Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ya iki gündür sanki benim göbeğim büüyüdü

ya alıştım bana öyle geliyor ya yanlar daraldı olan göbek ortada toplandı..

en kötüsü gerçekten göbekte yapmış olabilirm..:26:

Canımm Tşk ederimmmm:13:
yok cnm ondan deildir o önce üst karın gidiyor ya ondan sanki daha büyümüş gibi geliyor daha önceki zamanlardan tecrübem

evett.....3/1 bitti..level 3 ü daha çok sevdim..daha eğlenceli gibi geldi bana..sıkılmadım yaparken ama acayip terledim..yağmur gibi akıyodu valla..

ardından da slim pack..bugünkü görevivmi başarıyla tamamlamış bulunuyorum..

Kızlar simdi o yarım saatlik olan üç kızın yaptığı sporu yaptım level 1 ilk kez yaptım. Cok terledim hareketler bana cok kolay geldi izlerken ama yaparken öyle olmadı. Zıplamak falan cok zor geldi sınav çekemedim. :-( ben kac ay plates yaptım günde bir saat bu kadar terlemedim ya . Acaba sıcak hava yüzünden mi. Neyse cok güzeldi ama siz slım falan diyorsunuz ya onlarin linkı var mi buradan ya da özelden yollar misiniz yüz kilo ya bile insm benim icin mükemmel

Canım sanırım 131.sayfada mevcut bi bak istersen
Ayrıca bende plates yapmış insanım bu kadar terlediğimi bilmem fakat havalarında etksi var tabi.

level 1 bana cok kolay gelmey basladi 10 gunu bitirmeden level 2 ye gectim oda zorlamadi.hareketleri yanlismi yapiyorum acaba dedim artik ama zenci kiz gibi yapmaya ugrasiyorum yoruldugum zaman sarisin kiza geciyorum..sanki 27 dk az gibi yaa..sikilastirmayacakmis yetmiyormus gibi geliyor:26:

level 3/7 gecenin 1 inde bitti.. duş alıcam yatıcam sahura nasıl kalkıcaaam offfffffffffff...........

sen sona gelmissin ne guzel degisiklikler varmi gozle gorulur bicimde..

ben sabah kalkinca yaptim bugun daha dinctim..aksam dogru bas agrisi halsizlik artiyor cunku,bide ziplarken agzim acik nefes alip vermedim.o cok susatiyor yaa ona dikkat ettim.

Jillian gülleri günaydın .Bugün itibariyle ,Level 1 de 7 geçmiş bulunmaktayım

Hoşgeldin aramıza Valla ben indirmekle felan uğraşmıyorum .Youtubede videosu var oradan bakıp ,yapıyorum .Sende öyle yapabilirsin .
Hepimiz suçuk gibi oluyoruz kışında yapsak ,gene bu kadar terleriz bence.

Aaaaaaaaaa sahiden mi .Topikte zorlanmadan yapan ,bir tek sen varsın galiba :44:
Zenci kız gibi yapmaya çalış canım

Son düzenleme:
merhaba kızlar, level 2/7 de kaldım 5 gun ara vermek zorunda kaldıgım ıcın evdekı yatılı mısafırler yuzunden sımdı level 2/8 den devam edıcem sanırım umarım level 2 heba olmamıştır tam randımanla gıdıorum araya muhakkak bısey cıkıyor ya sınır oluyorum çok moral bozucu... ((

Yeni motive edici videolarrrrrrr

[video=youtube;KQy-ALEJOTc]http://www.youtube.com/watch?v=KQy-ALEJOTc&feature=related[/video]

teşekkürler cevap için.yalnız bir sorum daha olacaktı.bu 6 week 6 pack kaç dakika sürüyo.10 dk oldugundan bahsedilmişti ama ben indirdim.2 level var ve her biri 35 dk

canım senin indirdiğin jillianın programı 6w6p dediğin gibi 35 dk sürüyor , kızların yaptığı ise 10 dk olan ayrı linkini veriyorum yanlış bilmiyorsam bu slim in 6

BeachBody Slim In 6 - Bonus - Slim & 6 Pack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…