahları yorgun uyandığım için dahiliyeye gittim bugün, iyot eksikliği çıktı bi de troid ten şüphelendi usg çekildim ama bişi çıkmadı şükür... sadece koruyucu olarak bi hap verdi, metabolizmanı hızlandırır dedi.

inşallah işe yarar...

eğer içinizde yemesine dikkat ettiği halde kilo veremeyen varsa mutlaka kan testlerini yaptırsın

belli bi listeye mi uydunuz, dikkat mi ettiniz sadece? ben de göbeğimden şikayetçiyim çok özendim şu an...

ben yazın diyetisyene gitmiştim onun verdiği listeye devam ediyorum ama o kadar sıkamıyorum kendimi maalesef.. yap bak göreceksin farkı. ne mekik ne pilates kimse göbeğimi eritmedi jillian kadar

bende başlamak istiyorum ama çeşit çeşit videolar var yapanlardan biri bana linkini atabilir mi yada buraya linki koyabilir mi rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…