-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.001
insan nefsiyle savaşıyo gerçekten spor konusundaama inat ettim bitiricem 30 günü
bu sayfada çok motive oluyorum hepiniz çok sağolun
Kefiri de yazıyorum bir köşeye. :)
Bu arada fotoğrafa bakabildin mi? :)
Eve daha yeni geldim. Kaçamak dolu bir gün daha. Bugun yapmadım hala egzersiz. Yorgunluktan kalkamıyorum yerimden. Zaten bu aralar hep gece yapıyorum. Gücümü toparlarsam yapacağım hemen. Hiç aksatmadım ve aksatmak istemiyorum. Özellikle diyeti kaçırdığım şu aralar. Aman sen de egzersizi ihmal etme :)
Motive konusunda çok haklısın. Güç alıyoruz birbirimizden :)
insan nefsiyle savaşıyo gerçekten spor konusundaama inat ettim bitiricem 30 günü
bu sayfada çok motive oluyorum hepiniz çok sağolun
merhaba kızlarrrr
bi kaç yerde kalçalarından şikayetçi olanları okumuştum.jillian michaels ın KILLER BUNS & THIGHS isimli çalışması var. "buns" kalça anlamına geliyor.3 leveldan oluşuyor.youtubeta videoları yok malesef fakat ben torrent kullanarak indirdm.isteyenlere torrentı nasıl kuracaklarını ve videoları nasıl indireceklerini anlatabilirim.görüşmk üzere kendinize iyi bakın
Kuvakvakvak nerdesin, kacamak da yapsan gel lutfen. Ben bugun neler yedim bir bilsen, yarinda misafirim gelecek yine duramam buyuk ihtimal. Hadi bekliyoruz.
beğen butonuna nolmuş yawww:26:
1/8 bitti. Blue sen de mi karın bölgesinden şikayetçisin
Canımm evimde internet yok bir an önce yetkili birilerinin halletmesini bekliyorum. Egzersizi de netten yapıyordum. Aklımda kalanlarla devam ediyorum. Kaçamaklara full devam :)
Level 1 ve 2'den hatırladıklarımı toparlayıp uyguluyorum :)
yorum yapan kişinin mesajının sol alt köşesinde YILDIZ şeklide.biraz zor fark etmesi.
bugün 3/5 yapacağım jilliandan
yorum yapan kişinin mesajının sol alt köşesinde YILDIZ şeklide.biraz zor fark etmesi.
bugün 3/5 yapacağım jilliandan
3/5 mi vay canınaa
istediğiniz gibi mi gelişmeler
güzel gidiyor benm. 25 gündür yapıyorum toplamda 14 cm inceldm. 2 kilo verdm. yediklerime dikkat ediyorum karatay uyguluyorum.