Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar merhaba,

bu topiği yeni farkettim, gerçekten çok etkiliymiş egzersizler. birkaç sorum olacak size. ilk önce indirmek istiyorum ben bu egzersizleri, bana mesajla link atabilir misiniz acaba?

ikincisi bu egzersizler nasıl uygulanıyor? 30 günlük bir program anladığım kadarıyla. 10 gün 1. level, 10 gün 2. level, 10 gün 3. level olarak mı uygulanıyor acaba?

çok özendim hakikaten. keşke hemen başlayabilsem.

kızlar merhaba,

bu topiği yeni farkettim, gerçekten çok etkiliymiş egzersizler. birkaç sorum olacak size. ilk önce indirmek istiyorum ben bu egzersizleri, bana mesajla link atabilir misiniz acaba?

ikincisi bu egzersizler nasıl uygulanıyor? 30 günlük bir program anladığım kadarıyla. 10 gün 1. level, 10 gün 2. level, 10 gün 3. level olarak mı uygulanıyor acaba?

çok özendim hakikaten. keşke hemen başlayabilsem.

sayfa 189 da hepsi var canım..30 day shred olanı indir başla...evet level 10 ar gün

sayfa 189 da hepsi var canım..30 day shred olanı indir başla...evet level 10 ar gün

çok teşekkürler canım. bu sayfada video izlemek için linkleri var sanırım bu egzersizin, diğer egzersizler için indirme linki var. 30 daysi indirmek istiyorum ama hiçbir yerde ekli değil. online izleyerek yaparım artık ben de. çok sağol :)

oruc yorgunluğu olacak sanıyordum ama olmadı...gayet iyi gidiyor benimde... 6w6p indirdim... hazırım ben...

heyooo ogltkn gelmeden başla onu geçelim :KK70: sanırım ben bu 6w6p ile kiloda vericem tartı 72.5 dan 71.5 a düştü inş eve döndüğümde bi 68 kilo falan olurumda anneciğimi şaşırtırım :KK52:

selam kızlar diğer başlığa yazdım burda da paylaşmak istedim

başlangıç:
göğüs:99
bel(en ince yeri):87
bel(göbek çevresi):116
kalça:119

ve birinci level sonu 11.gün (ben levelleri 15er gün yapmaya karar verdim de ) sonuçları:
göğüs:94
bel(en ince yeri):83
bel(göbek çevresi):107
kalça:114

bu durumda;
göğüsten:5
bel(en ince)den:4
bel(göbek çevresi)den:9
kalçadan:5 olmak üzere toplam 22 cm incelmiş bulunmaktayım

nasıl sevindim anlatamam çoook mutluyum... darısı sizlerin başına şekerler :)))

Vay anasını ne güzel 22 cm incelmişsin:nazar: .Ben de tık yok şimdilik :KK5:

Level 1 de /7 yaptım :) arkasına karın egzersizleri .

heyooo ogltkn gelmeden başla onu geçelim :KK70: sanırım ben bu 6w6p ile kiloda vericem tartı 72.5 dan 71.5 a düştü inş eve döndüğümde bi 68 kilo falan olurumda anneciğimi şaşırtırım :KK52:

ogltkn nerde ki? kilo kaybı bende de var sanırım oructan... ben bugün level 3/9 yapacağım... yarın 30 day shred bitiyor...:KK9::KK9::KK9::KK9:

salı başlarım 6w6p inşallah..

ogltkn nerde ki? kilo kaybı bende de var sanırım oructan... ben bugün level 3/9 yapacağım... yarın 30 day shred bitiyor...:KK9::KK9::KK9::KK9:

salı başlarım 6w6p inşallah..

ogltkn tatilde 15 gün yokum demişti gitmeden fotolarını görmek istiyodu :))) ben 1 gün tutabildim dün gece regl olunca ramazan başında yatıştayım resmen aslında ramazanda daha rahat kilo verebiliyorum iftarda çorbadan sonra tıkanıyorum

bu arada hemen başla durmak yok yokkkkkk

Son düzenleme:
ogltkn tatilde 15 gün yokum demişti gitmeden fotolarını görmek istiyodu :))) ben 1 gün tutabildim dün gece regl olunca ramazan başında yatıştayım resmen aslında ramazanda daha rahat kilo verebiliyorum iftarda çorbadan sonra tıkanıyorum

bu arada hemen başla durmak yok yokkkkkk

bitti bile.... fotoları ogltkn gelince koyarım... zaten adet olacağım icin karmı şişti...

arkadaşlar meraba ufak bir sorum olcak 20 yaşındaym dukan diyeti yapıyorum şuana kadar 8 kilo verdm sorunumsa göğüslerim oldukça büyük (95 c kullanıyorum) kilo verdikçe iyice sarkmalarından korkuyorum jillian ı düzenli bir şekilde yaptığmz zaman göğüslerde de toparlanma küçüldükçe sıkılaşma oluyor mu?

arkadaşlar meraba ufak bir sorum olcak 20 yaşındaym dukan diyeti yapıyorum şuana kadar 8 kilo verdm sorunumsa göğüslerim oldukça büyük (95 c kullanıyorum) kilo verdikçe iyice sarkmalarından korkuyorum jillian ı düzenli bir şekilde yaptığmz zaman göğüslerde de toparlanma küçüldükçe sıkılaşma oluyor mu?

aynen canım ya benimde aynı ben level 2 deyim sanki az toparlandı gibi

X