Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

dün yapamadım:KK43:(( bugün 1/5 yaptım... ardından youtubedaki 4 dklık karın egzersizi ve 5 dk da pilates yaptım:KK15:

ölüyorummm:KK25:

insan nefsiyle savaşıyo gerçekten spor konusunda :KK9: ama inat ettim bitiricem 30 günü :KK53:

bu sayfada çok motive oluyorum hepiniz çok sağolun :KK9::KK9:

insan nefsiyle savaşıyo gerçekten spor konusunda :KK9: ama inat ettim bitiricem 30 günü :KK53:

Eve daha yeni geldim. Kaçamak dolu bir gün daha. Bugun yapmadım hala egzersiz. Yorgunluktan kalkamıyorum yerimden. Zaten bu aralar hep gece yapıyorum. Gücümü toparlarsam yapacağım hemen. Hiç aksatmadım ve aksatmak istemiyorum. Özellikle diyeti kaçırdığım şu aralar. Aman sen de egzersizi ihmal etme :)

Motive konusunda çok haklısın. Güç alıyoruz birbirimizden :)

Son düzenleme:
Kefiri de yazıyorum bir köşeye. :)

Bu arada fotoğrafa bakabildin mi? :)

Evet baktim ve yemin ederim kendimi gordum sanki :KK1: bende yuklerim yakinda resim, yada mail atarim sana. Tabi benim gobegim dogumdan oturu daha bicimsiz o yuzden zor duzelecek off.

Eve daha yeni geldim. Kaçamak dolu bir gün daha. Bugun yapmadım hala egzersiz. Yorgunluktan kalkamıyorum yerimden. Zaten bu aralar hep gece yapıyorum. Gücümü toparlarsam yapacağım hemen. Hiç aksatmadım ve aksatmak istemiyorum. Özellikle diyeti kaçırdığım şu aralar. Aman sen de egzersizi ihmal etme :)

Motive konusunda çok haklısın. Güç alıyoruz birbirimizden :)

Walla bende hep gece yapiyorum, surunerek basliyorum ama yapincada iyiki yaptim diyorum. Bu ara bende kacamakyapiyorum hatta kacamak demek masum kalir, istah patlamasi yasiyorum. Bu aksam disarda yedik yemekten cok ekmek yedim :26: walla buraya yazarken utaniyorum, artik toparlanirim herhalde. Az once milliyette nar kabuklarinin cok faydali oldugunu okudum, bi suredir bende kurutup biriktiriyordum, cay gibi iciliyormus, bi gozatin isterseniz. Yaa caylara adasam kendimi, sadece jillian ve cay. Ben yemek yemeyi bilmiyorum yaaa, dagdan mi indim acaba, yada onceki hayatimda orman vahsisimiydim. :KK56:

Katzecim bana yakin gidiyosun, bende 1/7 yi yapicam biraz sonra. Bu arada bana saat su anda gece 2. Yurt disindayim sizden 3 saat ileriyim. Acayip yatasim var ama gece 2 falan demiycem sporumu yapicam.

Walla bu gazla neler yapariz, bide az yesek, ebru salli oluruz walla. :KK76:

merhaba kızlarrrr
bi kaç yerde kalçalarından şikayetçi olanları okumuştum.jillian michaels ın KILLER BUNS & THIGHS isimli çalışması var. "buns" kalça anlamına geliyor.3 leveldan oluşuyor.youtubeta videoları yok malesef fakat ben torrent kullanarak indirdm.isteyenlere torrentı nasıl kuracaklarını ve videoları nasıl indireceklerini anlatabilirim.görüşmk üzere kendinize iyi bakın
:KK54:

merhaba, bende bir torrent var, indirilecek dosyaları gönderirsen denerim :) çok teşekkürler şimdiden :)

Nerdesiniz bayanlar, birakmadiniz insallah jilliani. Ben 1 gun eksikle devam ediyorum. Daha 10 gun olmadan 1 gun kacirdim, uzgunum.

1/7 bitti :KK15::KK15::KK15:

ben de hep bu saatlerde yapıyorum yalnız değilmişim demek ki:KK9:

hemen ardından 4 dk karın egzersizi yapıyorum.... karnımda inanılmaz bir şişlik var. pcoslu olduğumdan mı acaba :KK5::KK5:

Selam katze, gecmis olsun canim. Pko her daim degil ama bazi donemlerde sislik yapiyor galiba. Bende jilliandan sonra mekik aletimle dayanabildigim kadar duz, yan mekik cekiyorum ve squat yapiyorum. Squat programida 30 gunluk ve tekrar sayilari hizli yukseliyor, o biraz sıkıyor beni, zorluyor bide. Yani 30 gun sonunda degisim olursa mekik ve squatin katkisi daha cok olacak sanirim. Ama isinmis vucudun ustune ek hareket yapmak geregi hissediyorum, sadece jillian yeymeyecekmis gibi geliyor. Birazdan 1/9 u yapicam bi aksilik olmazsa. Kolay gelsin hepimize.

Kuvakvakvak nerdesin, kacamak da yapsan gel lutfen. Ben bugun neler yedim bir bilsen, yarinda misafirim gelecek yine duramam buyuk ihtimal. Hadi bekliyoruz.

Kuvakvakvak nerdesin, kacamak da yapsan gel lutfen. Ben bugun neler yedim bir bilsen, yarinda misafirim gelecek yine duramam buyuk ihtimal. Hadi bekliyoruz.

Canımm evimde internet yok bir an önce yetkili birilerinin halletmesini bekliyorum. Egzersizi de netten yapıyordum. Aklımda kalanlarla devam ediyorum. Kaçamaklara full devam :)
Level 1 ve 2'den hatırladıklarımı toparlayıp uyguluyorum :)

1/8 bitti. Blue sen de mi karın bölgesinden şikayetçisin :KK25:

Evet tatlim, gitmeyen inatci ve dogum atlatmis bir gobegim var. Ama bu ara bacaklarimda gozume batar oldu. :KK43:

Canımm evimde internet yok bir an önce yetkili birilerinin halletmesini bekliyorum. Egzersizi de netten yapıyordum. Aklımda kalanlarla devam ediyorum. Kaçamaklara full devam :)
Level 1 ve 2'den hatırladıklarımı toparlayıp uyguluyorum :)

Walla o zaman seni tebrik ediyorum. Ben surunurek basliyorum birde takip edecek gorselim yoksa hayatta yapmazdim herhalde. Tebrikler sakin birakma :KK9::KK9::KK9:

Kizlar bugun musafirim vardi, bisuru pogaca yedim :KK56::26:

X