Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Son düzenleme:
arkadaşlar mesaj sayım yetersiz olduğu için cvp yazamıyorum. biri tienen adlı kullanıcıya bu mesajı kopyalayıp gönderbilir mi acaba?

unlar youtube da jillian 30 day shred videoları ben burdan indirdim ama 189.sayfada başka indirme linkleri de var.

1- Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

2- Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube

3- Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube

4- 123 Jillian Michaels 30 Day Shred - [url]www.DietingHub.com.avi - YouTube[/url]

Her leveli 10 gün yapıyosun (6 gün yapıp 1 gün ara veriyosun sonra 4 gün daha yapıyosun)
başta kendini zorlamadan yap sonra mazallah ertesi gün her tarafın tutuluyor.yeni başlayanlar jillianın arkasında ekranın sağındaki kızın yaptıklarını yapıyor,o daha kolay halini yapıyor hareketlerin.
kolay gelsin canım..

tsekkür ederimm cok sağoll :)

anladım canım çok saol. türkçe dublajlısını bulamıcam galiba. dr dakiler de aynı başka yok sanırım. alt yazılı çok zor olucak benim için :44:

Yok canım bu değil.Bizim şu an yaptığımız 30 days shred.Senin bu bulduğun 30 days ripped.Bu egzersiz 30 days shredden sonra yapılacak.

Son düzenleme:
ve yeniden level 2/1 başa dönüş yaptık mecburi :)) nasıl geçer şimdi 9gün tamamlamak için ahh ki ne ahh :))
Allahtan hamlamamış vücut gayet rahat yaptım. tatilde yüzdüm,yürüdüm ondan olsa gerek :KK1: :KK1: :KK1: ben zorlanacağımı düşünüyordum
Hazır ısınmışken zumba fitnessle devam :KK70:

3/3 ve slim pack tamamdır..ömrümde yaptığım en zor spordu..

bende yavru kediler var..allahım biri geliyor göbeğimin terini yalıyor brir gelip kolumu yalıyor..hem güldüm hem yapmaya çalıştım.sonunda salona kaçmakta buldum çareyi..:KK14:
çok şükür sonunda bitirebildim.:21:

anladım canım çok saol. türkçe dublajlısını bulamıcam galiba. dr dakiler de aynı başka yok sanırım. alt yazılı çok zor olucak benim için :44:

Canım aslında söyledikleri bizi gaza getirmek için şeyler.Bırakmayın,devam edin falan tarzı.Yeni başlayanlar arkadaki sarışın kızı takip ediyorlar.Hareketlerde zorlanırsan sarışın kızı takip et ve yaptıklarını yap.Burda bu egzersizleri yapan bayanların çoğu konuşulanlardan bir şey anlamıyor merak etme yinede yapılabiliyor:KK1:

3/3 ve slim pack tamamdır..ömrümde yaptığım en zor spordu..

bende yavru kediler var..allahım biri geliyor göbeğimin terini yalıyor brir gelip kolumu yalıyor..hem güldüm hem yapmaya çalıştım.sonunda salona kaçmakta buldum çareyi..:KK14:
çok şükür sonunda bitirebildim.:21:

Oy oy oy yerim onları ben ya:)Gözümde canlandırdımda nasıl sevimli bir görüntü:)
Benimde su kaplumbağam var,jillinin sesini duyduğu an deli gibi çırpınmaya başlıyor sanırım benimle beraber oda spor yapıyor:KK1::KK1::KK1:

hahaha tamam öyle deneyeyim bende o zaman. belki kaslarla ilgili falan bir şeyler söylüyordur diye türkçe olsun istemiştim :KK1:

Canım aslında söyledikleri bizi gaza getirmek için şeyler.Bırakmayın,devam edin falan tarzı.Yeni başlayanlar arkadaki sarışın kızı takip ediyorlar.Hareketlerde zorlanırsan sarışın kızı takip et ve yaptıklarını yap.Burda bu egzersizleri yapan bayanların çoğu konuşulanlardan bir şey anlamıyor merak etme yinede yapılabiliyor:KK1:

busra sen sanırım 9lu hayat çayı da kullanıosun etkisi nasıl

Yağ yakımını dahada hızlandırıyor ve spor öncesi içildiğinde daha çok terletiyor.İştahı kesiyor,tatlı isteğini azaltıyor.
Ramazan dolayısıyla içmeyi bıraktım çünkü gün içinde fena susatıyor.Ama Ramazandan sonra inşallah içmeye devam edeceğim.

hafızama attım bunları :KK54:

Ben sana söyleyeyim:KK1:
Hareketleri yaparken karnını içine çekmeye çalış mümkün olduğunca ve nefes alış verişlerini düzenli yap.Ağırlığı kaldırırken nefes al indirirken nefes ver.Bu her zaman böyledir,her ağırlık hareketinde kaldırırken nefes al indirirken nefes ver.

hahaha tamam öyle deneyeyim bende o zaman. belki kaslarla ilgili falan bir şeyler söylüyordur diye türkçe olsun istemiştim :KK1:

Ben sana söyleyeyim:KK1:
Hareketleri yaparken karnını içine çekmeye çalış mümkün olduğunca ve nefes alış verişlerini düzenli yap.Ağırlığı kaldırırken nefes al indirirken nefes ver.Bu her zaman böyledir,her ağırlık hareketinde kaldırırken nefes al indirirken nefes ver.

2/1 tamamdır.Felaket bir şeydi.Attığım teri tarif edemem.son set hareketi yapamadım.kalbim duracak sandım.umarım yarın daha başarılı olurum.level 1 çok kolaymış meğer..

Yağ yakımını dahada hızlandırıyor ve spor öncesi içildiğinde daha çok terletiyor.İştahı kesiyor,tatlı isteğini azaltıyor.
Ramazan dolayısıyla içmeyi bıraktım çünkü gün içinde fena susatıyor.Ama Ramazandan sonra inşallah içmeye devam edeceğim.

saol bilgilendirme içın hamile kalmayı planlıyorum kılo vermem lazım ki su andaki kilomdan bir kaç kilo fazlalıkla doguma gireyim...:44:

kadın olmak ne zor yarabbim.... önceki yıllarda bu kadar sendrom yaşamazdım ama şimdi her ay perişan oluyorum 5-6 gün... öncesinde çok feci hissediyorum en çok... elimi kaldırmaya gücüm kalmıyor. geçtiğimiz hafta pzt-salı her türlü azmime rağmen ara vermek zorunda kaldım. sonra kaldığım yerden devam ettim ve bugün 2/3 yapacağım... ama 2. level feciymiş. sporcu geçmişimi vs her şeyimi unuttum :KK53:
ama netice itibariyle ölçüleri şimdilik bir kenara bırakmak isteğiyle, görünürde epey bi fark var... en çok belim inceldi mesela... selülitlerim pek yoktu, sporla hep dönem dönem uğraştığım için, ama şunu söylemem gerekir ki, bu kadar kısa sürede selülit görünümünde bu kadar büyük bir azalma olabileceğini tahmin etmiyordum hiç. tabii ben düzensiz bir şekilde bisiklet de çeviriyorum.

2/4E GELMİŞKEN BUGÜN TEKRAR LEVEL 1DEN BAŞLIYORUM KIZLARRRR....
diyetimede başladım bugünn,,ama daha 9lu çayımı alamadım,,bugün sadece 2 tane aktivia çilekli ve kayısılı birde 300 gr kadar light yoğurt ve bir adet salatalık:KK55::KK55:
enerji versin diyede 1orta kahve:KK1::KK1:ama çok acıktım yaa,bu arada yazdım ama oruçlu arkadaşlardan özür dilerimmmm,,,ben tutamıyorum malesef işyeri sıcaktan kavruluyor,bide malesef sigaradan dolayı:KK50::KK50:
saat 9 gibi jill 1/1i yapmış üstünede inşş slim 6pack yapmış olacağımm,,,off hemen geçse gitse şu bir ay yaaaa:KK55::KK55::KK55:

X