- 17 Mayıs 2013
- 563
- 5
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.561
Kac kgluk kullaniyorsun ki? Ben ilk basladigimda yarim litrelik siselerle yapiyordum.
Evet terlemek guzel :)
beni kol,omuz, göğüs mahvetti.boynum ilk günkü gibi ağrımaya devam etsseydi bırakacaktım.
Benimkiler 3er kiloluk dediğim gibi uzun yıllar kol omuz çalıştığım için hiç zorlanmıyorum en hafifi de bu zaten evde :S 1 kiloluk bi işe yaramaz ben de ama ilk başlayanlar yarım yada 1le başlaması daha doğru ,10 yaşından beri çalışıyorum ben omuz kol olarak bu yüzden, sorunum alt tarafff basen göbiş bide bacaklar öfff(
Bence yeni başladıysan 1er kiloyla başlasaydın daha iyiydi bide ben bilek güreşi turnuvalarına katılıyordum o yüzden eğitmenlerden ağrım olmasın diye harika esneme hareketleri öğrenmiştim onları da yapıyorum hiç ağrım olmuo bide biz bayanların genel de kollarda bıngıldaklık olur yumuş yumuş :) onlara da çok faydalı çok şükür öyle bi durumum yok ,ama bacaklarımmm Allahımmmm ağrıdan yürüyemiyorum o derece(
Ama canim sen baya ilerletmissin tabiki 0,5-1 kgluklar seni kesmez :)
Jillianin Shred'i ve Ripped'i tum vucudu calistiriyor. Vucut saten kendi seciyor ilk nereden yakacagini, umarim iyi sonuc alirsin :)
benim kollar aynen öyle,babaanne kolu gibi.şu ana kadar hiç önlem almadım.ama neyse aklım başıma geldi sonunda.ilk günkü hamlık geçti artık.2. gün de bacaklarım çok ağrımıştı.az sonar 5. günü yapıcam.
ripped nasıl shredla kıyaslarsak?
hangi bölgeyi çok çalıştırıyor
ve zor mu?
bacaklarım incelsin istiyorum ama sanki kas yapacak dahada kalınlaştıracak gibi geliyor bana :26:shred tüm vücuttan inceltiyo,ripped bacak ağırlıklı ve kollardanda inceltiyo.İlk leveller diilde 3. ve 4. level epey zorluyo :)) ama süper bişey
bacaklarım incelsin istiyorum ama sanki kas yapacak dahada kalınlaştıracak gibi geliyor bana :26:
ben bugün shred level 2de 5. günümü yapacağımyok yapmaz canım merak etme :) yapan biri olarak söylüyorum :) killer buns'ta yapıyorum oda bacaklar için ama kalınlaştırmıyo,mutlaka dene ripped'ı pişman olmazsın çok etkili bacaklar için.Eğer ordaki kızlar gibi olmasından korkuyosan,hiç korkma çünkü onlar kaç senedir neler yaptı kimbilir,şimdilik bizim için biraz zoraçıkçası bende o görüntüyü sevmiyorum tuhaf bi bacak şekli
selam ben bu programı daha önceden yapmıştım yabancısı değilim yani..o yüzden bugün başladım yeniden ama ben level1 2 3 hepsini aynı gün yapıyorum arka arkaya..acıkcası cok zor degil..idmanlı oldugum için olabilir çünkü her yere yürüyen biriyim..
amacım kilo vermekten cok daralmak sıkılaşmak sonucunu yazıcam bir ay kadar yapmayı planlıyorum ayrıca ruhsal olarak çok iyi geliyor sporun her türlüsü güzel insan kendi için bi şey yapmış oluyor..
sizce kaç kalori harcanıyor her bir levelde yani kaç kalori yakıyorum acaba?
level 1 300 kalori civarında yaktırır demişti bir arkadaşımız...
üçünü arka arkaya nasıl yapıyorsun yaaaaa. ben level1 / 7 yi az once yaptım.5.gün hamlık ağrılarım geçti ama ertesi gün yorgunluktan ölüyorum.... bende çok yürüyorum ama ( günde 1 saat ) bu başka birşey.ben bu yorgunluğu seviyorum tabiiki.
kızlar bende level 3 yok
o kadar yaptım sonuncusunda bırakmak istemiyorum
biri bana gönderebilir mi level 3ü