- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.661
tuannan; yoğurtcu kız doğum günün kutlu olsun..Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallahh..:119::119:
ben level 2 den çok sıkıldım..zaten sevmemiştimde bugün 10 günü yapacaktım vazgeçtim level 3 e başlıyacağım..
ya iki gündür sanki benim göbeğim büüyüdü
ya alıştım bana öyle geliyor ya yanlar daraldı olan göbek ortada toplandı..
en kötüsü gerçekten göbekte yapmış olabilirm..:26:
level 3/7 gecenin 1 inde bitti.. duş alıcam yatıcam sahura nasıl kalkıcaaam offfffffffffff...........
Kızlar kaç kg'lık Dambıl kullanıyorsunuz?
Hoşgeldin aramızaKızlar simdi o yarım saatlik olan üç kızın yaptığı sporu yaptım level 1 ilk kez yaptım. Cok terledim hareketler bana cok kolay geldi izlerken ama yaparken öyle olmadı. Zıplamak falan cok zor geldi sınav çekemedim. :-( ben kac ay plates yaptım günde bir saat bu kadar terlemedim ya . Acaba sıcak hava yüzünden mi. Neyse cok güzeldi ama siz slım falan diyorsunuz ya onlarin linkı var mi buradan ya da özelden yollar misiniz yüz kilo ya bile insm benim icin mükemmel
level 1 bana cok kolay gelmey basladi 10 gunu bitirmeden level 2 ye gectim oda zorlamadi.hareketleri yanlismi yapiyorum acaba dedim artik ama zenci kiz gibi yapmaya ugrasiyorum yoruldugum zaman sarisin kiza geciyorum..sanki 27 dk az gibi yaa..sikilastirmayacakmis yetmiyormus gibi geliyor:26:
var var da o saat ya uyuyor ya da jillian yapıyor oluyoruz
bence sabah akşam yapıyosan 5 gün yap...ben olsam öyle yapardım.
teşekkürler cevap için.yalnız bir sorum daha olacaktı.bu 6 week 6 pack kaç dakika sürüyo.10 dk oldugundan bahsedilmişti ama ben indirdim.2 level var ve her biri 35 dk