Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bende bugün level1/ 1 le başladım.
bugün çok saçma sapan beslendim,buyüzden çok mutsuzdum ve aslında iyi bir vesile oldu; aylardır hep bir bahane ürettiğim jıllıan a başladım.komşulardan hemen yarın şikayet gelir ama çok takmayacağım.bizde zaman zaman herkesin gürültü patırtısını çekiyoruz.mümkün olduğunca erken yapacağım.saygısızlık olmasın yine de.
araya kurban bayramı giriyor ama bakalım... anında bahane üretme yeteneğine sahibim ama çok azimliyim.hafta içi her gün park sporuna başladım zaten,bayrama kadar hiç aksatmayacağım...
herkese kolay gelsin....

dün gece boynum çok ağrıdı.bir sağıma yattım,bir soluma.Beni kol hareketleri çok zorladı.aylardır hergün hiç olmazsa 20 dakika mutlaka yürüdüğüm için bacaklarım pek ağrımadı.boynum hala çok fena.şimdi 2. yi yapıp yatacağım...

dün gece boynum çok ağrıdı.bir sağıma yattım,bir soluma.Beni kol hareketleri çok zorladı.aylardır hergün hiç olmazsa 20 dakika mutlaka yürüdüğüm için bacaklarım pek ağrımadı.boynum hala çok fena.şimdi 2. yi yapıp yatacağım...

helal olsun süpperrr bravooo :KK9::KK9::nazar::nazar: :))) tebrik ederim başlamak bitirmenin yarısıdır derler :KK34: benim bacaklarım çok ağrımıştı ama kollar da fena doğru diyosun. ben level2/5i yaptım en son cuma günü ama malesef cts pazar hiç yapamadım yaa :KK43:( en azından bir gün sokmalıydım araya ama 2 gün oldu bu sefer ben de kendimi kötü hissettim bu yüzden :KK43: neyse yarın tekrardan başlıcam bakalım...

canım bizim sitede internet problemli oluyor genelde.dün gece hemen yazamadım.çok uğraştım ama yoğunluktan dolayı olsa gerek; sayfalar açılmadı .neyse.
dün gece 2.günümdü.yaparken pek zorlanmadım.ilk günkü kadar terlemedim de.bütün hareketleri yaptım.mekik hareketlerini tam layıkıyla yapamadım sadece.
ilk gün 17. dakikada pert olmuştum.dün 2. sette kolları yukarı kaldırdığımız yerlerde çok zorlandım.onun haricinde rahat yaptım.bugün benim bacaklarımda çok fena... boynum daha kötü olur diye kortum ama çok şükür dün geceden daha rahat uyudum.
apar topar başladığım için dambıl yoktu,1,5 litrelik pet şişeye su doldurarak kullandım.onu bile çok zor kaldırıyorum.benim pek gücüm yoktur zaten.sen kaç kiloluk dambılla çalışıyrsun?
2 günün raporu böyle..desteğin için sağol canım:))))))))))

Merhabalarrr;

tekrardan başladım, bugün Level 1/1 güzel bir beslenme ardından spor çok iyi oldu, bayrama kadar ne değişecek bakalım :) Herkese Başarılar..

kızlar bugün level 2ye başladım ama temposu 1e göre çok ağır geldi
son 5 dk bıraktım
çok kondüsyon ve dayanıklılık gerektiriyor
alışır mıyım sizce level 2yede?

canım bizim sitede internet problemli oluyor genelde.dün gece hemen yazamadım.çok uğraştım ama yoğunluktan dolayı olsa gerek; sayfalar açılmadı .neyse.
dün gece 2.günümdü.yaparken pek zorlanmadım.ilk günkü kadar terlemedim de.bütün hareketleri yaptım.mekik hareketlerini tam layıkıyla yapamadım sadece.
ilk gün 17. dakikada pert olmuştum.dün 2. sette kolları yukarı kaldırdığımız yerlerde çok zorlandım.onun haricinde rahat yaptım.bugün benim bacaklarımda çok fena... boynum daha kötü olur diye kortum ama çok şükür dün geceden daha rahat uyudum.
apar topar başladığım için dambıl yoktu,1,5 litrelik pet şişeye su doldurarak kullandım.onu bile çok zor kaldırıyorum.benim pek gücüm yoktur zaten.sen kaç kiloluk dambılla çalışıyrsun?
2 günün raporu böyle..desteğin için sağol canım:))))))))))

canım ben internetten aldım. bir ve 2şer kiloluk dumblelardan aldım çok ucuz... o kolların yukarı kaldırıldığı son bölümde ben son günümde dahi çok zorlandım. hepsini yapıyordum ama çok zorlanıyodum... kardiyolarda da baya zorlanmıştım nefes nefese kalıyoum ama 5. günümde falan nları da tam yapmaya başlamıştım. level 2 daha zevkli geldi bana ama kardiyolarını 5 gün bitirmiş olmama rağmen hala tam yapamıyorum. çok yorucu... bugün level2/6yı yapıcam inşallah... 2 gün ara verdim ama kötü olmam umarım :KK43:

kızlar bugün level 2ye başladım ama temposu 1e göre çok ağır geldi
son 5 dk bıraktım
çok kondüsyon ve dayanıklılık gerektiriyor
alışır mıyım sizce level 2yede?

evet cnm level2 nin kardiyoları korkunç :) ben 6. günümü yapıcam gitgide hergün biraz daha iyiye gittim ama hala basit hareketleri yapan kızı izliyorum kardiyolarda... ilk seferinde zenciyi takip ediyorum sonra hemen tıkanıyorum ve tekrar basitlere başlyorum... onun dışında zorlayan bir şey olmadı zaten yavaş yavaş diğer bölümlere alışılıyor... sende kilo kaybı old mu cnm? dikkat ediyo msn beslenmene falan?

evet cnm level2 nin kardiyoları korkunç :) ben 6. günümü yapıcam gitgide hergün biraz daha iyiye gittim ama hala basit hareketleri yapan kızı izliyorum kardiyolarda... ilk seferinde zenciyi takip ediyorum sonra hemen tıkanıyorum ve tekrar basitlere başlyorum... onun dışında zorlayan bir şey olmadı zaten yavaş yavaş diğer bölümlere alışılıyor... sende kilo kaybı old mu cnm? dikkat ediyo msn beslenmene falan?

ilk 10 gün hiç dikkat etmedim bu yüzden kilo kaybım olmadı
ama son 20 günümü iyi değerlendireceğim
o kadar ugraşıyoruz biraz tutalım boğazımızıda işe yarasın değil mi :KK1:
sende durum nedir
yolun yarısı bitmiş
kilo santim açısından ne kadar değişim oldu?

canım ben internetten aldım. bir ve 2şer kiloluk dumblelardan aldım çok ucuz... o kolların yukarı kaldırıldığı son bölümde ben son günümde dahi çok zorlandım. hepsini yapıyordum ama çok zorlanıyodum... kardiyolarda da baya zorlanmıştım nefes nefese kalıyoum ama 5. günümde falan nları da tam yapmaya başlamıştım. level 2 daha zevkli geldi bana ama kardiyolarını 5 gün bitirmiş olmama rağmen hala tam yapamıyorum. çok yorucu... bugün level2/6yı yapıcam inşallah... 2 gün ara verdim ama kötü olmam umarım :KK43:
genelde büyük marketlere yolum düştüğünde spor reyonunu mutlaka incelerim.damdıl her yerde var ama alıp köşeye atarım diye hiç almadım.ilk fırsatta alıcam.kol kaslarım çok kötü.tuzluk kullanırken çok fena görünüyor.daha 33 yaşındayım,babaanne gibi sallanıyor.
hayatım boyunca hiç sıkı olmadım,hep etlerim löp löptü.bu jıllıan a, sıkılaşabilirmiyim diye görmek için başladım.
spor salonuna gidip bir hocayla çalışcam aslında ama annemin yanıma gelmesini bekliyorum.Malum çocuklar...

kardiyolar bana tam kararında geldi,tam tıkanacağım sırada bitiyor.ben hareketli sporları seviyorum galiba.ama o kolları boş yada dambılla yukarı kaldırmak var ya sonlara doğru yarım yarım kaldırabiliyorum.böyle böyle güçleneceğiz...hiç birşey kolay değil sonuçta...3. level nasıl,hiç baktın mı ?

ilk 10 gün hiç dikkat etmedim bu yüzden kilo kaybım olmadı
ama son 20 günümü iyi değerlendireceğim
o kadar ugraşıyoruz biraz tutalım boğazımızıda işe yarasın değil mi :KK1:
sende durum nedir
yolun yarısı bitmiş
kilo santim açısından ne kadar değişim oldu?

ben baya dikkat ediyorum ama kiloda hiç bir değişim olmadı malesef... sebebi de kas kütlemin artıyor oluşuna bağlıyoruz... çok ciddi sıkılaşma var ama... ölçüm de yapmadım ben... ölçüm kıyafetlerim.. olmayan pantalonuma falan girdim... bir pantalonum daha var ona da şimdi giremiyorum level 3 bitince girebileceğimi umut ediyorum :)

genelde büyük marketlere yolum düştüğünde spor reyonunu mutlaka incelerim.damdıl her yerde var ama alıp köşeye atarım diye hiç almadım.ilk fırsatta alıcam.kol kaslarım çok kötü.tuzluk kullanırken çok fena görünüyor.daha 33 yaşındayım,babaanne gibi sallanıyor.
hayatım boyunca hiç sıkı olmadım,hep etlerim löp löptü.bu jıllıan a, sıkılaşabilirmiyim diye görmek için başladım.
spor salonuna gidip bir hocayla çalışcam aslında ama annemin yanıma gelmesini bekliyorum.Malum çocuklar...

kardiyolar bana tam kararında geldi,tam tıkanacağım sırada bitiyor.ben hareketli sporları seviyorum galiba.ama o kolları boş yada dambılla yukarı kaldırmak var ya sonlara doğru yarım yarım kaldırabiliyorum.böyle böyle güçleneceğiz...hiç birşey kolay değil sonuçta...3. level nasıl,hiç baktın mı ?

yok kendimi tutuyorum bakmıyorum :) süpriz olsun istiyorum. bu cdsi bitince ripped in 30 day mi ne öyle bir cdsi daha var bu hatunun onu almıştım, ona geçicem... o da 4 bölümden oluşuyo haftada bir değişiyo... onu da merak ediyorum. bu shredten sonra yapılıyomuş o ripped de...

canım gözle görülür sıkılaşma oluyor mu, en çok merak ettiğimde bu aslında...
ben fazla sıkılaşamam gibime geliyor.sıkılaşsam bile bırakınca hemen eski halime dönerim...
yani benim için ömür boyu spor + diyet , başka yolu yok bu işin....Allahtan spor yapmayı seviyorum,eşimde yürümeyi çok sever.Çocuklarımız aramıza katılmadan once saatlerce dinlenmeden yürürdük.Çocuklar az daha büyüsün, yürüme alışkanlığımızı onlarada aşılayacağız.büyük oğlum iyi yürüyor zaten, küçüğü adı üstünde küçük daha....

ben baya dikkat ediyorum ama kiloda hiç bir değişim olmadı malesef... sebebi de kas kütlemin artıyor oluşuna bağlıyoruz... çok ciddi sıkılaşma var ama... ölçüm de yapmadım ben... ölçüm kıyafetlerim.. olmayan pantalonuma falan girdim... bir pantalonum daha var ona da şimdi giremiyorum level 3 bitince girebileceğimi umut ediyorum :)
ben kiloda değişsin istiyorum ya :26:

bu kadar kas ağrısı çekince insan baskülde eksi kilo görmeyi umar ama sıkılaşmak da çok güzel bir ödül bence.Aynadaki görüntüde çok tatmin edici.benim en çok rahatsız olduğum bölge göbek.bu egzersizde bel bölgesi fazla çalışılmıyor,karın kaslarımda belli belirsiz ağrı var,tabii mekikleri doğru yapamadığım için.Ama tüm vücudu çalıştırması çok güzel bence...bu ağrılar bana mutluluk veriyor. kendim için iyi bir şey yaptığımı her kıpırdanışımda hatırlatıyor bana :)))))))
benim öncelikli derdim kilo değil zaten... ne kadar hareketli olursam kendimi o kadar dinamik hissediyorum.sırt ve bel ağrılarım kalmıyor .bu da çok önemli bence :))))))

canım gözle görülür sıkılaşma oluyor mu, en çok merak ettiğimde bu aslında...
ben fazla sıkılaşamam gibime geliyor.sıkılaşsam bile bırakınca hemen eski halime dönerim...
yani benim için ömür boyu spor + diyet , başka yolu yok bu işin....Allahtan spor yapmayı seviyorum,eşimde yürümeyi çok sever.Çocuklarımız aramıza katılmadan once saatlerce dinlenmeden yürürdük.Çocuklar az daha büyüsün, yürüme alışkanlığımızı onlarada aşılayacağız.büyük oğlum iyi yürüyor zaten, küçüğü adı üstünde küçük daha....

evet evet canım kesinlikle bir sıkılaşma oluyor çünkü kilo kaybım olmamasına rağmen olmayan pantalonlarımın içine giriyorum... zaten bence en çok popo basen ve bacaklar çalışıyor yani şimdilik öyle gibi gibi :)

3.günümü tamamladım.bugün daha kolay yaptım ama en son dambılları yukarı kaldırırken çok zorlandım.mekik hareketlerini daha başarılı yaptım sanki.üstüne bir kaç dakikalık daha mekik videosu yapmayı isterdim ama yemedi tabiiki.yine ilk günkü kadar aşırı terlemedim.kardiyolar güzel geçti. en son karın hareketlerini yaparken bitince şaşırdım.bugünkü daha kısa geldi,yapacak enerjim vardı yani.yavaş yavaş alışıyorum galiba.vücut sıcakken anlaşılmıyor da, ertesi gün acısı çıkıyor...

canım kabızlığın geçti mi;geçtiyse nasıl geçti?

yok canım yaaa...sürekli destekliyorum... kendi haline bıraktığımda gidiyor... sabahları ya incir ya kayısı ya hurma yiyorum aç karnına... günde bir kere de ısırgan otlu çay demliyip içiyorum... yeşil çay neyim de içiyorum... arada sirkeli su falan... anca yani :))

X