Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba bayanlar, sonunda 30 ds yi indirdim. aranıza pazartesiden itibaren katılabilrim.
sopranos ben cevap vereyim mahsuru yoksa, 30 day shred= 30 günde incel. ripped ise diğeri

göbek bölgem sorunlu benim, 30 day sh. bittikten sonra six week six pack yapmayı planlıyorum. umarım işe yarar. hatta hepsi bitince insanity ye geçmek istiyorum. 4 ay kadar sıkı bi şekilde spor salonunda çalışıp güzel sonuçlar aldım ama 6 aydır hiçbirşey yapmıyorum, göbeğim yine çok kötü oldu.

teşekkürler :) bende shredi yakında bitiricem sonra ripped e geçmeyi planlıyorum shred özellikle üst bölgeyi iyi çalıştırıyo
sporu bırakınca kilo aldığın için mi göbek tekrr oluştu yoksa sporu bırakınca vücut kendini saldığı için mi oluyo acaba?

canım yaa senin yazdıklarını okudum level 3 çok kısa demiştin bi ara, youtube da yanlış hatırlamıyorsam 9 dk mıydı. sen ordan indiriyordun galiba. level 3 bende 27 dk.

sporu bırakınca vücud kendini saldı, üstüne bende 2 kilo aldım birde. ama çok çalışıyordum, o tempoyu evde yakalamak çok zor. ripped a da burda devam et, gelişmeleri paylaşalım. ben başlamadan göbüşün resmini çekicem, bakalım ne değişim olacak..

yok canım 9 dk değil bende ama biraz sorunlu video sanki kare kare ilerliyo ama benimde o kadar sürüyo sanırım ben ripped e başlarsam burada yazıcam yine birbirimize destek oluruz canım :)

bluedaisy nin de sölediği gibi 30 günde forma gir ripped canım ben 2sini aynı anda almıştım fotolardan tanıyorum hangisi yeni hangisi eski sipariş verdin mi peki

vermedim canım vericem ama shredden sonra biraz ara vermeyi düşünüyorum leslie ile yürüyüş yapıcam çünkü kilo vermek istiyorum biraz jillianla veremiyorum o yüzden leslie ile kilo verip ripped e başlıcam

ben de veremiyorum kilo sinir oluyoruuuum yaa leslie ile kilo veriliyor mı peki canımm

ben bugün başlayamadım 30 ds ye. ama dvd elimde artık, tv den yapıcam rahat rahat. eşim cd ye kopyaladı indirdiğim videoları. insanity ye taktım ben o iyi kilo da verdiriyor anladığım kadarıyla. bu jillianlar bitsin bende ona devam etmeyi düşünüyorum benimde 3-4 kilo vermeye ihtiyacım var

ben de veremiyorum kilo sinir oluyoruuuum yaa leslie ile kilo veriliyor mı peki canımm
leslie de jillian gibi kademe kademe canım 3 mil 4 mil ve 5 millik videoları var 5 millik sanırım 1 saat sürüyor ve kilo verdiriyormuş
ayrıca yürüyüş yapğmak ta göbek ve özellikle bacak inceltmek için çok yararlıymış ki benimde en çok inceltmek istediğim bölgeler oralar
o bakımdan birde leslie deneyeyim diyorum daha sonra ripped e geçip sorunlu bölgelerimden kurtulmak istiyorum bakalım :18:

başlarsın canım ve istikrarlı bir şekilde yaparsan kilo vermesen bile jillian gerçekten inceltiyor cm cm
insanity i bende duydum ama açıkçası pek cesaret edemedim o jilliandan çok daha zormuş ve karışık geldi bana biraz o yüzden onu şimdilik düşünmüyorum ben ama dediğin gibi kilo verdirip sıkılaştırması mükemmel diyorlar

Ben geldimmm aslında 2 gün önce başlamıştım ama dumbıl kullanıldığını bilmiyodum, dün sipariş verdim bugün geldi ve yeniden başladım bugün. gerçekten çok eğlenceli :) Ve jillian ın konuşmalardaki vurgularına bayılıyorum

1/1 bitti sonuç olarak

yaa ben daha tam motive olamadım, bırakmadan devaam etmek gerek, kendimi acilen hazırlayıp başlamalıyım. offff.. gaza gelmem lazım.

ben 40 gündür yapıyorum videolarını 2 verdim benim umudum da kalmadı yaa karnım var belim kalın görünüyo gözüme off başka bi yöntem yokmudur yaa leslie yi çok duydum ama bilmiyorumm

kızlar ben jillian la 30 günümü tamamladım değerlendirme yapacak olursak eğer:
göbek 2 cm bel 4 cm kalça 1 cm ve bacaklarda pek incelme olmamış
aslında en sorun lu yerim benim bacaklarımdı zayıflama olmaması biraz üzdü beni ama belimden beklemediğim halde 4 cm gitmiş
göbekten 2 cm gitti ama ben genelde göbekten zayıflayamayan birisi olarak benim için yinede iyi bir rakam sayılır
kalça 1 cm gitmesine rağmen şekillendiğini söyleyebilirim o güzel oldu benim için
ama şunu belirtmeliyim ki ben diyet yapmadan inceldim birde üstüne son zamanlarda acaip çok yedim nedense
buna rağmen bence iyiydi çok mucize beklememek lazım dikkat etsm eminim çok daha iyi sonuçlar alırdım
ve unutmadan kollarım özellikle şekillendi jillianla onu da belirteyim bence kesinlikle faydalı bir program
diyetle birleştirilince çok iyi sonuçlar alınabilir
ben bundan sonra diyetle bereber leslie yapıcam bir müddet kilo vermem lazım
daha sonra ripped e başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…