- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.761
bu aradaaa bende bugün yapmadan önce ölçülerimi alacam ve yazacam kızlarr inş bu kez kararlı bi şekilde yapacam ve farklı sonuçlarımı paylaşacam bendeee
kadın olmak ne zor yarabbim.... önceki yıllarda bu kadar sendrom yaşamazdım ama şimdi her ay perişan oluyorum 5-6 gün... öncesinde çok feci hissediyorum en çok... elimi kaldırmaya gücüm kalmıyor. geçtiğimiz hafta pzt-salı her türlü azmime rağmen ara vermek zorunda kaldım. sonra kaldığım yerden devam ettim ve bugün 2/3 yapacağım... ama 2. level feciymiş. sporcu geçmişimi vs her şeyimi unuttum
ama netice itibariyle ölçüleri şimdilik bir kenara bırakmak isteğiyle, görünürde epey bi fark var... en çok belim inceldi mesela... selülitlerim pek yoktu, sporla hep dönem dönem uğraştığım için, ama şunu söylemem gerekir ki, bu kadar kısa sürede selülit görünümünde bu kadar büyük bir azalma olabileceğini tahmin etmiyordum hiç. tabii ben düzensiz bir şekilde bisiklet de çeviriyorum.
tatlım çıkıyorum işten şimdi eve gidip ölçüp yazacam bende
başladın mı yoğurt rejimine..
jillian ın diğer videolarını da şu linklerden indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Kickbox FastFix Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack (Repost) Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Killer Buns and Thighs (2011) DVDRip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Extreme shed & shred Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels: Frontside, Backside for Beginners Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels Fitness Ultimatum (2010/Wii/ENG) Free Downloads - Flmsdown
ripped in 30 videolarını buradan indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Ripped in 30 (Repost) Free Downloads - Flmsdown
arada linkleri böyle güncelleyelimde isteyenler buradan ulaşsınlar bi kaç link daha buldum buyrun :)
The Biggest Winner - How to Win by Losing: Cardio Kickbox Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Yoga Meltdown Level 1-2 DVDrip Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - No More Trouble Zones Free Downloads - Flmsdown
Jillian Michaels - Body Revolution (2012) Free Downloads - Flmsdown
hepsini indiremedim bazı linklerde sorun olabilir
başladım cnm gün içinde hiç şeker tuz falan almadımm...activia yedim 2 adet 300 400 gr da yağsız yoğurt ve bir salatalık
ama az önce bir tabak bulgur pilavı 3kaşık barbunya ve birazcık salata yedim...düşük kalori aldım sonuçta inş sonuç alacam yaa hiç istemeden jill yapacam şimdi:26::26::26:üstünede dayanabilirsem slim???
ben göreve başlıyorum level1/1 başlasınnnnn
kolay gelsin sana o zaman..
bu arada ölçülerin hiç iğrenç değil..benim 1.5 ay önceki ölçülerim..aynısı..
benim göbeğim 87 idi şimdi 79..istikrar..o kadar..
saol cnmm yaptım jili bu arada,şu an soluklanıyorum slimi denicem umarım yapabilirim onuda yaa:26:
inş tatlım yaa bende 1,5 ay sonra 70leri görürürsem çok mutlu olacam gerçekten ve daha bi zevkle devam edecem
yaa hep ölçüler yüksekten gidiyor ya acaba ideal göbek kaç cm yaa unutmuşum valla
bu aradasen göbeği nerden ölçüyosun canım ben göbek deliğinin 2cm fln aşağısından en şişik yeri yani???
ben göbek deliğinden ölçüyorum..benim en şiş yer orasıydı
öyle başladım öyle gidiyorum..
bende şimdi kalkıp bir slim pack daha yapsammı diye düşünüyorum..
malum p.tesi tatil başlıyor..
yapabilrim diyorsan yap canım bi slim daha patlat gitsin
kaldı 6 gün tatilee
offff allahım bittim yaa boynum kırıldı sanırsam:18::18::18:
bu slim nasıl bişey yaaaa fena yorucu ve boynum çok acıdı yaaa,yarım yamalakta olsa yaptım işte yaa hiç yapmamaktan iidir
o zman ölçülerimiz yakınmış cnm bakalım sonuçta ne kadar yakın olacak,,ikimizde göbüşümüzü 70 65 falan yapalım baklavacıklarımız olsun hafiften
haftasonu en güzel bikiniyi all sonra git ortalığın tozunu attır fit fit fit fit gez yavyummmyapıcam..niyetim var..
zaten bikini alımını haftasonuna bıraktım..son ana yanii..çok incelirim falan bol gelir belkii
şaka tabii..ama gerçekten haftasonu alıcam..1-2 cm daha inceleyim istiyorum..sonrada salına salına dolanırım artık
Tuannan boynun çok ağrıyorsa başın yerde de hareketleri yapailirsin.Boynunun ağrımasının sebebi ağırlığı boynuna vermemdir.oysa ağırlığı ,gücü sıktığımız karnımızdan almamız gerekiyor.gücünü karnına verirsen boynunun ağrımadığını farkedeceksin..pilates sporundan öğrenmiştim.ben de ilk zamanlar boynumu çok ağırtmıştım.denemeni tavsiye ederim.
callanetics te yapıyorum aynı anda jillian yapsam nasıl olur kzlar?