Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım level 3 ü buldunmu?
ben bugün avm de heryere baktım.dvd bulamadım nerden ibdireceğiz,bilgin var mı?

canım level 3 var netten neden bakıp yapmıyorsun youtubedan baksana para niye veriyorsunuz zaten internet parası ödüyoruz..biz net plazmaya baglı ben hep plazmanın karşısında yapıyorum yputubeda level1 2 3 arka arkaya olan 85dakikalık videoyu toptan yapıyorum..öyle 27 dakika ne işe yarar ki?

siz alışkınmışsınız
ama alışkın olmayanlar için 27 dk bile çok zor geliyor
ve de eminim işe yarıyordur
jillian ünlü bir eğitmen
27 dk bir işe yaramaz 3ünüde arka arkaya yapacaksınız derdi öyle olsa

mutlaka yarar ama cabuk sonuc istiyorsan yaramaz atıyorum düğünün var günde 85 dakika daha cok işe yarar tabi...anladım zor geliyordur 27 dakika ama alışınca artırmak daha iyi zaman varsa:)

bende uzun bi aradan sonra bu gece şeytanın bacağını kırdım ve başladım 1. levele inşallah sonunu getirebilirim..
daha önce 2.5ay yapmıştım jillianı çokta güzel sonuç almıştım tavsiyem ölçünüzü alın ve foto çekin farkı görünce daha da hırslanacaksınız :)..buranın desteği çok oluyor herkez yazsın güzel sonuçlarını birbirimizi destekleyelim

kaçıncı günündesin senin sonucunu çook merak ediyorum fark barizse bende deneyebilirm...

Senin yaptığın zamanlarda ben de yapıyordum isme bakınca hatırladım :) Daha önce yaptığında sonuç ne şekilde olmuştu?

level 1 en çok kalori yaktıranıymış aslında,yabancı bi forumda okumuştum.Gerçi kişiden kişiye değişir ama yüksek tempo bi fitness'da yarım saatte ortalama 250-300 kalori gidiyo,alıştıkça basit gelmeye başlıyo ve öyle yarım saatte yetmiyo biliyorum,daha çok yapmak istiyosun :)) ama yeni başlayan biri için level 1 hatta 2-3 gerçekten çok zor.Shredda cardio biraz yorucu arka arkaya yaptırdığı için,ben jillianın biçok programını bitirdim ama shred bana hala zor geliyo cardiodan dolayı mesela3 leveli birden arka arkaya yapıyosan 1 ayda gerçekten çoook büyük etkisi olur eminim...kii yarım saatte bile mucizeler yaratıyo çünkü

mutlaka yarar ama cabuk sonuc istiyorsan yaramaz atıyorum düğünün var günde 85 dakika daha cok işe yarar tabi...anladım zor geliyordur 27 dakika ama alışınca artırmak daha iyi zaman varsa:)
tabiki 85 dk daha çok yarar
ama 27 dk ne işe yarasın diyince insanlar hayal kırıklığına uğrayabilir
yapacakları varsada vazgeçebilirler
o yüzden söyledim

bel ve göbek bölgesi için kardiyo çalışmanız lazım bir de karbohidratı beslenmelerde çok az seviye tutmanız.. Bel ve karın bölgesi giden en zor yerdir.
jillian ın yanına ek olarak cardio ağırlıklı bir program ekleyeceğim bugünden itibaren
birde karbonhidratı çıkarınca sanki aç kalacakmışım gibi hissediyorum :26:
nasıl beslenmeliyim
2 3 kilo da vermek istiyorum

karbohidrat insan vücudunda aynı madde bağımlılığı gibi bir şey; olmayınca insan kendini kötü hissediyor aç olmuyorsun tok oluyorsun ama bi şeyler eksik işte tamamen çıkarmak tehlikeli ama bir öğünde alternatif olarak protein de varsa ben proteine yönelirim. şöyle örnek vereyim köfte-pilav ikilisindeki köftelerin hepsini yerim ama pilava çatal değmem onun yerine yoğurttan giderim.

Selam kızlar bende size katıldım dün 30 day shred'a başlamış bulunmaktayım... Aslında direk ripped in 30'dan mı başlayayim dedim ama dedim 30 day shred kolay gibi gözüküyor ama küçümsememek lazım bence, internette bakılınca aslında en etkili program diyebiliriz.
o yüzden sırayla yapmaya karar verdim. daha sonra ripped in 30 sonra da 6w6p yapmayı düşünüyorum...hadi bakalım hayırlısı...

desteklerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım
sabahları yulaf ezmesi ya da nesfit(sütle)
yanına bir haslanmış yumurta yiyorum
öğlen okulda olduğum için iki dilim tam bugday ekmeğinn arasına salam yada kaşar koyup onu götürüyorum
akşamlarıda ekmeksiz yemek yiyorum
pilav da en fazla iki üç kaşık
2 3 kilo vermem lazım
ne yaparsam yapıyım olmuyor

Açıkçası her tarafım ağrıyor ... iyice hamlaşmısım galiba 2 aydır spor yapmayınca..

basenlerim ve karın kaslarımın ağrıdığını hissediyorum..Neyse iyiye işaret diye düşünüyorum..

dün gece level 2 ye başlamam gerekiyordu. bilgisayar eşimdeydi.eve çok geç geldiği için yapamadım.canım hiç birşey yapmak istemiyordu.nedeni belli oldu. bu sabahki regl.
iştahımı dizginleyemiyorum. sporu aksatmamam lazım.
geçen hafta 5 gün 50 dk. yürüyüş + 30 dk.jıllıan ( sonuna 4- 5 dk karın haraketleri ekliyorum) + çok dikkatli beslenerek 1 kilo verdim. bu hafta , bu iştahla veremem.almasam yeter.cumaya kadar kendime glirim inşallah...
jıllıandan sonar kollarım çok güzel sıkılaştı. göbüş yerinde duruyor...

Selam bende 2/1 yaptım + 45 dk eliptik daha başındayım henüz .Ağırlık 2 şer kilo olduğundan herhalde her tarafım ağrıyor.

'hayatdevamedecek' sen nasıl verdin bu kadar kiloyu ? tebrik ederim. jilliana yeni mi başladın ?

selam kızlar bu videoları nerden indirebilirim birde kaç megabayt, gb benim internetim sınırlıda bunları indirirken dolmasın

selam kızlar bu videoları nerden indirebilirim birde kaç megabayt, gb benim internetim sınırlıda bunları indirirken dolmasın
youtubedan indiriyorum ben freemake video downloader programı ile.
kotanız ne kadar?12yse dolmaz kolay kolay
6 gbysa indirdiğinz ay dikkat edn fazla birşey indirmeyin video izlemeyin
yine dolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…