Hayırlı olsun inşallah :)
Ben bugün Level 1 / 9'u yapacağım. Diyete başlayalı 15, bu egzersize başlayalı 9 gün oldu. Gelişmeleri yazacak olursam, 3 kg verdim. Bunda diyet + sporun etkisinin olduğunu düşünüyorum. İncelme kısmına gelince, ben pek farkedemesem de çevremdeki kişiler belirtmeye başladı yavaş yavaş. Özellikle karın, bel ve bacaktan inceldiğimi, popo kısmının ise toparlandığını belirtiyorlar. Eşim de popon küçüldü deyip duruyor
Ara hiç vermedim, gücüm yettiğince de vermeden devam edeceğim. Bu arada diyet dedim ancak diyetisyen kontrolünde değil. Ekmek, yağ ve şeker tüketmeyi bıraktım ilk başta. Abur cuburla düşman oldum. Düzenli olarak her sabah az haşlanmış yumurta, ara öğünde 10 adet çiğ badem ve 5 kuru kayısı vazgeçilmezlerim arasında. Yağsız yoğurt ve süt de tüketiyorum. Her akşam 8 gibi son öğün olarak meyve yiyorum. Sebze ve salatayı zaten dostum belledim :) Fırınımla da baya bir yakınlaştık. Yağ hiç koymadan balık, köfte, tavuk pişiriyorum devamlı. Nasıl bir diyet doğru mu bir yol bilmiyorum ama, eskiye göre daha sağlıklı beslendiğim bir gerçek.
Herkese başarılar, inşallah sağlıklı olarak istediğimiz bedene, kiloya gelebiliriz