- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.581
buldum canımcanım level 3 ü buldunmu?
ben bugün avm de heryere baktım.dvd bulamadım nerden ibdireceğiz,bilgin var mı?
canım level 3 ü buldunmu?
ben bugün avm de heryere baktım.dvd bulamadım nerden ibdireceğiz,bilgin var mı?
canım level 3 var netten neden bakıp yapmıyorsun youtubedan baksana para niye veriyorsunuz zaten internet parası ödüyoruz..biz net plazmaya baglı ben hep plazmanın karşısında yapıyorum yputubeda level1 2 3 arka arkaya olan 85dakikalık videoyu toptan yapıyorum..öyle 27 dakika ne işe yarar ki?
bel ve göbek bölgesi için kardiyo çalışmanız lazım bir de karbohidratı beslenmelerde çok az seviye tutmanız.. Bel ve karın bölgesi giden en zor yerdir.ya ben göbek ve bel bölgem ipincecik olsun istiyorum
ama shred de çok az yer veriyor bu bölgelere :26:
siz alışkınmışsınız
ama alışkın olmayanlar için 27 dk bile çok zor geliyor
ve de eminim işe yarıyordur
jillian ünlü bir eğitmen
27 dk bir işe yaramaz 3ünüde arka arkaya yapacaksınız derdi öyle olsa
canım level 3 var netten neden bakıp yapmıyorsun youtubedan baksana para niye veriyorsunuz zaten internet parası ödüyoruz..biz net plazmaya baglı ben hep plazmanın karşısında yapıyorum yputubeda level1 2 3 arka arkaya olan 85dakikalık videoyu toptan yapıyorum..öyle 27 dakika ne işe yarar ki?
bende uzun bi aradan sonra bu gece şeytanın bacağını kırdım ve başladım 1. levele inşallah sonunu getirebilirim..
daha önce 2.5ay yapmıştım jillianı çokta güzel sonuç almıştım tavsiyem ölçünüzü alın ve foto çekin farkı görünce daha da hırslanacaksınız :)..buranın desteği çok oluyor herkez yazsın güzel sonuçlarını birbirimizi destekleyelim
mesela o 10 kez mi zıpladı ben 7kez zıplıyorum aralarda cok ağır hareket mi var ben bi öncekine devam ediyorum gibi yani sonucta ufak aksamalarla yapıyorummm bugün de yaptımmm ama kalori hesabını söyle okudum toplam 2saat sürüyor ya 500 kalori falan verdirir diye düşündüm çünkü jimnastik 1saat 250 kaloriymiş..
bence level 1 asla 300 kalori yaktırmaz cok basit ve 27dakika..
tabiki 85 dk daha çok yararmutlaka yarar ama cabuk sonuc istiyorsan yaramaz atıyorum düğünün var günde 85 dakika daha cok işe yarar tabi...anladım zor geliyordur 27 dakika ama alışınca artırmak daha iyi zaman varsa:)
jillian ın yanına ek olarak cardio ağırlıklı bir program ekleyeceğim bugünden itibarenbel ve göbek bölgesi için kardiyo çalışmanız lazım bir de karbohidratı beslenmelerde çok az seviye tutmanız.. Bel ve karın bölgesi giden en zor yerdir.
karbohidrat insan vücudunda aynı madde bağımlılığı gibi bir şey; olmayınca insan kendini kötü hissediyor aç olmuyorsun tok oluyorsun ama bi şeyler eksik işte
jillian ın yanına ek olarak cardio ağırlıklı bir program ekleyeceğim bugünden itibaren
birde karbonhidratı çıkarınca sanki aç kalacakmışım gibi hissediyorum :26:
nasıl beslenmeliyim
2 3 kilo da vermek istiyorum
beyaz ekmeği hayatımdan çıkardımkarbohidrat insan vücudunda aynı madde bağımlılığı gibi bir şey; olmayınca insan kendini kötü hissediyor aç olmuyorsun tok oluyorsun ama bi şeyler eksik iştetamamen çıkarmak tehlikeli ama bir öğünde alternatif olarak protein de varsa ben proteine yönelirim. şöyle örnek vereyim köfte-pilav ikilisindeki köftelerin hepsini yerim ama pilava çatal değmem onun yerine yoğurttan giderim.
youtubedan indiriyorum ben freemake video downloader programı ile.selam kızlar bu videoları nerden indirebilirim birde kaç megabayt, gb benim internetim sınırlıda bunları indirirken dolmasın