- 29 Mart 2010
- 714
- 6
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.701
kayra, ogltkn yok diye sendemi yoksun nerdesin nasıl gidiyor
6w6p level 1/6 tamamdır gündüz yapmaktan daha kolay geldi gece
kızlar merhaba,
bu topiği yeni farkettim, gerçekten çok etkiliymiş egzersizler. birkaç sorum olacak size. ilk önce indirmek istiyorum ben bu egzersizleri, bana mesajla link atabilir misiniz acaba?
ikincisi bu egzersizler nasıl uygulanıyor? 30 günlük bir program anladığım kadarıyla. 10 gün 1. level, 10 gün 2. level, 10 gün 3. level olarak mı uygulanıyor acaba?
çok özendim hakikaten. keşke hemen başlayabilsem.
sayfa 189 da hepsi var canım..30 day shred olanı indir başla...evet level 10 ar gün
sayfa 189 da hepsi var canım..30 day shred olanı indir başla...evet level 10 ar gün
oruc yorgunluğu olacak sanıyordum ama olmadı...gayet iyi gidiyor benimde... 6w6p indirdim... hazırım ben...
heyooo ogltkn gelmeden başla onu geçelimsanırım ben bu 6w6p ile kiloda vericem tartı 72.5 dan 71.5 a düştü inş eve döndüğümde bi 68 kilo falan olurumda anneciğimi şaşırtırım
ogltkn nerde ki? kilo kaybı bende de var sanırım oructan... ben bugün level 3/9 yapacağım... yarın 30 day shred bitiyor...
salı başlarım 6w6p inşallah..
ogltkn tatilde 15 gün yokum demişti gitmeden fotolarını görmek istiyodu :))) ben 1 gün tutabildim dün gece regl olunca ramazan başında yatıştayım resmen aslında ramazanda daha rahat kilo verebiliyorum iftarda çorbadan sonra tıkanıyorum
bu arada hemen başla durmak yok yokkkkkk
arkadaşlar meraba ufak bir sorum olcak 20 yaşındaym dukan diyeti yapıyorum şuana kadar 8 kilo verdm sorunumsa göğüslerim oldukça büyük (95 c kullanıyorum) kilo verdikçe iyice sarkmalarından korkuyorum jillian ı düzenli bir şekilde yaptığmz zaman göğüslerde de toparlanma küçüldükçe sıkılaşma oluyor mu?