- 7 Ocak 2013
- 417
- 49
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.821
canım ben forumu baştan aşağı okudum sayılır ille de 6 gün yapıp bir dinlen diye bir kural yok jillian yapabildiğiniz en kısa sürede bitirin programı demiş ama ben pek ara vermeyi düşünmüyorum belki biraz daha ilerdedikten sonra 1 yada 2 gün ara verip sonra kaldığım yerden devam edip bitirmeyi düşünüyorum şahsensen 30 günü ara vermeden mi tamamlayacaksın canım? 6 gün yapıp 1 gün ara verenler de olmuş hangisi daha sağlıklı acaba? sanki aralıksız olursa sonuç daha iyi olur gibi geliyor bana ama yanılıyor da olabilirim tabii.. ben sadece shred bittikten sonra 1 - 2 gün ara verip ripped a başlamayı planlıyorum..
canım maaşallah çok güzel bir iş başarmışsın hemde kilo vermedenKalca 3 cm gobek 7 cm bel 3 cm bacak 2cm kol 2 cm göğüs 4 cm incelme oldu
Kilom 56 onda bi azalma olmadi sarkmalarim toplansin bana yeter 34 kilo verdim vucudumun dirilesmesi lazim
Bende rippede baslamayi düşünüyorum oda bu kadar sonuc verirse super olur
hepimizin zorlandığı kısımlar vardır hani en az sevdiğimiz sneinki 2de ne canım ben 3teyim de şimdi gerçi
yalnız sende ripped i bitidrikten sonra sonuçları burada paylaşmayı unutma canım bize de motivasyon oluyo :)
Bir cok diyetle verdim montignac dukan arada hizli kilo verdiren diyetler ama en iyisi dukandimaşalahh maşallahh sana 34 kilo muu inanamıyorum ben 8kilo vercem off olmuyor yaaben de çok inceldim canım en çokta göbekten ama 2 kilo verebildim 1 ayda çok dikkat etmeme rağmen
canım maaşallah çok güzel bir iş başarmışsın hemde kilo vermeden
tebrik ediyorum seni ve ripped e bende bunu bitirince başlamayı düşünüyorum eminim ondan da güzel sonuçlar alırız
senin çok az kaldı canım bitirince buradan güzel haberlerini bekliyoruz senin
eveet benim 2 günüm kaldı canım aynen. ama bu böle ne kadar süre devam etcek ki bıraksak hemen genişler miyiz
süper süper süperrrrrrrrrrrr göbek 7cm i görünce içim kıpırdadıı yaaaKalca 3 cm gobek 7 cm bel 3 cm bacak 2cm kol 2 cm göğüs 4 cm incelme oldu
Kilom 56 onda bi azalma olmadi sarkmalarim toplansin bana yeter 34 kilo verdim vucudumun dirilesmesi lazim
Bende rippede baslamayi düşünüyorum oda bu kadar sonuc verirse super olur
tmm cnm bende ilk su şişesi ile deneyeyim baktım yapıyorum alıcam dambılcanım ben netten dambıl aldım çk pahalı diildi zaten su şişesiyle yapıyordum sevmiyordum alıverdim bende 1er kiloluklarr
Bir cok diyetle verdim montignac dukan arada hizli kilo verdiren diyetler ama en iyisi dukandi
Jillianla hic kilo vermedim bir iki kilo vereyim iyiydi
Saol canim
Bu aksam baslicam ama hala kaldiramadim kendimi bu biraz daha uzun sanırım
Evet canim bir ayda 7 cmsüper süper süperrrrrrrrrrrr göbek 7cm i görünce içim kıpırdadıı yaaa
bunu 1 ayda gitti di mi 7cm ?
tmm cnm bende ilk su şişesi ile deneyeyim baktım yapıyorum alıcam dambıl
34 kg ı ne kadar sürede verdiniz süpesiniz...
jillian ripped in 30 week 1 in son gunuydu bugun :) yarın week 2 1. gunle devammmmmmmmm :)
Evet canim bir ayda 7 cm
34 kiloyu 3 senede verdim
Kac dk ka suruyo hala baslayamadim youtube ta varmi
jillian ripped in 30 week 2 1. gun bitti :) baya terletıyo yaaa karın kaslarını iyi çalıştırıyo
Maalesf
Gecen sene yapmistim ama birakinca kaslar yine eski haline döndü
Belkide hafta üç gun falan yapilsa yeterli olur
ay ben inceliğe alıştım yaa böle karnım belim sıkılaşmıştı demek yeniden eski halimize döncezz
shred e bakarak kolay mı zor mu tatlım ripped?
shardden daha zor canım kesınlıkle