Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

yok ben çekemiyorum..bazen çekiyorum o zaman da nefes almak zorlaşıyor..çoğu zaman unutuyorum zaten çekmeyi

Ben bugün Level 1/1 başladım kaldı geriye 9
Ölçülerimi yazmıştım ama silindiği için tekrar yazıyorum

Bel:65 cm
Basen(tekbacak):54 cm
Kalça:90 cm
Kalça Kemiği:80
Göbek deliği:68

Bu ölçülerimi 1 hafta önce falan almıştım arkadaşlar şuan regl olduğum için son durum ne bilmiyorum 2 haftadırda sporla haşır neşirim callaneticste yapıyorum regl bitince ölçülerimi yenilerim..Umarım güzel sonuçlar elde ederim bende.
Ayrıca level 1de ağırlık olarak elinize ne alıyorsunuz? bende ağırlık olmadığı için evdeki cam kül tablalarını kullandım :))))​

Veeee 1/1...
Daha önce jillian yapıyodum ama hep arada değişik spor olsun diye düzensiz yapıyordum. Bugün başladım ve 30 gün boyunca düzenli yapıcam.
Ölçülerimi aldım 30 gün sonunda başlangıç ve bitiş ölçülerini paylaşıcam.

bu sıcakta beni çok zorla gerçekten. jillianı call yada başka bi sporla birlikte yapan arkadaşları alkışlıyorum
aralarda 5 sn ara verilmesi gerekiyo ama bende aritmi var kalbim kaldırmıyo bu tempoyu bazen 1er 2ser dakika ara verdim 27 dk lık spor 40 dk da bitti nerdeyse

hareketler bana kolay geldi uzun zamandır spor yaptığım için alışkanlık oldu herhalde ter aktı baya zorlandığım tek şey şınav çekme hayatımda hiç çekmedim desem yeridir ama üstesinden geldim ilk günün hamlığıdır o yarına birşeyin kalmaz daha iyisini yaparsın

Hareketler zorlamadı aslında ama tempodan dolayı oldu. Yani hoplamalı zıplamalı kısımları kalbim kaldırmıyo. Yoksa kaslarda bi hamlık yada zorlanma yok çok şükür

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrr biraz zorladı ama tam benim aradığım gibi kollarda baya değişim olacağını düşünüyorum. tam gerektiği gibi olmadı ama kol kısımlarında baya uymaya çalıştım ama tam yapıcam bir dahakine

evett 1/2 bitti kızlar hemde hakkını verdim karnımı bile çekmeye çalıştım yanii hatta kardioları 5er10ar fazladan yaptım konuşma sıralarında ee 2den geri dönmenin etkiside var galiba,,ama yorulmadımmı hemde çokkk yoruldumm,,üstünede 8dk karın egzersizi yaptımm benden bu kadar bacılarrr
yarın görüşürüz ii gecelerrr

NOT:dilşahcımmmm tartıldım şimdi kilo:58,5 boy:160 yaş 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…