- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.021
"Merhabalar daha önce sorulmuş ve çok kez cevap verilmiştir belki ama daha önceki baktığım sayflarda goremedim, bir de çok fazla sayfa var, tekrar sorsam ?
Jillian Michaels 30 day shred" egzersizlerini her gün mü yapıyorsunuz? O şekilde mi uygulanıyor? 1-2 gün ara verilse ya da haftada 3 gün yapılsa o da faydalı olur mu? ben de yeni basladım ama her gün yapamıyorum.
çok iyi
ben diyet yapmıyorum:2:
merhaba, bende bir torrent var, indirilecek dosyaları gönderirsen denerim :) çok teşekkürler şimdiden :)
Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun. Ben bugun level 2 ye basliyorum
Iyi aksamlar kizlar ben dun sporumu yapamadim( bugun 1/9 dan devam ediyorum insallah olumsuz etkilenmez sporum
Daha fazla aksatmazsan sorun olmaz canım. Zaten 1 gün ara verilmesi gerektiği düşünülüyormuş okuduklarım kadarı ile. Bozma moralini :)
cnm toplam 3 leve var biliyorsun.her level 10 gün yapılıyor.yani 1.leveı 10 gün yapıyorsun o bitince 1 gün dinlen ve 2.levela geç 10 gün de o.bu şekilde 30 günde (dinlenmelerini saymıyorum) 3 levelı bitiriyorsun. bizler 1/1 derken 1.levelın 1.gününü yaptğımızı söylüyoruz.örneğin ben bugün 3/7yi yaptım (3.levelın 7.günü oluyor bu).şu ana kadr toplamda 14 cm inceldim fakat son 1 haftadır ölçü almıyorum regl dönemde olduğum için.varsa sormak istedğin yardımcı olmaya çalışırım.
bu 2. aksatmam oldu aslında
bundan sonra full yapmayı istiyorum ve yarından itibaren yediklerime dikkat edicem. abur cuburu kessem bile yeter aslında...
canım çok teşekkür ederim. anladım..
peki 10 gün boyunca aralıksız mı yapıyorsunuz? mesela 1 gün 2 gün boşluk bırakmadan? hergün peşpeşe mi?
haftanın 7 günü de yapıyor musunuz?
Canım burada yazılanlardan anladığım kadarı ile ara verilmiyor. En azından level bitene kadar. Bazı arkadaşlar her level sonunda ara veriyor. Ama ne kadar düzenli yaparsan o kadar iyi diye düşünüyorum. Ancak aksatmalar olacaktır. Arayı açmamaya çalış.
Olur öyle üzülme hiç. Benim de internetim arızalandı level 2yi 4 gün aklımda kalanlarla çalıştım. Ama bak en baştan başladım level 2ye. Şimdi sonlarına gelmiştim halbuki. Kilomsa diyeti bırakmış olmama rağmen sabitlendi. Yeniden başlamıştım ki bu hafta ailem yanıma geliyor. Maalesef yalan olacak diyet.
Açıkçası bu egzersizden sonra başka bi program bulmayı düşünüyorum. Hem bu alışma dönemi oldu benim için. Diğer egzersizde hem daha sıkı çalışacağıma ve boğazıma dur diyeceğime eminim. Bir nevi deneme süreciydi bu. Hiç takma kafana sende. Abur cuburu azaltarak başla bakalım önce. İnan bana gerisi gelecek.
Bi de ara verince agrilarim yeniden olustu... Her yerim agriyo, abartmiyorum. Sabah her yerim tutulmustu zor uyandim(