Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Level 1 bugün bittiyor

Benim iç bacakta selülitler biraz var :26: onlar nasıl geçecek ki arkadaşlar sizde de var mı ?

Level 1 bugün bittiyor

Benim iç bacakta selülitler biraz var :26: onlar nasıl geçecek ki arkadaşlar sizde de var mı ?

canım benim popmda selülit vardı ama geçmiş ama ne zaman geçmiş neyden geçmiş anlayamadım
ama şöle sölim ben normalde hiç su içmezdimm şimdi 3litre kesin içiyorum haftada 2 3 kezde kabak lifi ile sürtmüştüm,,1ay falan yaptım ama sonra hiç dönüpte bakmamıştım geçtimi die,,geçen baktım yok olmuşlar sporun ve bol suyun etkisi olduğunu düşünüyorum ben

Darısı başıma canım sen kurtulmuşsun ne güzel .
Ben o söylediklerinin hepsini yapıyorum artı selülit yağını bile sürüyorum :)
İşim gereği full bilgiyasar başındayım ,pek hareket etmiyorum ondan selülitlerim yapıştı ,gitmiyor gibi .
Ahhhhh bir kurtulsam ah ah .

Son düzenleme:
kayra başladınmı 6w6packe?

ben bugün inş 6w6p level 1/10 yapıcam

başladım canım... 2 hareket haric hepsini yaptım.. o 2 hareketi nasıl yaparım hala bilmiyorum... yalnız bugün ara vermeyi düşünüyorum... regl oldum.... terledim ama cok kardiyo olmadığı icin nefes nefese kalmadım... shred gibi değil... aklım da soru işareti kaldı.. etkilimidir acaba.. 10 günde değişiklik var mı sende .. fotoğraf cektinmi... koyabilirmisin...

saol cnm inş sende kurtulursun o zman kısa sürede,,,zaten selülit sıkı bacaklarda kollarda popoda olmaz sen sıkılaş onlar kaybolacaktır meraklanmaa

yaaa neden kimse fotocuk falan paylaşmıyorr 6w6p yapan kızlarr size sesleniyorumm biz daha başlardayız bi paylaşında görelim ama dimiii yaa

Kızlar bir şey sormak istiyorum.benim ingilizcem yok..çok fzla anlamıyorum..şimdi biz
-30 day shred
-ripped in 30
-6 week six pack

bunların sırasını nereden bliyoruz.doğru sıraylama yapıyoruz.
!!!!!!!!!!
bir de youtube da jillian michaels 90 day body revolution diye günlükler var.ingilizcem olmadığı için anlamıyorum.bu bayanlar hangi egzersiz programını yaptılar böyle zayıfladılar.

şimdi biz bu 3 programı arka arkaya yapınca 14 hafta oluyor.yaklaşık olarak 105 gün..

şu doğru sıralama hangisi olmalı kesin nasıl öğrenebiliriz kızlar...

o sudan kaynaklı canım yani sporda etki ediyor ama su içmek gerçekten çok faydalı selülit bildiğim kadarıyla damar tıkanıklığından dolayı oluyor kan gitmiyor ve portakal görünümü ortaya çıkıyor bol su içince haliyle vücut baya sıvı oluyo ve heryere kan iletiliyo böylelikle görüntüdende kurtuluyorsun bende su icmeye borcluyum popomu

şunu belirteyim bende daha yeni başladım ama anladığım kadarıyla arkadaşlar şöyle yapıyor
30 day 3 levela ayrılıyor ve 10 gün 1 level 10 gün 2 level 10 gün 3 level olarak 30day'i bitiriyorlar.
Bittikten sonra 6week6pack yapıyorlar bende levellarım bitsin 6w6p geçicem gibi

tamam onu biliyorumda bilmediğim bu programların zorluk derecesi hangisini önce yapmamız daha doğru...

yani biz doğru yoldamıyız..

30 day shred başlamış olmamızın doğru olduğuna nasıl emin olabiliriz..

canım ilk günümü yaptın sadece? ilk gün ben dedimki bu ne ya hiç zorlanmadım çok kolay etki edermi falan ama yaptıkça dahada zorlaşıyo ogltkn de aynı şeyi söylemişti ben 30 ds de atmadığım teri bunda atıyorum yaptıkça zor geliyo 2. 3. günde yanlarım ve popom acımaya başladı 6w6p de. foto çekmedim çekmiyorum aynı noktadan aynı kıyafetler çekemezsen fark yokmu gibi oluyo onuda ayarlamak çok zoruma gidiyo mesela ilk foto uzaktansa 2. foto azıcık yakından olsa sanki daha bi irileşmişim gibi geliyo o yüzden çekmiyorum kıyafetlerimde acayip fark var kilodada 1 kilo fark ettim 10. günü yapıcam bugün boğazımada dikkat edemiyorum şu an. mesela dün uzun bi tshirt giydim kalçamı kapatan ve hiç yanlardan pörtlemedi belim tshirtüde yeni almıştım ve ilk defa uzun giyebildim simitim çirkin duruyo diye almıyodum.

bu arada hangi hareketleri yapamadın? örümcek adam hareketi var dediğin oysa ogltkn resmini koymuştu buraya şınav çekerken dizinide yerden kaldırıp yandan koluna doğru çekiyosun omu? (ben onu dirseklerimi kırmadan yapıyorum yaparken gene yanlarım acıyo ztn ama ayağımı yere de koymuyorum sarışın kız gibi ) diğeride tek kolunun üzerinde kalkıyosun o olabilir diye düşündüm benim başta en zorlandığım hareketler bunlar dı.

evet canım ta kendileri.... oralarda jillianın kulaklarını cınlatıyorum

Selam kızlar,dün level 2 bitti çok şükür,bugün level 3'e başlayacağım nasipse.
Dün ilk kez jiliyi iftardan önce yaptım.İftara yarım saat kala bitti,duşumu aldım sofrayı hazırladım ezan okundu 3 bardak suyla orucumu açtım
Böyle daha iyi oluyor benim için,bundan sonra öyle yapacağım inşallah.Spordan sonra yemek yenmesi gerekiyor ya tam programlı oluyorum o zaman:)

Level 1/2 yapmış bulunuyorum bugün hava feci sıcaktı düne göre daha çok ter akıttım vücuudumda ağrıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…