- 14 Eylül 2012
- 87
- 18
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.041
Merhaba,
evet 10 gün boyunca level 1'i yapacaksın. Sonra level 2 yine 10 gün. Level 3'te aynı şekilde.
Level 1-2-3 topluca videosu var. Ben 3'e geldiğimde onu açıp yapacağım. Level 3'ten başlatacağım.
Tesekkurler cevap icinn:) level 1i yeni bitirdim ben de :)
Level 1/1 sürünerek bitti...
Bu jillian nedir ya boylee isyan ede ede, bagira cagira yaptim resmen. Nazi komutani mubarek bi nefes aldir be kadin :)
merhaba,
bende cumartesi günü yaptım ve hala bacaklarımın ağrısından oturduğum yerden kalkamıyorum merdivenden inemiyorum
çok canım yanıyor ve dün yapamadım bugünde yapamam heralde siz her gün yapıyorsunuz değil mi.
Zaman gecince alışırsın ve keyifle yapmaya başlarsın :)
Merhaba kızlar bayadır yazmıyordum ama videoları yapmadım sanılmasınbitirdim shred programını ripped a geçtim 4.haftamda son seviyemdeyim çok eğlenceli bu son video ama 2 aydır spor yaptığım halde ağrılarım oldu yaa dambılla çalıltığım için sanırım..
Kızlar sakn bırakmayın gitgide zevkli hale geldiğini görceksiniz egzersizlerin ve inceldiğinizi farketceksinz benim belim çook inceldi eskiden karnımdan şikâyetçiydim şimdi bacaklarım kalın geliyor gözüme oda incelir inşallaahh
Merhaba kızlar bayadır yazmıyordum ama videoları yapmadım sanılmasınbitirdim shred programını ripped a geçtim 4.haftamda son seviyemdeyim çok eğlenceli bu son video ama 2 aydır spor yaptığım halde ağrılarım oldu yaa dambılla çalıltığım için sanırım..
Kızlar sakn bırakmayın gitgide zevkli hale geldiğini görceksiniz egzersizlerin ve inceldiğinizi farketceksinz benim belim çook inceldi eskiden karnımdan şikâyetçiydim şimdi bacaklarım kalın geliyor gözüme oda incelir inşallaahh
Kuvakvakvak nerdesin, kacamak da yapsan gel lutfen. Ben bugun neler yedim bir bilsen, yarinda misafirim gelecek yine duramam buyuk ihtimal. Hadi bekliyoruz.
İnşallah :)
Shred programi ile ne kadar kilo verdiniz acaba ???
beraberinde diyet yaptınız mı
yaptım ama shred de yaptım az yedim ama şimdi çok yapamıyorum göbeğim hamile göbeği gibiydi onun küçülmesi harika bişey demek az yemeye devam etsem hiç kalmayacaktı
belli bi listeye mi uydunuz, dikkat mi ettiniz sadece? ben de göbeğimden şikayetçiyim çok özendim şu an...