Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhabalar 18 gündür sağlıklı yaşama merhaba dedim diyet değil sağlıklı yaşam ve 3 kilo verdim tabi yürüyüşde yapıyorum.
30 day shred egzersizlerini epeydir araşyırıyorum sizinde yorumlarınızı okudum biraz hatta 3 levelide indirdim ama şu var ben kiloda vermek istiyorum.bazı arkadaşlar kilo alımından bahsetmiş.alınıyo mu kilo.

Kac kgluk kullaniyorsun ki? Ben ilk basladigimda yarim litrelik siselerle yapiyordum.
Evet terlemek guzel :)

Benimkiler 3er kiloluk dediğim gibi uzun yıllar kol omuz çalıştığım için hiç zorlanmıyorum en hafifi de bu zaten evde :S 1 kiloluk bi işe yaramaz ben de ama ilk başlayanlar yarım yada 1le başlaması daha doğru ,10 yaşından beri çalışıyorum ben omuz kol olarak bu yüzden, sorunum alt tarafff basen göbiş bide bacaklar öfff (

beni kol,omuz, göğüs mahvetti.boynum ilk günkü gibi ağrımaya devam etsseydi bırakacaktım.

Bence yeni başladıysan 1er kiloyla başlasaydın daha iyiydi bide ben bilek güreşi turnuvalarına katılıyordum o yüzden eğitmenlerden ağrım olmasın diye harika esneme hareketleri öğrenmiştim onları da yapıyorum hiç ağrım olmuo bide biz bayanların genel de kollarda bıngıldaklık olur yumuş yumuş :) onlara da çok faydalı çok şükür öyle bi durumum yok ,ama bacaklarımmm Allahımmmm ağrıdan yürüyemiyorum o derece (

Ama canim sen baya ilerletmissin tabiki 0,5-1 kgluklar seni kesmez :)
Jillianin Shred'i ve Ripped'i tum vucudu calistiriyor. Vucut saten kendi seciyor ilk nereden yakacagini, umarim iyi sonuc alirsin :)

benim kollar aynen öyle,babaanne kolu gibi.şu ana kadar hiç önlem almadım.ama neyse aklım başıma geldi sonunda.ilk günkü hamlık geçti artık.2. gün de bacaklarım çok ağrımıştı.az sonar 5. günü yapıcam.

ben de bugün 2/8 yaptım. bugün ilk defa %95'e yaklaştım hareketleri tamamlamadı... sanırım 10. günde anca %100 yapabilicem :) hayırlısı...

Hadi bakalım darısı 30un başına :) benim de başımaa :) 30 gün tamamlanınca inş güzel haberler vericez birbirimizee

bacaklarım incelsin istiyorum ama sanki kas yapacak dahada kalınlaştıracak gibi geliyor bana :26:

yok yapmaz canım merak etme :) yapan biri olarak söylüyorum :) killer buns'ta yapıyorum oda bacaklar için ama kalınlaştırmıyo,mutlaka dene ripped'ı pişman olmazsın çok etkili bacaklar için.Eğer ordaki kızlar gibi olmasından korkuyosan,hiç korkma çünkü onlar kaç senedir neler yaptı kimbilir,şimdilik bizim için biraz zoraçıkçası bende o görüntüyü sevmiyorum tuhaf bi bacak şekli

ben bugün shred level 2de 5. günümü yapacağım
shred bitsin mutlaka rippede geçiyorum o zaman
çok teşekkür ederimm

selam ben bu programı daha önceden yapmıştım yabancısı değilim yani..o yüzden bugün başladım yeniden ama ben level1 2 3 hepsini aynı gün yapıyorum arka arkaya..acıkcası cok zor degil..idmanlı oldugum için olabilir çünkü her yere yürüyen biriyim..
amacım kilo vermekten cok daralmak sıkılaşmak sonucunu yazıcam bir ay kadar yapmayı planlıyorum ayrıca ruhsal olarak çok iyi geliyor sporun her türlüsü güzel insan kendi için bi şey yapmış oluyor..
sizce kaç kalori harcanıyor her bir levelde yani kaç kalori yakıyorum acaba?

level 1 300 kalori civarında yaktırır demişti bir arkadaşımız...
üçünü arka arkaya nasıl yapıyorsun yaaaaa. ben level1 / 7 yi az once yaptım.5.gün hamlık ağrılarım geçti ama ertesi gün yorgunluktan ölüyorum.... bende çok yürüyorum ama ( günde 1 saat ) bu başka birşey.ben bu yorgunluğu seviyorum tabiiki.

mesela o 10 kez mi zıpladı ben 7kez zıplıyorum aralarda cok ağır hareket mi var ben bi öncekine devam ediyorum gibi yani sonucta ufak aksamalarla yapıyorummm bugün de yaptımmm ama kalori hesabını söyle okudum toplam 2saat sürüyor ya 500 kalori falan verdirir diye düşündüm çünkü jimnastik 1saat 250 kaloriymiş..
bence level 1 asla 300 kalori yaktırmaz cok basit ve 27dakika..

Kızlar bugün ben de bu programa başladım. 1.levelın ilk günündeyim yani. 27 dakikanın sonunda halıya yığıldım kaldım 30 dakika sonra doğrulabildim :) Bayağı bi hammışım. Yarın etkilerini görücem artık yani vücut ağrılarının :) 30 gün sonunda buraya tekrar yazarım. Yarın da vücut ölçülerimi alıcam sabahtan. Fotoğraflara baktıkça gaza geldim kendimi de mi çeksem naapsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…