-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.861
level 2/8 de bitti
inş ara vermezsem eğer az kaldı :) buyndan sonra ripped e geçiş yapmayı düşünüyorum bende
ripped e geçer miyim bilmiyorum.level 3 bitirip güzel bir vücuda sahip olanları gördm.yeter inş bana da 1 ay.bitince komple bırakmayacağım gün aşırı yapmaya devam edecğim inş.
ripped in 30 week 2 4. gun bitti. 1 kilo daha vermiş bulunmaktayımmmmm
ben geldim bayadır gelemedim ya buraya:2: ya ben bir şey sormak istiyorum siz nerden yapıyorsunuz bu videoları ben internetten açıyorum her seferinde bazen zor oluyo nettende biryerden bulup indiremedim burdaki linkleride indiremiyorum sizde varsa bana videoyu yollayabilirmisiniz acaba yada link falan atabilirmisinizbirde ripped varya onu internette bile bulamadım bende ona başlamk istiyorum ama yok hatta 3. levelide bulamadım sinir oldum ya
Arkadaşlar ne yaptoysam bilgisayarımda youtube'u açmayı başaramıyorum link varsa verebilir misiniz aramadığım yer kalmadı deliriciim((
ripped in 30 week 2 4. gun bitti. 1 kilo daha vermiş bulunmaktayımmmmm
veeee 2 levelide bitirmiş bulunuyorum
level 2/10 bitti kızlar kaldı son level
bu arada ripped in bütün videoları nette varmı? yoksa eğer alıcam bende dvd
sadece ilk seviyeyi gördüm ama diğerleri varmı biilmyiorum canımm
shred de 3 level var her biri 10 gün yapılıyo toplam 1 ay süren bir programben insanity yapıyorum ama bu da ilgimi çekti. her gün aynı video mu yapılıyor?
biraz önce yaptım ilk defa bir şey sormak istiyorum. sadece bu programı yaparak yanında ekstra egzersiz yürüyüş vs yapmadan sonuç alan var mı? insanity yaptığım için mi bilmiyorum çok çok çok basit geldi bana hiç zorlanmadan yorulmadan terlemeden bitirdim sanki işe yaramıycakmış gibi geldi
bir de ripped ve shred arasında ne fark var? benim problemim bacaklarım