Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sharddan sonra ripped BU MEVZULAR NE Kİ HENÜZ DAHA YENİ BAŞLAYANLARDANIM BENDE AMA LEVEL 1İ 3GÜN YAPTIM SONRA AĞIR BİR GRİP HASTALIĞI ATLATTIM ARA VERMEK ZORUNDA KALDIM İNŞ TEKRAR BAŞLAMAYI PLANLIYORUM

AHANDA O YANKALAR VE GIDI BENDEDE VAR HAKİKATTEN İŞE YARIYORMU KIZÇEM KİLO VERİMİ DE OLDUMU CNM ŞU AN NE KADAR KİLON :44:

MAŞŞALLH KIZÇE BAYAAA DEVRİM YAPMMIŞŞ AHHH AHHH BENDE BÖLE VÜCUT OLACAKMI ACABA KADININ ÜST BACAKLARINDAN DAHA KALIN BENİMKİLER ŞU AN EN ÇOKDA O BÖLGEMDEN RAHATSIZIM AYRICA DİZ KISMINDAN

shred daha çok üst bölgeyi çalıştıran bir program
ripped de shred gibi jillian ın egzersiz programlarından ama ripped de daha çok alt bölgeyi şekillendiren bir programa benziyor yani kalça bacak ağırlıklı bir program shred le üst bölgeyi incelttikten sonra ripped le bacak ve kalçayı şekillendirip bütün olarak forma girmeyi planlıyoruz canım o yüğzden shren sonra ripped yapmayı düşünüyoruz :)

canım ben shard la başladım bitirdim sonra ripped e geçtim evet sopranosun dediği gibi shard üstü ripped genelde altı çalıştırıyo ben toplamda suana kadar 6 kiloyu geçiyorum verdim canım :) yanaklar ve gıdı için bire bir dene gör canım farkı

benimde 3.level son günümde bitti kızlar yarında diğer dvdye geçicem inşallah sabah ölçümleri alıp yazayım size sabahları ölçüyorum da kendimi devam devam devam

benimde 3.level son günümde bitti kızlar yarında diğer dvdye geçicem inşallah sabah ölçümleri alıp yazayım size sabahları ölçüyorum da kendimi devam devam devam

maaşallah canım
sabah kesinlikle bakıcam ölçümlerine shred bitti darısı ripped in başına kolay gelsin

teşekkür ederim hoşbuldum :) başladıktan sonraki gün yapamadım bile çünkü heryerim ağrıdı. arada yapamasamda etkisini görürüm umarım:)

Son düzenleme:
bugün jillian ripped in 30 dan 1.günü tamamladım ilk seviye biraz kolay geldi farklı hareketler de iyi oluyor sıkılmıyorum.. daha sonra ölçülerimi aldım ben göbek ve bel bölegesine kafayı taktığım için tek ordan alıyorumm belim 30günlük egzersizdn sonra 2 cm göbeğim 5 cm inceldi darısı başınıza kızlarrr

aminnn sonuçlar gayet güzel canım ripped i de devam ettirdiikçe buradan paylaş
bizde fikir ediniriz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…