- 11 Mart 2013
- 31
- 0
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.901
canım hemen ölçü ye takılma bence ben mesela 2. levelin ortasında farkı yeni hissetmeye başladım hemen 1 haftada incelmemen normal birde ilk zamanlar spor a alışık olmadığından vücut su toplayabilirmiş o yüzden de olabilir sen yine de devam et bence
bende 2 hafta spor yapıp az yediğim halde tartıda 1 kilo fazla çıkmıştım canım canını sıkma biraz vakit ver
Arkadaşlarım, cancağızlarım birşey soracağım bir de.. Spora başlamadan önce bir müddet diyet yapıp kilo verin daha sonra spora başlayın diyorlar ya ben şimdi 30 days shred de 7 gün yaptım ama diyete önceden başlamadım sporla birlikte başladım. Şimdi benim için faydası olmaz mı, kilo veremez miyim yani?? Sizler nasıl yapmıştınız, ne kadar kilo verdiniz?
mutlaka faydası olur vücudun toparlanır bence kilo vermesen bile daha ince görünürsün
sen yinede diyet e de devam et canım
Kizlar merhabaBen de katilmak istiyorum pazartesi insallah baslycam ben de.Birkac haftafir diyet yapiyodum simdi bununla hizlandircam insallah sureci.Fotograflar paylasimlar cok motive etti.Sadece sunu sormak istiyorum mesela level 1 i gunde bir kez mi yapiyoruz ve yanina ekstra birsey yaptiniz mi ?Yuruyus yapilabilir mi mesela?Sabah erken saatleri mi yoksa yemek sonrasini mi onerirsiniz?
Tamam canım muck muck teşekkür ederim komacaaaan
selamlar, videolar için link veriyor musunuz ? veriyorsanız bana da yollayabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler
rica ederim canım inşallah beraber başarıcaz burada :)
Yaaa :/ bu iş gerçekten sabır ve azim işi desene tatlım, hergün yapıp incelenlerin before/after fotolarına bakıyorum motivasyon olsun diye, sabırla devam edelim, birbirimize destek olalım.. Sen hangi programı yapıyorsun şu anda tatlım , ne kadar inceldin?
level 3/4 bittii
sen bana yetişceksin yakında eynı level da olcaz
yok canım yaa daha ripped i alamadım stokda yok diyo sitede
galiba ripped e daha sonra başlıcam ben
hepsi burada ya falan baksan canım nette var ripped level 1 olmadı ordan devam edersin dvdlerin gelene kadar
hepsi burada ya falan baksan canım nette var ripped level 1 olmadı ordan devam edersin dvdlerin gelene kadar