Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben geldim bayadır gelemedim ya buraya:2: ya ben bir şey sormak istiyorum siz nerden yapıyorsunuz bu videoları ben internetten açıyorum her seferinde bazen zor oluyo nettende biryerden bulup indiremedim burdaki linkleride indiremiyorum sizde varsa bana videoyu yollayabilirmisiniz acaba yada link falan atabilirmisiniz:KK17: birde ripped varya onu internette bile bulamadım bende ona başlamk istiyorum ama yok hatta 3. levelide bulamadım sinir oldum ya:KK43:

ben geldim bayadır gelemedim ya buraya:2: ya ben bir şey sormak istiyorum siz nerden yapıyorsunuz bu videoları ben internetten açıyorum her seferinde bazen zor oluyo nettende biryerden bulup indiremedim burdaki linkleride indiremiyorum sizde varsa bana videoyu yollayabilirmisiniz acaba yada link falan atabilirmisiniz:KK17: birde ripped varya onu internette bile bulamadım bende ona başlamk istiyorum ama yok hatta 3. levelide bulamadım sinir oldum ya:KK43:

canım youtıbe da var ama her level var mı bilmiyorum ben internetten sipariş verdim dvdlerden yapıyorum

Arkadaşlar ne yaptoysam bilgisayarımda youtube'u açmayı başaramıyorum link varsa verebilir misiniz aramadığım yer kalmadı deliriciim :KK43:((

veeee 2 levelide bitirmiş bulunuyorum :KK52: :KK52:
level 2/10 bitti kızlar kaldı son level :KK16: :KK16:
bu arada ripped in bütün videoları nette varmı? yoksa eğer alıcam bende dvd

biraz önce yaptım ilk defa bir şey sormak istiyorum. sadece bu programı yaparak yanında ekstra egzersiz yürüyüş vs yapmadan sonuç alan var mı? insanity yaptığım için mi bilmiyorum çok çok çok basit geldi bana hiç zorlanmadan yorulmadan terlemeden bitirdim sanki işe yaramıycakmış gibi geldi :KK50:

biraz önce yaptım ilk defa bir şey sormak istiyorum. sadece bu programı yaparak yanında ekstra egzersiz yürüyüş vs yapmadan sonuç alan var mı? insanity yaptığım için mi bilmiyorum çok çok çok basit geldi bana hiç zorlanmadan yorulmadan terlemeden bitirdim sanki işe yaramıycakmış gibi geldi :KK50:

bir de ripped ve shred arasında ne fark var? benim problemim bacaklarım

şöyle ki ben sadece bu programı yapıyorum onun dışında bişey yapmıyorum sonuç dersen göbeğimde çok gözle görülür bi gelişme olmadı benim ama özellikle yanlarda ve kollarım da incelme ve sıkılaşma oldu diyebilirim
shred le ripped arsındaki fark ise shred daha çok üst ripped ise alt bölgeye yönelik bir program
sen bacaklarından şikayetçiysen ripped sana uygun ayrıca shredin 2. şeveli 1 e göre çok daha zor diyebilirim ben 2 de daha zorlandım bu arada insanity nasıl bir program ben de duydum ama hiç denemedim sen sonuç aldın mı?

X