Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bu aradaaa bende bugün yapmadan önce ölçülerimi alacam ve yazacam kızlarr inş bu kez kararlı bi şekilde yapacam ve farklı sonuçlarımı paylaşacam bendeee

benim farkettiğim şeyleri aynen sende farketmişsin...2 gündür arka bacak ve kalçalarımı inceliyorum.Yok diyorum hakikaten azalmışlar.selülitler gerçekten çok hızla azaldı.benimde bugün regl deki4. günüm bu nedenle kilomda çok fark olmadı ama...

kızlar size şunu kesinlikle söyleyebilirim,belim inceldi,selülitlerim azaldı...

iğrenç ölçülerimmmmm
bacak 54 bel77 göbek86 toto93 omuzlarımında genişlemesini istediğim için ölçtümoda 94 sonuçta ağırlık çalışıyoruz???

başladın mı yoğurt rejimine..

başladım cnm gün içinde hiç şeker tuz falan almadımm...activia yedim 2 adet 300 400 gr da yağsız yoğurt ve bir salatalık
ama az önce bir tabak bulgur pilavı 3kaşık barbunya ve birazcık salata yedim...düşük kalori aldım sonuçta inş sonuç alacam yaa hiç istemeden jill yapacam şimdi:26::26::26:üstünede dayanabilirsem slim???
ben göreve başlıyorum level1/1 başlasınnnnn

kolay gelsin sana o zaman..

bu arada ölçülerin hiç iğrenç değil..benim 1.5 ay önceki ölçülerim..aynısı..

benim göbeğim 87 idi şimdi 79..istikrar..o kadar..

Son düzenleme:
kolay gelsin sana o zaman..

bu arada ölçülerin hiç iğrenç değil..benim 1.5 ay önceki ölçülerim..aynısı..

benim göbeğim 87 idi şimdi 79..istikrar..o kadar..

saol cnmm yaptım jili bu arada,şu an soluklanıyorum slimi denicem umarım yapabilirim onuda yaa:26:
inş tatlım yaa bende 1,5 ay sonra 70leri görürürsem çok mutlu olacam gerçekten ve daha bi zevkle devam edecem
yaa hep ölçüler yüksekten gidiyor ya acaba ideal göbek kaç cm yaa unutmuşum valla
bu aradasen göbeği nerden ölçüyosun canım ben göbek deliğinin 2cm fln aşağısından en şişik yeri yani???

ben göbek deliğinden ölçüyorum..benim en şiş yer orasıydı

öyle başladım öyle gidiyorum..
bende şimdi kalkıp bir slim pack daha yapsammı diye düşünüyorum..
malum p.tesi tatil başlıyor..

emin değilim ama bir yerde okumuştum göbek 80 cm üzeriyse problem demek yazmışlardı..bilmiyorum..

Son düzenleme:

offff allahım bittim yaa boynum kırıldı sanırsam:18::18::18:
bu slim nasıl bişey yaaaa fena yorucu ve boynum çok acıdı yaaa,yarım yamalakta olsa yaptım işte yaa hiç yapmamaktan iidir
o zman ölçülerimiz yakınmış cnm bakalım sonuçta ne kadar yakın olacak,,ikimizde göbüşümüzü 70 65 falan yapalım baklavacıklarımız olsun hafiften

yapabilrim diyorsan yap canım bi slim daha patlat gitsin
kaldı 6 gün tatilee

yapıcam..niyetim var..

zaten bikini alımını haftasonuna bıraktım..son ana yanii..çok incelirim falan bol gelir belkii

şaka tabii..ama gerçekten haftasonu alıcam..1-2 cm daha inceleyim istiyorum..sonrada salına salına dolanırım artık

Tuannan boynun çok ağrıyorsa başın yerde de hareketleri yapailirsin.Boynunun ağrımasının sebebi ağırlığı boynuna vermemdir.oysa ağırlığı ,gücü sıktığımız karnımızdan almamız gerekiyor.gücünü karnına verirsen boynunun ağrımadığını farkedeceksin..pilates sporundan öğrenmiştim.ben de ilk zamanlar boynumu çok ağırtmıştım.denemeni tavsiye ederim.

haftasonu en güzel bikiniyi all sonra git ortalığın tozunu attır fit fit fit fit gez yavyummm

doğru sölüosun cnm zaten doğru yapmadığımı farkettim jillin yorgunluğunu hiç atmadan yaptım ve uzun zamandır tam anlamıyla mekik çekmediğimi farkettim bi kaç gün içinde normale dönerim cnm tşk ederim ilginedeee
daha önce başka bi mekik videosu vardı aynen böle olmuştu sonra rahat yapmaya başlamıştım

Kızlar yaaaaaa ne güzel birbirimize destek olup ,motive ediyoruz . siz olmasaydınız ,ben çoktan bırakmıştım .

Göbek egzersizlerinde, karnınızı iyice içine çekebiliyor musunuz :44: ben çekemiyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…