Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kızlar yarına level 2 ye geçiyorum :) level 2 ,level 1 göre daha mi zor :44::18:

Ben artık dambılı kullanmayı düşünmüyorum :KK43:şimdiden kollarım baya kaslı oldu :KK43:

Son düzenleme:
bu akşam iftar sonrası 1/7 yapacağım. alıştım iyice artık level 1 kolay geliyo. ama hala şınav çekemiyorum :KK43: kolay olanı da yapamıyorum bir türlü kollarım taşımıyo beni :KK70::KK70: bu sıcaklarda spor o kadar iyi geliyo ki ama ter attıkça mutlu oluyorum :) bu arada ilk günden bu güne hep fotolarımı çektim şimdiden bana göre epeyfark var. tüm levelleri bitirip istediğim görüntüye ulaşabilirsem fotoğraflarımı koyabilirim ben de :)

1/2 bitti kizlar. Bide bogazimi tutabilsem super olucak. Iftara davetliydim catlayana kadar yedim :KK43: Jillian bugun yediklerimi bile yakamamistir
(Ilk defa telefondan cevap atiyorm umarim becermisimdir :KK1: )

dünn 1/3 yapıldı üzerine 8dk abs yapıldııı,,,ama dizlerim çok ağrıyorr bee salak kafam çok geç oldu diye halı falan uğraşmadan şınavı direk yerde çektim dizlerimde ezilmiş heralde altımda:KK1::KK1::KK1:
neyse olsunn yaptık işte güzel güzelll:21::21:
bu kez inanıyorum güzel olacak gidecek göbüşümmm,,sindirimde normale dönüyor sanırım aktivia sürekli yoğurt yememden kaynaklı ve bol bol suuu:21::21:

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım boyum 1.53 kilom 55 sizce 5 kg verdikten sonra mı başlasam bu programa yoksa şimdi başlasam mı? Çok kararsızım :/

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım boyum 1.53 kilom 55 sizce 5 kg verdikten sonra mı başlasam bu programa yoksa şimdi başlasam mı? Çok kararsızım :/

Bence diyet artı spor yaparak vermelisin .Eğer spor yapmadan verirsen ,vucudunda çatlaklar oluşabilir.
Senin boyun ve yaşına göre ideal kilon 47 olmalıymış :44:

kızlar merhaba bugün 2/4 yapacağım.hava felaket sıcak..bu level 2 bana çok zor geliyor.özellikle sağa sola zıplamalı hareket var ya kollar sağa dönerken kalçamızı,ayaklarımızı sola döndürürken zıplanılan hareket ben onu hiç yapamıyorum...

sizler nasıl level 2 yi verimli yapabiliyormusunuz...

Kızlar ya bu level 3 ne böyle ya.Hemen hemen hiçbir hareketi yapamadım:KK1:Ben yarım mekiği zor çekiyorum hiçbir yerden destek almadan tam mekik çektiriyor,yeni başlayanlar içini bile zor ay doğru düzgün hiçbirini yapamadım:44:
Mekiği falan yine yarım çektim ben,hele o zıplamalar falan neydi öyle ya ölüyorum sandım:KK1:Onlar 10 yaptıysa ben 5 yapabildim:KK43:

kızlar merhaba bugün 2/4 yapacağım.hava felaket sıcak..bu level 2 bana çok zor geliyor.özellikle sağa sola zıplamalı hareket var ya kollar sağa dönerken kalçamızı,ayaklarımızı sola döndürürken zıplanılan hareket ben onu hiç yapamıyorum...

Canım bana level 2 hiç zor gelmemişti hatta kıvırcık kızı takip ettim hep.Sen level 3'e geç level 2'nin gözünü seveyim diyeceksin:)
Ben dün level 3'e geçtim ve hiçbir hareketi doğru düzgün yapamadım:KK9:

30 day bitiren ve bitmesine az kalan arkadaşlar (basta kayra olmak üzere) sonuclar nasıl kendinizde gördüğünüz degişiklikler neler bizimlede paylasın sıcak günlerde motive olalım :KK51:

Canım sen diyet yapma,sadece spor yap.Vücudunun şekillenmesi henüz tamamlanmadı.Daha boyun uzayacak,kemiklerin gelişmeye devam edecek,taki 25 yaşına gelene kadar.Bu yüzden yediklerin-içtiklerin çok önemli.Yağı,şekeri falan sakın kesme.Sen sadece spor yap,hem kilo verirsin hem vücudun şekillenir,kadınsı hatlara sahip olmaya başlarsın:KK34:

30 day bitiren ve bitmesine az kalan arkadaşlar (basta kayra olmak üzere) sonuclar nasıl kendinizde gördüğünüz degişiklikler neler bizimlede paylasın sıcak günlerde motive olalım :KK51:

Ben hemen yazayim canım,22. günümdeyim.Benim yanlarım fena çıkıktı,popom yanlara doğru yayvandı.
Popom dikleşti,yanlarım düzleşti.Hala kiloluyum ama vücudum şekle girdi.Bel oyuntum çıktı.Sırtım yağlıydı ve sırtımda özellikle bel üstünde sarkan yağlar vardı.Şimdi onlar yok çünkü jili özellikle sırt çalıştırıyor.Damblela yapılan her hareket sırtı çalıştırıyor.

Canım sen diyet yapma,sadece spor yap.Vücudunun şekillenmesi henüz tamamlanmadı.Daha boyun uzayacak,kemiklerin gelişmeye devam edecek,taki 25 yaşına gelene kadar.Bu yüzden yediklerin-içtiklerin çok önemli.Yağı,şekeri falan sakın kesme.Sen sadece spor yap,hem kilo verirsin hem vücudun şekillenir,kadınsı hatlara sahip olmaya başlarsın:KK34:

Yorumun için teşekkür ederim birşey daha diyeceğim ya bende göbek yok aslında ve belim ince sadece kollarım kalın ve popom büyük o yüzden biraz da tedirginim bu hareketler konusunda belimin daha da incelmesini istemiyorum ne önerirsin? :/

canım bende 2ye geçtiğimde çok zorlanmıştım ilk gün yarım bırakmıştım hem acı oluyor hem nefes nefese kalıosun,,ama şimdi tekrar 1e dönünce kolay geldi kısmen 2yi bırakmamın avantajı oldu:KK1:
o dediğin harekett çok kolay aslında ama bende çok zorlanıyodum ve o harekette karnıma sancılar giriyor dalak şişiyor sanırım,,ondan sonrada o ağrıyla çok zor geçiyor,,,ben bide double jumper ı yapmıyordum 1deki gibi tek zıplıyordum,,nefesim dayanmıyor benim yaa???
nefes sorunu olmasa deliler gibi yaparız bence:KK55:

Son düzenleme:
Ben hemen yazayim canım,22. günümdeyim.Benim yanlarım fena çıkıktı,popom yanlara doğru yayvandı.
Popom dikleşti,yanlarım düzleşti.Hala kiloluyum ama vücudum şekle girdi.Bel oyuntum çıktı.Sırtım yağlıydı ve sırtımda özellikle bel üstünde sarkan yağlar vardı.Şimdi onlar yok çünkü jili özellikle sırt çalıştırıyor.Damblela yapılan her hareket sırtı çalıştırıyor.

Dambılla yapılan hareketler daha çok kolu çalıştırıyor bence :44: sırtta da etkili tabii .
Ben şu an ki kol kaslarımı dambıl ve sınav hareketine borçluyum :)

X