- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.641
evet ben küçülttüm canım...umarım güzel bi tatil olur :)
playstation mı?
ne biliiim ütü, düdüklü tencere istedim desen anlayacağım parayı boşa harcamak istemediğini de, sen gidip ps3 istemişsin :))
bence çeyizden eksik olan bişilerden iste....
Mutlu,huzurlu ve sağlık dolu nice yıllara tatlım
Eksiklerinizi sen daha iyi bilirsin canım, ona göre söyle birşeyler .
Sahiden mibaya küçültmüşsün canım ya :26:gerçi kişinin omuz yapısına göre ,vucuduna göre değişiyor .Benimkiler büyüsün diye yapmadığım şey kalmadı ısırgan çayları ,küç ler ,rezeneler ....ama bana mısın demiyor .
Tanrım herkese istediği gögüsü,vucudu nasip etsin
saollll canım benimm hepimize sağlıklı mutlu günler:13:
biz 8 senedir birlikteyiz cnm çoğunu hallettik bi büyüklerimiz kaldı beyaz eşya ve mobilya beyaz eşyada ağır olur yazık çocuğa ps3 deil kızz 2 al dedim
peki şu olurmu sandalyeye falan takılan bi masaj aleti var süper ama boyundan totoya kadar yapıyor hem bel ağrım var hemde spordan sonra güzel olur hemen hemen aynı para zaten,,onu ilerde kullanamammıkiii:44:
bide kaynanam falan herşeye karışıyor bunu nie aldın falan derse sinir olurum oda bi faktör
tamam işte, silikonu o ödesin...nerden baksan 5-6 bin liraaynenn canım ben gittim salak gibi 600 liraya krem aldım 5sene önce yağ masaj denedim hepsi fıssss
ben bayramdan sonra sevdiceğimi kandırıp silikon taktıracam,gerçi kandırdımda o günü görmedende emin olamıyorum
Kızlar size Jullianın köpeğinin resmini paylaşıyorum.Jili facebookunda paylaşmış:)
Eki Görüntüle 468811
KIZLARRR 10 PUANLIK SORUM GELİYORRR
bugün benim doğumgünümnişanlım bana alacak hediye bulamamış saolsun çok yaratıcı ne istiyosun söle dedi
siz olsanız ne isterdiniz ben playstation istedimYA aslında ben hem şimdi hem evimizde kullanacağımız bişey olsun istedimde aklıma bi bu geldi:44::44:
sizce başka ne olabilir malum evlenecez paramızı boşa harcamayalım diyorum
saollll canım benimm hepimize sağlıklı mutlu günler:13:
biz 8 senedir birlikteyiz cnm çoğunu hallettik bi büyüklerimiz kaldı beyaz eşya ve mobilya beyaz eşyada ağır olur yazık çocuğa ps3 deil kızz 2 al dedim
peki şu olurmu sandalyeye falan takılan bi masaj aleti var süper ama boyundan totoya kadar yapıyor hem bel ağrım var hemde spordan sonra güzel olur hemen hemen aynı para zaten,,onu ilerde kullanamammıkiii:44:
bide kaynanam falan herşeye karışıyor bunu nie aldın falan derse sinir olurum oda bi faktör
Göbeği dümdüz olmuş ya .
yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama bu jilianda bel oyutu oluşmuyor sanırım:26::26:
Canım sevdiklerinle birlikte sağlıklı,mutluluk ve huzur dolu nice senelere,doğum günün kutlu olsun.
Daha gerekli bir şeye ihtiyacın varsa onu iste mesela kondüsyon bisikleti
Canım iyiki doğdun.Daha nice yıllara.....bu benden sana doğum günü hediyesi..buradan sadece bu kadar yapabiliyorum... bugün benim babamında doğumgünü..akşama annemlere gitmeliyim...hediyeye gelince,ne istiyorsun söyle dediği için hiçbir şey isteme..benim eşim aynı şeyi yapıyor bazen..ben kızıyorum o zaman hediye olmuyor sipariş oluyor canım..boşver önemli olan birlikte mutlu olman.bence ona de ki " bir gün bana bir şey almak istersen alırsın,ama bunun ne olduğunu ben söylememeliyim" bak karışmazdım ama sordun diye söyledim...
çook haklısın canım aslında öle yapmak lazımda işte ben salağım sanırım biraz kıyamıyorum
İyiki doğdun, iyi ki varsın,iyi ki zayıflamak istedin burada tanıştık..
600 tl krem minaptın kuzum sen .
Erkekler çok karşılar bu silikon olayına :44: umarım ikna edebilirsin tatlım .
Ne kadar güzel canım ya ,tanrım hiç ayırmaz inş .
benimde 8 senelik bir ilişkim vardıumarım sonun benimkine benzemez.
Bizim ekuriden kimler fot ekleyeceksabırsızlıkla bekliyorum yeni fot.ları .
Oyuntu oluşması için ,her gün 5-10 dk twist yapabiliriz
500 mekiği bir anda yapımıyorsun değil miben 1 haftadır sıkı yürüüyş ve 500 mekikle bel oytumu oluşturdum
1 hafta önceye göre çok degişim var twistte yapıyorum ama belimii incittim sanırım agrıdıgı için
biraz ara verdim.
ev spor salonuna döndü
bisiklet,stepper,twistt,plates topu büyük-küçük,plates lastigi,mekik aleti,ve dambıll
tuannan; yoğurtcu kız doğum günün kutlu olsun..Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallahh..:119::119:
ben level 2 den çok sıkıldım..zaten sevmemiştimde bugün 10 günü yapacaktım vazgeçtim level 3 e başlıyacağım..
500 mekiği bir anda yapımıyorsun değil misabah ve akşam toplam 500 mekik mi
Sorma ya ,hepimizin evi küçük bir spor salonu gibi oldu.
Nasıl yani canım level 2 tamamlamadan mı 3 geçiyorsun