Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Anladım canım ben sabırla devam edeyim o zaman, mutlaka işe yarayacaktır di mi (

bende 2 hafta spor yapıp az yediğim halde tartıda 1 kilo fazla çıkmıştım canım canını sıkma biraz vakit ver

Yaaa :/ bu iş gerçekten sabır ve azim işi desene tatlım, hergün yapıp incelenlerin before/after fotolarına bakıyorum motivasyon olsun diye, sabırla devam edelim, birbirimize destek olalım.. Sen hangi programı yapıyorsun şu anda tatlım , ne kadar inceldin?

Arkadaşlarım, cancağızlarım birşey soracağım bir de.. Spora başlamadan önce bir müddet diyet yapıp kilo verin daha sonra spora başlayın diyorlar ya ben şimdi 30 days shred de 7 gün yaptım ama diyete önceden başlamadım sporla birlikte başladım. Şimdi benim için faydası olmaz mı, kilo veremez miyim yani?? Sizler nasıl yapmıştınız, ne kadar kilo verdiniz?

mutlaka faydası olur vücudun toparlanır bence kilo vermesen bile daha ince görünürsün
sen yinede diyet e de devam et canım

Kizlar merhabaBen de katilmak istiyorum pazartesi insallah baslycam ben de.Birkac haftafir diyet yapiyodum simdi bununla hizlandircam insallah sureci.Fotograflar paylasimlar cok motive etti.Sadece sunu sormak istiyorum mesela level 1 i gunde bir kez mi yapiyoruz ve yanina ekstra birsey yaptiniz mi ?Yuruyus yapilabilir mi mesela?Sabah erken saatleri mi yoksa yemek sonrasini mi onerirsiniz?

hoşgeldin canım ben günde 1 kez yapıyorum bazen çok enerjik hissediyorsam mesela 2 de yaptığım olur onun dışında her zaman olmasa da arada yemeği çok kaçırırsam falan mesela leslie ile yürüyüş yapıyorum :)

ben ripped dayım canım level 1/ 6 dayım. bayaa inceldim 1 ayda göbekten gitti en çok shred ile inceldim 2 kiloda verdim ama kollarım falan inceldi görüntümü beğenmeye başladımm sabret pes etme ben hep burdayım canım tam destek :13:

Merhaba, bende shred ile başlayacaktım ama kilo sorunu değilde sadece göbek sorunum var. Youtube'da six week six pack'in ilk level'ını buldum ama 2. level yok. Bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…