Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Allahhhh..3/2 ve peşinden slim pack bittii..

turşu gibiyim..hem duşa atacam kendimi..bu arada cidden level 3 ü çok sevdim..2 gibi sıkıcı değil..hem daha etkili hareketler var..

Ölçü günümüze 2 gün kaldıııııı

Kızlar termal bel ve bacak korsesi alcam kaç gündür bakınıyorum karar vermedim .Alırken nelere dikkat etmek lazım ki :/ Yardım edin arkideşinize ya
Streç pahalıya geliyor

Son düzenleme:
O slim 6 yı denedim aman tanrım nedir o hareketler ya göbek möbek kalmaz insanda .. Benim göbek sorunum yok çok canım yandı ..
Bana basen ve bacak hareketleri lazım

sen o zaman Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs başlığına bi göz at

Evet canım brazil butt lift indirmeye çalışıyorum zaten.
Killer buns things videosunu arıyorum bulamıyorum varmı sende link ?
Hep kısa video buluyorum ben :/

buns&things linkini verebilecek olan varmı izleyerek yapmak istiyorum indirmeyeceğim.

1/10 bitti.bugün level 1 e veda ettim.üstüne en acılısından slim 6 pack yaptım.regl falan dinlemedim aralıksız level 1 in üstesinden geldim.ilk on günüm bitti.ölçülerimi pazartesi paylaşırım ancak kiloma gelince 1 kilo vermiştim onu almış gibi görünüyorum,ancak regl olduğumu düşününce normal olabilir diyorum.Tabii hiç diyet yapmadım ki...şekerli gıda almadım belki( türk kahvesi hariç)
ama karbonhidrat aldım ..kilo vermemem normaldir...ama bu hafta daha dikkatli olacağım...

yarın mola günüm..pazartesi level 2 ye başlıycam.

selam herkese ben callanetics yapıyorum aynı zamanda bu egzersizide yapsammı diye düşünüyorum.Sayfalar çok okuyadım ilk sayfaya baktım sadece 30 gün boyunca bu egzersizi yaptıktan sonra koruma videosu falan varmı? yoksa eski halimize dönmemiz büyük bir ihtimalde :) ve nasıl yapıyorsunuz 6 gün yapıp 1 gün molamı yapıyorsunuz sizde? ve 30günü tamamlayıp memnun kalan arkadaşlar varmı :) Ayrıca ben videonun linkini istiyorum

dün iftar sonrası yapan varmı nasıl kolay oluyormu? dün tutmamıştım bugün ne yapıcam merak ediyorum

kızlar ben levelleri 15 er gün yapmayı düşünüyorum.. dün 1/10 yaptım ama daha hakkını vererek yapamıyorum,tıkandığım yerler oluyor.. aranızda uzatan oldu mu ?ne dersiniz iyi olur mu?

Basta 1 mil leslie ile isindim sonra jill level 2/2 yaptim ustune six packin tamamini yapabildim dun yapmamistim.benimsix pack mahvediyor yaa kan ter icinde kaliyorum bide iyi mekk ceken biriyimdir.alismam bir kac gun alir..dusumu aldim ohhhh aktif olmanin mutlugunu yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…