- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.741
Canım inceledimde sanırım bu o değil çünkü süre 60 dk yazıyor ama 3 level 27 dkdan 81 dk yapıyor.
arkadaşlar mesaj sayım yetersiz olduğu için cvp yazamıyorum. biri tienen adlı kullanıcıya bu mesajı kopyalayıp gönderbilir mi acaba?
unlar youtube da jillian 30 day shred videoları ben burdan indirdim ama 189.sayfada başka indirme linkleri de var.
1- Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
2- Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube
3- Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube
4- 123 Jillian Michaels 30 Day Shred - [url]www.DietingHub.com.avi - YouTube[/url]
Her leveli 10 gün yapıyosun (6 gün yapıp 1 gün ara veriyosun sonra 4 gün daha yapıyosun)
başta kendini zorlamadan yap sonra mazallah ertesi gün her tarafın tutuluyor.yeni başlayanlar jillianın arkasında ekranın sağındaki kızın yaptıklarını yapıyor,o daha kolay halini yapıyor hareketlerin.
kolay gelsin canım..
bir de bu var. bu olabilir mi acaba? Jıllıan Mıchaels 30 Günde Forma Gir (Jillian Michaels Ripped in 30) - Film - Hepsiburada.com
başka da yok zaten internet üzerinde dr da bulamadım
diğerinde her set 20 dakikaymış.
Yok canım bu değil.Bizim şu an yaptığımız 30 days shred.Senin bu bulduğun 30 days ripped.Bu egzersiz 30 days shredden sonra yapılacak.
anladım canım çok saol. türkçe dublajlısını bulamıcam galiba. dr dakiler de aynı başka yok sanırım. alt yazılı çok zor olucak benim için :44:
3/3 ve slim pack tamamdır..ömrümde yaptığım en zor spordu..
bende yavru kediler var..allahım biri geliyor göbeğimin terini yalıyor brir gelip kolumu yalıyor..hem güldüm hem yapmaya çalıştım.sonunda salona kaçmakta buldum çareyi..
çok şükür sonunda bitirebildim.
Canım aslında söyledikleri bizi gaza getirmek için şeyler.Bırakmayın,devam edin falan tarzı.Yeni başlayanlar arkadaki sarışın kızı takip ediyorlar.Hareketlerde zorlanırsan sarışın kızı takip et ve yaptıklarını yap.Burda bu egzersizleri yapan bayanların çoğu konuşulanlardan bir şey anlamıyor merak etme yinede yapılabiliyor
busra sen sanırım 9lu hayat çayı da kullanıosun etkisi nasıl
Ben sana söyleyeyim
Hareketleri yaparken karnını içine çekmeye çalış mümkün olduğunca ve nefes alış verişlerini düzenli yap.Ağırlığı kaldırırken nefes al indirirken nefes ver.Bu her zaman böyledir,her ağırlık hareketinde kaldırırken nefes al indirirken nefes ver.
hahaha tamam öyle deneyeyim bende o zaman. belki kaslarla ilgili falan bir şeyler söylüyordur diye türkçe olsun istemiştim
Yağ yakımını dahada hızlandırıyor ve spor öncesi içildiğinde daha çok terletiyor.İştahı kesiyor,tatlı isteğini azaltıyor.
Ramazan dolayısıyla içmeyi bıraktım çünkü gün içinde fena susatıyor.Ama Ramazandan sonra inşallah içmeye devam edeceğim.
2/1 tamamdır.Felaket bir şeydi.Attığım teri tarif edemem.son set hareketi yapamadım.kalbim duracak sandım.umarım yarın daha başarılı olurum.level 1 çok kolaymış meğer..