-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.881
şöyle ki ben sadece bu programı yapıyorum onun dışında bişey yapmıyorum sonuç dersen göbeğimde çok gözle görülür bi gelişme olmadı benim ama özellikle yanlarda ve kollarım da incelme ve sıkılaşma oldu diyebilirim
shred le ripped arsındaki fark ise shred daha çok üst ripped ise alt bölgeye yönelik bir program
sen bacaklarından şikayetçiysen ripped sana uygun ayrıca shredin 2. şeveli 1 e göre çok daha zor diyebilirim ben 2 de daha zorlandım bu arada insanity nasıl bir program ben de duydum ama hiç denemedim sen sonuç aldın mı?
veeee 2 levelide bitirmiş bulunuyorum
level 2/10 bitti kızlar kaldı son level
bu arada ripped in bütün videoları nette varmı? yoksa eğer alıcam bende dvd
valla çok iyi olur canım makbule geçer :)ben netten indirdim videoları.shred i de rippedleri de.nasıl indireceğini de anlatabilirm istersen cnm?
şöyle ki ben sadece bu programı yapıyorum onun dışında bişey yapmıyorum sonuç dersen göbeğimde çok gözle görülür bi gelişme olmadı benim ama özellikle yanlarda ve kollarım da incelme ve sıkılaşma oldu diyebilirim
shred le ripped arsındaki fark ise shred daha çok üst ripped ise alt bölgeye yönelik bir program
sen bacaklarından şikayetçiysen ripped sana uygun ayrıca shredin 2. şeveli 1 e göre çok daha zor diyebilirim ben 2 de daha zorlandım bu arada insanity nasıl bir program ben de duydum ama hiç denemedim sen sonuç aldın mı?
insanity bi mucize diyebilirim ama çok zor özellikle ilk bi kaç hafta. yazın 1 buçuk ay aksatmadan yaptım diyetsiz falan 4 kilo verdim acayip terletiyor ve 2. haftanın sonunda bile karın kaslarını görmeye başlıyorsun. halbuki yaparken farketmiyosun bile karın kaslarının çalıştığını çünkü özellikle karna yönelik hareketler yok. yani diyebilirim ki en fazla karın bölgesi için etkili. karnıma elliyordum yazın taş gbi nasıl sert ve baklavalarım falan oluşmuş o duygu harika
yaa gerçekten miaslında benim aradığım bi program ama çok uzun mu süresi hergün mü yapılıyo?
birde kaç dakika? ve tabi videoları nerden bulabiliriz acaba?
ben torrentden indirmiştim canım. süreleri 40 dakika ama 5. haftadan sonra 1 saate çıkıyorhergün farklı bir şey yapıyorsun pazar günleri tatil perşembe günleri de recovery var yani kasları dinlendirmek rahatlatmak amaçlı bi gün.
valla çok iyi olur canım makbule geçer :)
ben shred leri yotube dan indirdim ama ripped in youtube da videosunu bulamadım
ayrıca canım dediğin gibi shred in 2. levelinde bacak ve kollar daha çok çalışıyor ama asıl bacaklar için ripped daha etkiliymiş shred den sonra ripped e geçelim beraber :)
soprano cnm şu linkten utorrent doyasını indirip bilgisayarına kurman lazım ilk adım olarak : uTorrent ndir - Gezginler
kurma işlemi tamamlandıktan sonra ikinci vereceğim linki arama motoruna kopyala yapıştır yöntemiyle yapıştır ve "enter" tuşuna bas.açılan yerde sol üst kşede "DOWNLOAD TORRENT "ibaresini göreceksin yeşilin kötü bi tonunda yazılmış yazı.yazının yanında ters "U " şekli var.ona tıkla torrent dediğim araç onu indirecek. ikinci link : http://kickass.to/jillian-michaels-ripped-in-30-t5686648.html
shred de 3 level var her biri 10 gün yapılıyo toplam 1 ay süren bir program
biraz önce yaptım ilk defa bir şey sormak istiyorum. sadece bu programı yaparak yanında ekstra egzersiz yürüyüş vs yapmadan sonuç alan var mı? insanity yaptığım için mi bilmiyorum çok çok çok basit geldi bana hiç zorlanmadan yorulmadan terlemeden bitirdim sanki işe yaramıycakmış gibi geldi
bir de ripped ve shred arasında ne fark var? benim problemim bacaklarım
canım ben sadece bunu uyguluyorum ilk DVD yani shred bende baya göbek eritti ripped daha çok bacak için diorlardı ama tam anlayamadım
Kızlar merhaba, ben 30 day shred i yapıyorum level1 7.günüm bugün.. Ölçüm yaptım ama ölçülerde 1 cm bile fark yok, tartıyı söylemiyorum bile... Diyetime de dikkat ediyorum ama niçin hiç bir dark yok(((
canım tam olarak dvd nin idmini yazarmısın 2 tane dvd si var biri 30 günde incel diğeri 30 günde forma gir bunlardan hangisi ripped?
Kızlar merhaba, ben 30 day shred i yapıyorum level1 7.günüm bugün.. Ölçüm yaptım ama ölçülerde 1 cm bile fark yok, tartıyı söylemiyorum bile... Diyetime de dikkat ediyorum ama niçin hiç bir dark yok(((