- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.981
Canım maalesef çocuğum yok. Yeni evli sayılırım, senemiz dolmadı :)
Bence biraz ısınıp, en azından level 1'i bitirip squat hareketine öyle başlasaydın. Hem çok yorulursun hem de sıkılabilirsin. Ben mesela az önce level 2/1 yaptım. Duşta bacaklarım titriyordu. İlave olarak mekik çeşitlerinden yapıyorum beni çok zorlamayacak. Belki jillian bittikten sonra ikinci ağır bir egzersiz düşünebilirim ama şu an yoruluyorum zaten yeterince. Sen de dikkat et. Güçsüz düşersin Allah göstermesin. Düzenli yapınca zaten jillian fayda ediyor.
Gelişmeleri beklerim canım.
Ayy ne guzel yeni evlisin, tadini cikar. Nacizhane tavsiyem, bebek dusunmeden once karnini iyice guclendir. Hamileliginin ilk 3-4 ayindada eger doktorun da onaylarsa hafif hafif spora devam et. Yoksa toparlamak cok zor oluyor.
Hakisin squat beni cok sıkıyor offf.
Birazdan level1/5 edevam. Hepimize kolay gelsin
ya kızlar youtubede lewel 3 e kdr wr ilk 10 gün lewel 1 snraki 20 gün lewel 2 sonraki 10günde 3ümü yapıosnz bn anlmdm
Kızlar bu arada Level 1 sonuçlarını albümüme ekledim. Duyurulur :)
Albumunu goremiyorumafkadaslik daveti gonderdim o yuzden.
Az once milliyette bi yazi okudum, abd li uzmanlar 7 dk lik 12 hareketten olusan, saatlerce kosmaya esdeger bi program gelistirmisler. Kendi vucud agirligimizi kullanarak. Cogu hareket jillianda da var, iyi bisey yapiyoruz sanirimgordugum hareketleri spor salonunda calisirken hocam yaptiriyodu, gercekten etkili. Sizde bi gozatin milliyete, daha bi motive oldum sanki
Albumunu goremiyorumafkadaslik daveti gonderdim o yuzden.
Az once milliyette bi yazi okudum, abd li uzmanlar 7 dk lik 12 hareketten olusan, saatlerce kosmaya esdeger bi program gelistirmisler. Kendi vucud agirligimizi kullanarak. Cogu hareket jillianda da var, iyi bisey yapiyoruz sanirimgordugum hareketleri spor salonunda calisirken hocam yaptiriyodu, gercekten etkili. Sizde bi gozatin milliyete, daha bi motive oldum sanki
ayy cewbn içn çook teşkrlr cnm hftlrdr arıyodum bn 30gün boynca hergn ayrı bir lewel wr sanıyrdm şmdi youtubeden lewel 1 e başlyrm we 10 gün lewel 1 e dewam edyrmEvet canım aynen öyle. Kolay gelsin.
Ben jillian a baslayip yarim birakanlardanim maalesef çünkü sıkılıyordum tek basima yapmaktan. Ama simdi bi arkadasim da yapmaya baslayacagi icin benimle deli gibi hirs geldi :)
Benim bikac sorum var... Birincisi 30gun içerisinde ara verme durumu var mi yoksa ardarda 30gun yapılacak mi ?
Bir de bu program kilo vermeye yonelik mi yoksa sıkılasmaya mi yoksa her ikisinede mi ???
ayy cewbn içn çook teşkrlr cnm hftlrdr arıyodum bn 30gün boynca hergn ayrı bir lewel wr sanıyrdm şmdi youtubeden lewel 1 e başlyrm we 10 gün lewel 1 e dewam edyrm
bu nasl bişymş kızlar sadce 10 dk dynabldm dizlrm titrio hala bni baya zrlck
Ben jillian a baslayip yarim birakanlardanim maalesef çünkü sıkılıyordum tek basima yapmaktan. Ama simdi bi arkadasim da yapmaya baslayacagi icin benimle deli gibi hirs geldi :)
Benim bikac sorum var... Birincisi 30gun içerisinde ara verme durumu var mi yoksa ardarda 30gun yapılacak mi ?
Bir de bu program kilo vermeye yonelik mi yoksa sıkılasmaya mi yoksa her ikisinede mi ???
bu nasl bişymş kızlar sadce 10 dk dynabldm dizlrm titrio hala bni baya zrlck
Sabırlı ol. Yavaş yavaş alışacaksın. Ben de ilk başladığımda bitiremeden kesiliyordum ama 2-3 gün sonra tamamını durmadan yapmaya başlamıştım.
Gayet güzel gidiyordum diyette. Ama misafir şu bu derken kaçamaklar yaptım. Garip bir şekilde de 2 gün önceki kilomdan 2 kg fazla geliyorum tartıda!
Bozma moralini, 2 kilo almak oyle kolay degil 2 gunde olmaz. Sen guzel besleniyordun, kacamaklarin sisligidir o. Normale doner.
Ya bende kefir yapiyordum hergun iciyordum diyet yaparken. Kefirin inalimaz faydasi var, ozellikle diyet yaparken tok da tutuyor. Rusyada doktorlar sadece meyve ve kefirle diyet yaptiriyorlar. Acilen plastik suzgec bulup tekrar mayalamaya baslamam lazim. Biraz siskinlik gaz yapiyor ama kacamaklardan sonra 1 gun bol kefir hemen eski kiloyu geri getiriyo. Tavsiye ederim.