Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben cuma günü öğlen 4 köfte yemiştim.ondan beri wc yok.köfte yiyince hep böyle oluyor.bugün sabahtan beri 3 poşet form çay içtim ama hala tık yok.bundan sonar köfte yersem öncesinde ve sonrasında form çayla bağırsaklarımı desteklemem lazım.mercimekli köftede de aynı şey olmuştu, fark edince onu da bol limonlu form çayla tüketmeye başladım.doktorlar en sağlıklısı günde 2 kez rahat bir şekilde tuvalete çıkmak diyor; biz günde bire de razıyız...

Ben de bugün Jilliancılara katıldım, burdaki en az 200 yorumu okuduktan sonra içimde volkan patlaması oldu sanki hepiniz bana haydi başla diyormuş gibi yediklerime de dikkat edicem inşallah hem incelirim hem kilo veririm ,küçüklükten beri babam dambıl çalıştırdığı için kollarım herkül gibi maşallah oralara pek etkisi olmasa iyi olur :) Bana şans dileyin hep bişey oluyo ve vazgeçiyorum diyet ve spordan Allahım hepimize hayal ettiğimiz gibi güzel ve sağlıklı vücutlar nasip etsin inşallaaaahhhhh

Bende bugun Ripped in 30e basladim.
Buraya yazayimki bir devamlilik sorumlulugu olussun :)
Bir sekilde destek aliniyor burdan :)
Eger dikkat edilirse kiloda veriliyor, eger kacamak yapsaniz bile vucut toparlaniyor...
Cok etkili videolar.
Kabizlik yasayan arkadasada tavsiyem aci yersen faydasini gorursun, bende yasadim bendeki tek cozum aci biberdi :)

Allahımmmmmm ölüyorum bugün, resmen yürürken acı çekiyorum kaslarım pert şuan galiba, bacaklarım tutmuo diyebilirim ama ağlasam da zırlasam da devammmmmm :'(

Bir kac gun agrilar devam edecektir :)
Demekki yaptigin spor ise yariyor diye dusunebilirsin :)
Aslinda guzel bir acidir spor acisi:)
Bugun ilk gunum oldugu icin henuz agrim yok, bendede yarin baslar
Dedigin gibi devam birakmak yok

Bir kac gun agrilar devam edecektir :)
Demekki yaptigin spor ise yariyor diye dusunebilirsin :)
Aslinda guzel bir acidir spor acisi:)
Bugun ilk gunum oldugu icin henuz agrim yok, bendede yarin baslar
Dedigin gibi devam birakmak yok

Ay inşallah işe yarıyordur yaa bide ben sabırsızım hemen inceliyim istiyorum mucize gibi :))) bayrama kadar zayıflasam iyi olucam bide siz aç karnına mı yapıyosunuz yoksa yemekten 1 2 saat sonra mı çünkü ben yemekten 1 buçuk saat sonra yaptım buz gibi terledim bulantı falan yaşadım hoplarken zıplarken :S

Ben 2-2.5 saat sonra yaptim bugun. Bulantim olmadi ama bende baya bir ter attim :)
Biraz daha bekle eger imkanin varsa birde ole dene derim.

kızlar level 1in değerini bilinnn hiç zor değil aslında. sadece hamlık zorluyor
ben 2/2yi yaptım az önce.acayip zor geldi ya level 2
of nasıl bitcek daha 8 gün var bitmesinee

kızlar level 1in değerini bilinnn hiç zor değil aslında. sadece hamlık zorluyor
ben 2/2yi yaptım az önce.acayip zor geldi ya level 2
of nasıl bitcek daha 8 gün var bitmesinee

Kesinlike hamlıktan doğru diyosun sadece kol omuz göğüs hareketlerinde hiç zorlanmam alışık olduğum için ama bacaklar pert resmen :S bu arada bacaklara vücutçularr gibi kas falan olmaz inş demi :) yani ben incelsin istiyorum he bide basen bölgesine hangi level da çalışılcak en büyük derdimmmmm Ay ne sormuşummmm pöfff :)

after before diye bakarsan görürsün
hiçte öyle kalınlaşmamış aksine incelmiş bacaklar
level 2de bacaklara yoğunlaşmış yaa
bende karın bölgesi istiyorum habire bacak çalışıyor
basen bölgesini squatlar çok çalıştırıyor level 1de var

ripped nasıl shredla kıyaslarsak?
hangi bölgeyi çok çalıştırıyor
ve zor mu?

Amannn gitsin artık şu kilolar ,bu arada ben göbek içinde terleme kemeri almıştım onu kullanıcam aynı zaman da, kuzenim de çok işe yaramıştı taktığında da mekik çekiodu o 100 tane kadar bi çıkarıodu kemer su içinde kalmış çok terletiyo gerçekten bakalım ben de nasıl olucak :S

evet onunla daha çok işe yarayabilir

ripped nasıl shredla kıyaslarsak?
hangi bölgeyi çok çalıştırıyor
ve zor mu?

Ripped shred'e cok yakin
Hic yapmamis biri icin Ripped daha zor gelecektir, o yuzden burda ilk shredle baslanmasi tavsiye ediliyor
Ama shred'den sonra Ripped o kadar zorlamaz...
4 ayri video var ve haftalik farkli bolgeleri calistiriyor, 3 - 2 - 1 interval sisteme devam ediyor...
Ben seviyorum Ripped'i, kesinlikle ise yariyor...

beni kol,omuz, göğüs mahvetti.boynum ilk günkü gibi ağrımaya devam etsseydi bırakacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…