Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar ben de bugün başladım programa. ama bikaç sorum vaar. youtube dan yapıyorum ben ve level 1 10 gün sürüyomuş. bu 10 gün boyunca aynı hareketleri mi yapıyoruz yoksa gün gün değişiyo mu? bir de level 3 yok galiba youtube da onu nerden bulabilirim? :S

Merhaba,
evet 10 gün boyunca level 1'i yapacaksın. Sonra level 2 yine 10 gün. Level 3'te aynı şekilde.
Level 1-2-3 topluca videosu var. Ben 3'e geldiğimde onu açıp yapacağım. Level 3'ten başlatacağım.

bayanlar öncelikle hepinize mutlu seneler. yeni yıla azimle başlayalım, şu jillianın bütün videolarını yapalım. bende kaç haftadır tembelleniyorum. yaza kadar yapacak çookk video var..

eveeett nihayet bu akşam başladım. inşallah ay sonu güzel bi değişim, incelik beni bekliyordur. çok zorlanmadım, gerçi spor salonuna gitmeyeli 6 ay oluyor hamlama var ama vücudum daha zorlu hareketlere alışık olduğu için kolay geldi. bitirince birde mekik aletimle çalıştım. yarın gündüzde squat yapmayı düşünüyorum. ayy bilmiyorum yaa ben daha çok çalışarak anca 3 ay sonra değişim görmüştüm. neyse moralimi bozmayayım, ay sonuna ümitliyim. hadi bayanlar nerdesinizzzzz...

Hayırlı olsun inşallah :)

Ben bugün Level 1 / 9'u yapacağım. Diyete başlayalı 15, bu egzersize başlayalı 9 gün oldu. Gelişmeleri yazacak olursam, 3 kg verdim. Bunda diyet + sporun etkisinin olduğunu düşünüyorum. İncelme kısmına gelince, ben pek farkedemesem de çevremdeki kişiler belirtmeye başladı yavaş yavaş. Özellikle karın, bel ve bacaktan inceldiğimi, popo kısmının ise toparlandığını belirtiyorlar. Eşim de popon küçüldü deyip duruyor

Ara hiç vermedim, gücüm yettiğince de vermeden devam edeceğim. Bu arada diyet dedim ancak diyetisyen kontrolünde değil. Ekmek, yağ ve şeker tüketmeyi bıraktım ilk başta. Abur cuburla düşman oldum. Düzenli olarak her sabah az haşlanmış yumurta, ara öğünde 10 adet çiğ badem ve 5 kuru kayısı vazgeçilmezlerim arasında. Yağsız yoğurt ve süt de tüketiyorum. Her akşam 8 gibi son öğün olarak meyve yiyorum. Sebze ve salatayı zaten dostum belledim :) Fırınımla da baya bir yakınlaştık. Yağ hiç koymadan balık, köfte, tavuk pişiriyorum devamlı. Nasıl bir diyet doğru mu bir yol bilmiyorum ama, eskiye göre daha sağlıklı beslendiğim bir gerçek.

Herkese başarılar, inşallah sağlıklı olarak istediğimiz bedene, kiloya gelebiliriz

Bence gayet saglikli besleniyorsun, tebrikler. Diyet degil aslinda dogru beslenme. Benim tek sorunum aksamlari esimi bekliyorum yemege. Esimde 8 civari geliyor ve yemek sonrasi cayin yaninda illa ufak da olsa kacamak yapiyorum. Gerci cayimizi uzun zamandir yesil iciyoruz ama bu yaptigim kacamagi hafifletmez . Evet simdi level1/2 yi yapmaya gidiyorum, yarin gorusuruz.

Aynı sorun bende de var maalesef. Eşim daha 1 saat önce geldi eve. Genelde tutuyorum kendimi yemiyorum ama bu akşam dayanamadım maalesef. Gerçi fırında patates yedim azıcık ama olsun, rahatsız oluyorum.

Yeşil çay içmeniz mükemmel. Eşimi alıştıramadım ama ben her gün 2 bardak mutlaka içiyorum. Sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinden yarım saat sonra.

Ben de şimdi Level 1 / 9 a başlayacağım. Görüşmek üzere.

Sonunda Level 1 / 10 bitti. Ağrılarım çok çok az. Kaslarımın geliştiğini ve sıkılaştığımı hissediyorum. İlk gün fotoğraf çekmiştim, bugün de çektim. Ancak albümüme 25 mesaj atmış olduktan sonra ekleyeceğim. Umarım değişikliği farkedersiniz :)) Açıkçası ben çok cesaretlendim. Düne kadar inanmıyordum inceldin diyenlere :) Kızlar gerçekten bu egzersizin çok çok faydası oluyor. Tembellik edip ihmal etmeyin aman. :)

Bende 2 .aşamayı bitirmek üzereyim kızlar.hakikaten bazen çok yoruluyorum.yapamadigim günler de oluyor . Ama kesinlikle kendimi iyi hissetmemi sağlıyor.ayrıca 1.5 kilo verdim. Hiç ölçü almadım ama inceldigimi görüyorum.yememdende hiç kismadim üstelik.hatlarim daha bir güzel oldu.herkese tavsiye ederim.

Hatlarda gerçekten belli olacak değişiklikler oluyor. Özellikle ben bel kıvrımlarımdaki farka çok şaşırdım.

bunu daha önce hiç duymamıştım ben. bana jillianın ilk haftadan son haftasına kadar olan egzersizlerinin linklerini atabilir misiniz lütfen bende başlamak istiyorum lütfen lütfen lütfen. tamamını bulamadım

Canim ya senin cocugun var mi? Bende sezeryan gobegi var maalesef, gerci hamilelik oncesinde de dumduz degildi karnim. Bende ara vermeden devam ediyorum. Simdi 1/4 u yapicam. Benim bacaklarim hafif aciyor ama ben jillian bitince squat yapiyorum o cok zorluyor, ona daha alisamadim. Hepinize kolay gelsin bayanlar

İnternette arama yaparsan level 1 ve 2'nin videolarına ayrı ayrı ulaşabilirsin. Ayrıca 3 level birarada olan video da var. Level 3'ü oradan takip edebilirsin. Kolay gelsin :)

Canım maalesef çocuğum yok. Yeni evli sayılırım, senemiz dolmadı :)

Bence biraz ısınıp, en azından level 1'i bitirip squat hareketine öyle başlasaydın. Hem çok yorulursun hem de sıkılabilirsin. Ben mesela az önce level 2/1 yaptım. Duşta bacaklarım titriyordu. İlave olarak mekik çeşitlerinden yapıyorum beni çok zorlamayacak. Belki jillian bittikten sonra ikinci ağır bir egzersiz düşünebilirim ama şu an yoruluyorum zaten yeterince. Sen de dikkat et. Güçsüz düşersin Allah göstermesin. Düzenli yapınca zaten jillian fayda ediyor.

Gelişmeleri beklerim canım.

Level 1/3 u bitirdim😌 kendimi cok iyi hissediyorum ama bacaklarim cok agriyor... Uyuyamadim agridan😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…