Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba,
Bugün eşimle dışarıya çıktığımızda girdiğimiz bi cafede fırsat bu fırsat bu egzersizin videolarını indirdim. Malum günlerdir evimizdeki interneti onarmak için gelen olmadı! Bu süreçte aklımda kalan kısımları yapmıştım. Ama içime sinmedi ve level 2'ye en baştan başlamış sayıyorum. Bugün 2/1 i yaptım yeniden :)

Diyete verdiğim araya devam çünkü bugün yediğim tatlıları yakmam çok zor :))

"Merhabalar daha önce sorulmuş ve çok kez cevap verilmiştir belki ama daha önceki baktığım sayflarda goremedim, bir de çok fazla sayfa var, tekrar sorsam ?

Jillian Michaels 30 day shred" egzersizlerini her gün mü yapıyorsunuz? O şekilde mi uygulanıyor? 1-2 gün ara verilse ya da haftada 3 gün yapılsa o da faydalı olur mu? ben de yeni basladım ama her gün yapamıyorum.

kızlar bi de ben level 1 deyim. level1'in, level 1/2 si de mi var? yoksa direk level2 mi? yeni basladim daha. benim sorunum göbek ve basenler.. çıldırmış durumdalar. inceliyorlarmış okuduğuma göre ama sonuç alanlar beni de yüreklendirin nolur. bu yaz gerçekten bu halde görünmek istemiyorm. kilom çok değilse de yan döndüğümde S harfinin kıvrımına sahibim göbek ve basen olaraktan.

cnm toplam 3 leve var biliyorsun.her level 10 gün yapılıyor.yani 1.leveı 10 gün yapıyorsun o bitince 1 gün dinlen ve 2.levela geç 10 gün de o.bu şekilde 30 günde (dinlenmelerini saymıyorum) 3 levelı bitiriyorsun. bizler 1/1 derken 1.levelın 1.gününü yaptğımızı söylüyoruz.örneğin ben bugün 3/7yi yaptım (3.levelın 7.günü oluyor bu).şu ana kadr toplamda 14 cm inceldim fakat son 1 haftadır ölçü almıyorum regl dönemde olduğum için.varsa sormak istedğin yardımcı olmaya çalışırım.

Iyi aksamlar kizlar ben dun sporumu yapamadim( bugun 1/9 dan devam ediyorum insallah olumsuz etkilenmez sporum

Daha fazla aksatmazsan sorun olmaz canım. Zaten 1 gün ara verilmesi gerektiği düşünülüyormuş okuduklarım kadarı ile. Bozma moralini :)

bu 2. aksatmam oldu aslında

bundan sonra full yapmayı istiyorum ve yarından itibaren yediklerime dikkat edicem. abur cuburu kessem bile yeter aslında...

canım çok teşekkür ederim. anladım..

peki 10 gün boyunca aralıksız mı yapıyorsunuz? mesela 1 gün 2 gün boşluk bırakmadan? hergün peşpeşe mi?

haftanın 7 günü de yapıyor musunuz?

bu 2. aksatmam oldu aslında

bundan sonra full yapmayı istiyorum ve yarından itibaren yediklerime dikkat edicem. abur cuburu kessem bile yeter aslında...

Olur öyle üzülme hiç. Benim de internetim arızalandı level 2yi 4 gün aklımda kalanlarla çalıştım. Ama bak en baştan başladım level 2ye. Şimdi sonlarına gelmiştim halbuki. Kilomsa diyeti bırakmış olmama rağmen sabitlendi. Yeniden başlamıştım ki bu hafta ailem yanıma geliyor. Maalesef yalan olacak diyet.

Açıkçası bu egzersizden sonra başka bi program bulmayı düşünüyorum. Hem bu alışma dönemi oldu benim için. Diğer egzersizde hem daha sıkı çalışacağıma ve boğazıma dur diyeceğime eminim. Bir nevi deneme süreciydi bu. Hiç takma kafana sende. Abur cuburu azaltarak başla bakalım önce. İnan bana gerisi gelecek.

canım çok teşekkür ederim. anladım..

peki 10 gün boyunca aralıksız mı yapıyorsunuz? mesela 1 gün 2 gün boşluk bırakmadan? hergün peşpeşe mi?

haftanın 7 günü de yapıyor musunuz?

Canım burada yazılanlardan anladığım kadarı ile ara verilmiyor. En azından level bitene kadar. Bazı arkadaşlar her level sonunda ara veriyor. Ama ne kadar düzenli yaparsan o kadar iyi diye düşünüyorum. Ancak aksatmalar olacaktır. Arayı açmamaya çalış.

başladıktan sonra adet oldum 3 gün ara verdim. zaten heryerim ağrıyodu. bugün tekrar devam ettim 2. kez yaptım bakalım. ama hergün üstüste yapmak çok zor olacak gibi geliyo :/ gün içinde çok yoruluyorum ama her gün yapmaya çalışıcam..çok teşekkürler canım.

Peki cok sagol 🙏 yazin diyetisyenin verdigi diyetle 4 kilo falan vermistim, ama spor yapmadigimdan fit bir gorunumum olmamisti. Simdi keske hem diyet hem spor yapabilsem. Ise abur cuburu kesmekle basliycam kesinlikle zaten cok yemek yiyen biri degilim ...

Hepimize bol kilo kayipli gunler :)

Bi de ara verince agrilarim yeniden olustu... Her yerim agriyo, abartmiyorum. Sabah her yerim tutulmustu zor uyandim(

Bi de ara verince agrilarim yeniden olustu... Her yerim agriyo, abartmiyorum. Sabah her yerim tutulmustu zor uyandim(

Ben yapamadığım günlerde az buçuk da olsa yaptığım için ağrım olmadı hiç. Level 1 ve 2 başlarında ağrı olmuştu sadece. Yeniden alışıyor belki bedenin. Ama artık ara verince ağrı yeniden olacağını deneyimledin. Belki bu ara vermene engel olur yeniden.

İnş gecer ağrıların en kısa sürede. Sık dişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…